PW Hakkında Özgür Hissettiren Fikirleriniz?

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
131
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Goldberg gibi bir güreş katili hayvanı izlemek yetenekli diye bahsedilen, 101 hareket repertuarına sahip güreşçileri izlemekten daha zevkli. Profesyonel güreşte yetenek diye bir şey de yoktur zaten hatta önemi dahi yoktur. Aura, karizma ve belirli bir aktörlük becerisine sahip güreşçiler ringde bir kaç hareket yaparak yıldız konumuna gelir.
Goldbergde diğer saydıkların da yok ki

Kara

-
Konular
159
Beğeni sayısı
1,290
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Goldbergde diğer saydıkların da yok ki
Sanırım bu yüzden 10 dakikalık maç kolajı 165 milyon izlenme almış. Ya da WCW seyircisi bu adama müthiş bir güreşçi olduğu için bayılıyordu. Karizma illa yakışıklılık veya çekicilik değil. Kendisine verilen rol Ryback'a verildiğinde nasıl çöp gibi gözüktüğüne şahit oldu herkes.

RebornByUnpredictable

PG.com Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
26
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Meltzer neyi anlayamıyor diye soranalara VARAN 1.

Abi TNA'in RAW'a karşı 4 milyonu var AEW'nun birebir rekabeti bile NXT ileydi ona rağmen 1.5 milyon görmüş mü acaba?

- WWE'de kovulan güreşçilere hemen çökme.
- WWE'de sözleşmesi bitmek üzere olan birisi varsa yüksek para teklif edip fiyat yükseltme ya da güreşçi çekme. (Gerçi bu WCW maddesi ama...)
- WWE'ye kıyasla ring içine verilen ağırlık ile storytellingin atlanması (TNA az atlıyordu eskiden sonra elden ayaktan düşünce değişti biraz)
- Second Best olmaları (DÖNEMSELDİR)
-Yeni bir şirket olmalarına rağmen WWE'den sonra ki en büyük şirket konumundalar, daha fazla kişiye hitap ediyorlar haliyle güreşçilere daha fazla fiyat verebiliyorlar, haketmeyen kimlere neler vermiş mesela söylersen tartışabiliriz.
-Ring içi mevzusu AEW'in ilk şovunda nasılsa son şovunda da aynı, ilk kurulduklarından bu yana izleyen biri olarak söylüyorum, şovları aktif takip eden biri story telling yok olayının izlemeyenlerin uydurması olduğunu biliyor.
-Reyting konusunda haklısın ama o dönemki WWE reytingi ile şuan ki WWE reytingi arasında da dağlar kadar fark var, dönem değişiyor, sektör eskisi kadar popüler değil. TNA hangi ppv şovunda 10k üstü satabilmiş yav, AEW onlarca kez sattı, kurulduklarından bu yana en yüksek seyircili haftalık şov konusunda da, ppv konusunda da 1 numara konumdalar, evet WWE'den bile önde olarak.
-Ve TNA'dan farklı olmaları konusunda en önemli farkları, dedeleri, genç ve şirketin evlatlarını gömmek için kullanmıyorlar.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
549
Beğeni sayısı
894
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
WWE 2016'dan sonra boka dönüştü. Ben dahil bu tarihten itibaren izleyenler sadece vakit öldürüyor.

Eskiden "gerçekçilik" daha fazlaydı. Şuan o kadar kötüki ben bile izlerken tilt oluyorum.

Eski main eventerlar günümüzdeki vasıfsızlarla kıyaslanamayacak kadar iyiydi.

Triple H, Batista, Undertaker, Shawn Michaels gibi isimlerin ayrılması ya da part olması benzer dönemde oldu. Akabinde Cena full time son olarak zamanlarını yaşarken ve Randy sürekli sakatlanırken oluşan boşluğa zorla boğazdan ittirilen Roman, (8 yılda anca sevdirdiler) sürekli gimmick değiştiren Rollins ve şirketten ayrılacak olan Ambrose'u koymaya çalıştılar. Bu 3 adam önceki jenerasyon main eventerlardan çok çok aşağı seviyede. Bu geçiş döneminde Lesnar ve Goldberg gibi şampiyonlar görmemiz tesadüf değildi.

WWE'nin bu aradaki tek iyi dönemi Randy Orton'ın taşımaktan kambur olduğu pandemi dönemidir.

Cody Rhodes'un maximumu mid-carderdır.

WrestleMania 40 dönemini bile The Rock kurtarmıştır. O da eskidir.

Puroresu rezilliktir.

Vince McMahon olmasaydı güreşi bilen kişi sayısı sudoku oynayan sayısından az olurdu.

GOAT Undertaker'dır. WWE'nin yarısı gibi bir şeydi.

