RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟔: 𝕧𝕒𝕣𝕒𝕟 𝚒𝚔𝚒

PGW: Son Eklenen Parta Git

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Konular
52
Beğeni sayısı
800
PG Nakit
250
Dosto o kemeri kendi ellerimle salacağım adam belli. Size koyduktan sonra MITB'de devir teslim var. @Sikiru

GNo56p7WMAAIP3a

RDT

B-K-B WHO?
Konular
20
Beğeni sayısı
65
PG Nakit
110
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Wyatt'ın açılış öncesinde Dark STG'yi ikna için ormanlara girmesi hoş. Gerçi yabancı olmadığı ortamlar ama olsun. Şovun sonunda da ne kadar başarılı olduğunu gördük ki Wyatt zaten şeytan tüylü bir varlık. Onun şeytan tüyüne kapıldğınızda artık onun kim olduğu değil de ne olduğunu anlamak önem kazanıyor.

Açılış segmenti de oldukça hoşuma gitti. Şu an dışarıdan olayları takip etmeye çalışıyorum ve önceki şovlara da aslında göz atmam gerekiyor şu anki oyuncuları ve hikayeleri daha fazla kavramak için ve Roman ve Nzo arasında olanları en azından bu segmentte kavradım diyebilirim. İlerleyen segmentler de aslında biraz yardımcı oldular kendi olayları için bunu da şu aşamada söylemiş olayım. Maçın sonrasında yaşanan olaylar da güzel. Belki ileride Roman'ın etrafı da kalabalıklaşabilir. Oldu da Enzo ile tek bir parça haline geldiler, karşı taraf yine terazide ağır basar durumda şu an.

Parti segmenti de güzeldi. Bryan Danielson'ın Survivor Series'te hakem olması maça ekstra kaos katacaktır. Ospreay vs Del Rio zaten kağıt üstünde 4.25/5'i garanti gözükürken özel hakemle maçın seviyesi daha da yukarı çıkacaktır.

Jack Perry kendini ispat eden bir galibiyetin üstüne pazarlık masasında da istediğini alıp Wyatt tarafına geçmiş. Teklifin Perry'nin becerisine bağlı olmakla birlikte iyi olduğu açık ancak Perry'nin eli boş dönme ihtimali de var bunu atlamaması lazım. Ayrıca Wyattlar da kindardır yani.

Judgement Day için ise işler hiç yolunda gitmiyor. Carlito'yu aşırı dışlamaya başladılar ve bu feci ters tepecek gibi geliyor bana. Survivor Series'te olmasa sonraki dönemde JD'nin iflas sürecini Carlito başlatabilir. Şu an çok kritik bir rolde.

House Of Black ile SEX arasındaki maç da count out ile bitmese daha iyi olurmuş bence ama maç sonrasında olanlar için ve SEX'i korumak için de böyle bir sonuç ortaya çıkmış. Val Venis'in tekrardan yukarıya çıkacağını düşünüyorum belki de etrafını temizlemesi lazımdır.

Brooks kendini iyice açıklamış. Cancelo misali bir patlama yaşamış. Bu konuda da Maryse kritik rolde ama ne yapacağı az çok belli gibi.

Kontrat töreninde ise Judgement Day çok fazla açık verdi. İktidar savaşlarını segment içinde gören STG belki de bu esnada karar değiştirmiştir kim bilir. Ancak olanlar ilk etapta Velveteen'in ağzına bol miktarda sakız olurken geri kalanını da STG'yi kendi tarafına çeken Wyatt Family tamamlamış oldu. Hem ring içinde hem de STG'nin evinde akıp giden bir kaos bizleri şovun sonunda karşılamış oldu.

Ekibin eline sağlık yine iyi iş çıkarmışlar.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
192
Beğeni sayısı
2,382
PG Nakit
1,210
Favori Güreşçi
MJF
1
Sonunda okuyabildim. Senaryoları yeni yakaladığım için her şeyi tam anlamadığımı söyleyemem ancak elimden geldiğince katkı sağlayayım.

Tüm şovun SvS maçındaki eksikler üzerinden hazırlanması güzel bir akış olmuş. Aralara giren farklı segmentler, hikayede soluklanma fırsatı veriyor.

Flowline muhabbeti çok eğlenceli olmuş. Bizim bloodline’ın yürümemesinin üzerine Reigns karakterinin yalnız kurt triplerine girdiğini hatırlıyorum. Buradan takım arkadaşlığı için güven kazanma sürecinin nasıl işleyeceğini merak ediyorum. Şu hali ile bile fazla iyi.

Sinematik segmente bakalım. Ospreay’in şoföre yaptıkları, kaçırma mevzuları vs. bana yabancı olduğundan hikayeyi çok anlayamadım. Ama Danielson’a kadar chill takılan adam ne oldu da kudurdu? @Hacken sana ne yaptı, @Netuno ?

@Gloom rezilsin! Kel Adam Cole olsa Jack Perry’i yenerdi. Sonrasında team pgw gelmiş. @Kras Mazov masada bıraktın her şeyi kardeşim. Bargain ayağına çarptılar seni.

Dark STG’nin olayını fazla bilmiyorum ama baya önemli adam profili çizdiler, iki takımda adamın peşinde.

Çökmüşsün ziya, @KALKTI!!!! Eskiden oraya buraya Cum Shot gidiyordun. Kadın bozmuş seni, salla yol kenarında.

Sonda Wyatt geldikten sonraki hiçbir olayı anlamadım. Darksider sevmiyoruz kardeşim.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,739
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Sonunda okuyabildim. Senaryoları yeni yakaladığım için her şeyi tam anlamadığımı söyleyemem ancak elimden geldiğince katkı sağlayayım.

Tüm şovun SvS maçındaki eksikler üzerinden hazırlanması güzel bir akış olmuş. Aralara giren farklı segmentler, hikayede soluklanma fırsatı veriyor.

Flowline muhabbeti çok eğlenceli olmuş. Bizim bloodline’ın yürümemesinin üzerine Reigns karakterinin yalnız kurt triplerine girdiğini hatırlıyorum. Buradan takım arkadaşlığı için güven kazanma sürecinin nasıl işleyeceğini merak ediyorum. Şu hali ile bile fazla iyi.

Sinematik segmente bakalım. Ospreay’in şoföre yaptıkları, kaçırma mevzuları vs. bana yabancı olduğundan hikayeyi çok anlayamadım. Ama Danielson’a kadar chill takılan adam ne oldu da kudurdu? @Hacken sana ne yaptı, @Netuno ?

@Gloom rezilsin! Kel Adam Cole olsa Jack Perry’i yenerdi. Sonrasında team pgw gelmiş. @Kras Mazov masada bıraktın her şeyi kardeşim. Bargain ayağına çarptılar seni.

Dark STG’nin olayını fazla bilmiyorum ama baya önemli adam profili çizdiler, iki takımda adamın peşinde.

Çökmüşsün ziya, @KALKTI!!!! Eskiden oraya buraya Cum Shot gidiyordun. Kadın bozmuş seni, salla yol kenarında.

Sonda Wyatt geldikten sonraki hiçbir olayı anlamadım. Darksider sevmiyoruz kardeşim.
Eskiler yoruldu artık .

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: