Sonunda okuyabildim. Senaryoları yeni yakaladığım için her şeyi tam anlamadığımı söyleyemem ancak elimden geldiğince katkı sağlayayım.
Tüm şovun SvS maçındaki eksikler üzerinden hazırlanması güzel bir akış olmuş. Aralara giren farklı segmentler, hikayede soluklanma fırsatı veriyor.
Flowline muhabbeti çok eğlenceli olmuş. Bizim bloodline’ın yürümemesinin üzerine Reigns karakterinin yalnız kurt triplerine girdiğini hatırlıyorum. Buradan takım arkadaşlığı için güven kazanma sürecinin nasıl işleyeceğini merak ediyorum. Şu hali ile bile fazla iyi.
Sinematik segmente bakalım. Ospreay’in şoföre yaptıkları, kaçırma mevzuları vs. bana yabancı olduğundan hikayeyi çok anlayamadım. Ama Danielson’a kadar chill takılan adam ne oldu da kudurdu?
@Hacken sana ne yaptı,
@Netuno ?
@Gloom rezilsin! Kel Adam Cole olsa Jack Perry’i yenerdi. Sonrasında team pgw gelmiş.
@Kras Mazov masada bıraktın her şeyi kardeşim. Bargain ayağına çarptılar seni.
Dark STG’nin olayını fazla bilmiyorum ama baya önemli adam profili çizdiler, iki takımda adamın peşinde.
Çökmüşsün ziya,
@KALKTI!!!! Eskiden oraya buraya Cum Shot gidiyordun. Kadın bozmuş seni, salla yol kenarında.
Sonda Wyatt geldikten sonraki hiçbir olayı anlamadım. Darksider sevmiyoruz kardeşim.