Sosyal medya güreşin anasını ağlatmıştır. Keşke Facebook ile sınırlı kalsaydık.

Kayfabe bu işin kalbiydi.

"Roman ama çok iyi heel oldu abi yiia" diyenlerle inat sonsuza kadar Roman hateriyiz.

Seth Rollins'i sevenler alternatifsizlikten seviyor.

Kadınlar diva iken her şey daha iyiydi.

Gecpz8GWIAAYteF

Ek olarak şu resmin verdiği haz bile şuanki WWE'yi izlemekten daha fazla. Şu adamlara bir bak... Çok mu nostalji mastürbasyonu yaptım? Bence hayır. Şu dönemden herhangi bir haftalık şov açıp izleyin. Günümüz PLE şovlarından daha fazla zevk alacaksınız.
GeoLM-DXwAALnGv

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,559
PG Nakit
1,545
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
PW'den bir daha hicbir zaman eskisi gibi zevk alamayacagimi dusunuyorum. 2009'larda olsalardi midcarddan oteye gidemeyecek adamlarin cok iyi guresci he bu diye satildigi tamamen reklama pazarlamaya donmus bir donem.

Son yillarda dream match diye pohpohlanan şeyler hep boştu. Iki isim arasinda herhangi bir gelişme veya çatışma olmadan, sirf iki isim de kariyerli diye bodoslama maç duyurmak elindeki degerli bir firsati en kotu sekilde heba etmektir. Vaktin mi yok bu iki ismi denk getirmek icin? Zibilyon tane icerik uretiyorsun adamlar arasinda gerilim yaratamiyorsun. Dream match, dream feudun sonucudur.

Kari guresi hic gercekci degil.

Brave Dragon

Rainmaker
Konular
9
Beğeni sayısı
104
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Puroresu rezilliktir.
Seth Rollins'i sevenler alternatifsizlikten seviyor.
Konu özgürce düşüncelerin paylaşıldığı bir konu olabilir ama bunlara cevap vermezsem olmaz. Puroresu profesyonel güreşin en doğru ve gerçekçi yapıldığı türdür. 1 saatlik maçlarda bile rakipler birbirlerine hangi spotu yapacağını maç esnasında söylemez çünkü daha öncesinde buna çalışılmıştır. Puroresu rezillikse eğer Wwe'nin de soytarılık olduğunu kabul etmen gerekiyor. Bir de Rollinsi sevenler niye alternatifsizlikten sevsin birader? Hani birini sevmek için belirli bir sebebe gerek yok zaten. Saçma konuşmuşsun.

Deeppy

THE FINAL BOSS
Konular
549
Beğeni sayısı
894
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Konu özgürce düşüncelerin paylaşıldığı bir konu olabilir ama bunlara cevap vermezsem olmaz. Puroresu profesyonel güreşin en doğru ve gerçekçi yapıldığı türdür. 1 saatlik maçlarda bile rakipler birbirlerine hangi spotu yapacağını maç esnasında söylemez çünkü daha öncesinde buna çalışılmıştır. Puroresu rezillikse eğer Wwe'nin de soytarılık olduğunu kabul etmen gerekiyor. Bir de Rollinsi sevenler niye alternatifsizlikten sevsin birader? Hani birini sevmek için belirli bir sebebe gerek yok zaten. Saçma konuşmuşsun.
WWE'nin tadı soytarılık olması zaten birader bu 1. Yeni nesilde main eventerlarda seçenek sınırlı olduğu için el mahkum seviyorlar overrated Seth'i. Ben böyle düşünüyorum babacum. :) Puroresu'ya gelirsek de ben aşırı saçma buluyorum 1-2 defa o 1 saatlik maçları izlemeyi denedim. Spot maymunluğu yapıyorlar güzel hoş. Sevmiyorum işte değiştiremeyiz bunu yani yapacak bir şey yok. Ki benip sevmemem de hiç önemli değil zaten. Konsept rahatça iç dökmek.

Brave Dragon

Rainmaker
Konular
9
Beğeni sayısı
104
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
WWE'nin tadı soytarılık olması zaten birader bu 1. Yeni nesilde main eventerlarda seçenek sınırlı olduğu için el mahkum seviyorlar overrated Seth'i. Ben böyle düşünüyorum babacum. :)
Sethi seviyorum ve için rahat olsun herhangi bir "alternatif eksikliğinden" değil. Genel olarak hoşuma gidiyor adam. 2024 yılında hala haftalık sovlarda maça çıkıp RAW'ı taşıyan bir adama da overrated demezsin. Overrated kavramını konuşacaksak Lesnar var, 45 yaşında ana kemer verdiler adama lol.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: