WWE 2016'dan sonra boka dönüştü. Ben dahil bu tarihten itibaren izleyenler sadece vakit öldürüyor.
Eskiden "gerçekçilik" daha fazlaydı. Şuan o kadar kötüki ben bile izlerken tilt oluyorum.
Eski main eventerlar günümüzdeki vasıfsızlarla kıyaslanamayacak kadar iyiydi.
Triple H, Batista, Undertaker, Shawn Michaels gibi isimlerin ayrılması ya da part olması benzer dönemde oldu. Akabinde Cena full time son olarak zamanlarını yaşarken ve Randy sürekli sakatlanırken oluşan boşluğa zorla boğazdan ittirilen Roman, (8 yılda anca sevdirdiler) sürekli gimmick değiştiren Rollins ve şirketten ayrılacak olan Ambrose'u koymaya çalıştılar. Bu 3 adam önceki jenerasyon main eventerlardan çok çok aşağı seviyede. Bu geçiş döneminde Lesnar ve Goldberg gibi şampiyonlar görmemiz tesadüf değildi.
WWE'nin bu aradaki tek iyi dönemi Randy Orton'ın taşımaktan kambur olduğu pandemi dönemidir.
Cody Rhodes'un maximumu mid-carderdır.
WrestleMania 40 dönemini bile The Rock kurtarmıştır. O da eskidir.
Puroresu rezilliktir.
Vince McMahon olmasaydı güreşi bilen kişi sayısı sudoku oynayan sayısından az olurdu.
GOAT Undertaker'dır. WWE'nin yarısı gibi bir şeydi.
Sosyal medya güreşin anasını ağlatmıştır. Keşke Facebook ile sınırlı kalsaydık.
Kayfabe bu işin kalbiydi.
"Roman ama çok iyi heel oldu abi yiia" diyenlerle inat sonsuza kadar Roman hateriyiz.
Seth Rollins'i sevenler alternatifsizlikten seviyor.
Kadınlar diva iken her şey daha iyiydi.
Ek olarak şu resmin verdiği haz bile şuanki WWE'yi izlemekten daha fazla. Şu adamlara bir bak... Çok mu nostalji mastürbasyonu yaptım? Bence hayır. Şu dönemden herhangi bir haftalık şov açıp izleyin. Günümüz PLE şovlarından daha fazla zevk alacaksınız.