PW Hakkında Özgür Hissettiren Fikirleriniz?

Brave Dragon

Deneme Moderatör
Konular
3
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
1
Puroresu'ya gelirsek de ben aşırı saçma buluyorum 1-2 defa o 1 saatlik maçları izlemeyi denedim. Spot maymunluğu yapıyorlar güzel hoş. Sevmiyorum işte değiştiremeyiz bunu yani yapacak bir şey yok. Ki benip sevmemem de hiç önemli değil zaten. Konsept rahatça iç dökmek.
He adamlar 40 dakika boyunca birbirine yumruk atsın headlocka alsın sen onu istiyorsun. Evet saygı duyuyorum ama senin güreş anlayışının içine edeyim Deeppy iyi günler.

Deeppy

people are fake
Konular
440
Beğeni sayısı
805
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
He adamlar 40 dakika boyunca birbirine yumruk atsın headlocka alsın sen onu istiyorsun. Evet saygı duyuyorum ama senin güreş anlayışının içine edeyim Deeppy iyi günler.
Ben sevmiyorum diye kötü olmuyor hiçbir şey. Ya da Seth'e overrated dedim diye overrated olmuyor. Şu konsepti tartışmaya çevirmen çok saçma. 40 dk da sürmüyor WWE maçları genelde. Arkasında güzel bir işleyiş varsa 15 dklık herhangi bir maç-->puroresu . Bana göre.

Ben de senin güreş anlayışının içine edeyim o zaman ne diyeyim yani. Bir ara ben de merak saldım. NJPW izlemeye başladım fakat sarmadı. Herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. İzleyenlere saygı duyuyorum. Ben güreş konusunda old schoolcu, güreşten ziyade entertainment seven biriyim. NP.

Son düzenleme:

SoulmanRocky

-SOULPATROL-
Konular
4
Beğeni sayısı
117
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Rocky Johnson ve CM Punk
Sanırım bu yüzden 10 dakikalık maç kolajı 165 milyon izlenme almış. Ya da WCW seyircisi bu adama müthiş bir güreşçi olduğu için bayılıyordu. Karizma illa yakışıklılık veya çekicilik değil. Kendisine verilen rol Ryback'a verildiğinde nasıl çöp gibi gözüktüğüne şahit oldu herkes.
Millete gerçekten vurduğu için seviyordu insanlar

Deeppy

people are fake
Konular
440
Beğeni sayısı
805
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Hangi şirket olursa olsun tek bir şirkete holigan gibi bağlanıp alternatifleri gereksiz yere gömmeye çalışmak aptallıktır.
Kardeşim savunuculuk yapmak için yazmayın şu konuya ya. Kusura bakma da bu mesajın daha aptalca görünüyor. Daha konsepti anlayamamışsınız. Konuyu açtığına pişman etmeyin adamı. Amaç biraz mübalağa yapmak. Hemen sevdiğiniz şeyi savunma çabanız beni çıldırtıyor.

Brave Dragon

Deneme Moderatör
Konular
3
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
1
Kardeşim savunuculuk yapmak için yazmayın şu konuya ya. Kusura bakma da bu mesajın daha aptalca görünüyor. Daha konsepti anlayamamışsınız. Konuyu açtığına pişman etmeyin adamı. Amaç biraz mübalağa yapmak. Hemen sevdiğiniz şeyi savunma çabanız beni çıldırtıyor.
Konuyu silsen daha iyi olur kardeş.

Deeppy

people are fake
Konular
440
Beğeni sayısı
805
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Konuyu silsen daha iyi olur kardeş.
Gerek yok. Ben silemiyorum zaten. Herkes linçlenmekten korktuğu şeyleri yazıp geçsin. Tartışma konusu değil. Amaç dışına çıkılmazsa güzel konsept. Birde hoşumuza gitmeyen şeyleri kişisel almazsak daha güzel olacak.

Baylaz

Gifted Talent
Konular
6
Beğeni sayısı
39
PG Nakit
85
Favori Güreşçi
AJ Syles, Utami Hayashishita
Ne alaka la ben kimseye bisey demedim ki bu aralar öyle kişilere çok maruz kalıyorum (forum dışında, çok şükür burda öylelerine denk gelmedim) ve bu fikri savununca özgür hissediyorum işte.
Birde hoşumuza gitmeyen şeyleri kişisel almazsak daha güzel olacak
Sen benim yazdıklarımı üstüne alındın galiba ama birine yanıt olsun diye atmamıştım cidden.

Deeppy

people are fake
Konular
440
Beğeni sayısı
805
PG Nakit
1,120
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Ne alaka la ben kimseye bisey demedim ki bu aralar öyle kişilere çok maruz kalıyorum (forum dışında, çok şükür burda öylelerine denk gelmedim) ve bu fikri savununca özgür hissediyorum işte.

Sen benim yazdıklarımı üstüne alındın galiba ama birine yanıt olsun diye atmamıştım cidden.
En çok kendi izlediğim şirketi eleştiren biri olarak holiganlık durumum yok zaten de, alınma sebebim senin mesajlarıma gülme emojisi spamladığın için olabilir. Yaptığın doğru bir şey değil bu arada. Her neyse. Konu daha fazla amacından sapmadan bitirelim.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: