Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟔: 𝕧𝕒𝕣𝕒𝕟 𝚒𝚔𝚒
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Hacken" data-source="post: 301378" data-attributes="member: 28"><p>Öncelikle ekibin ve takip eden arkadaşlarımın emeğine sağlık. İnanılmaz yoğun bir dönemi geride bıraktım diyebilirim. Podcast'te Kafadar'ın söylediği gibi, dönem dönem zaman ayırmak inanılmaz zorlu olabiliyor iş ya da aile gibi faktörleri düşününce. </p><p></p><p>Açılış segmenti, herkesin bildiği üzere benim tarzım olmayan bir segment lakin bağlantı akışını fazlasıyla beğendim. Aşağıda uzun değineceğim bu birleşime.</p><p></p><p>Enzo, RPG'deki favori karakterlerimden biri olabilir şu sıra. Roman ile diyaloğunda fazlasıyla mantıklı ve kağıt üzerinde haklı bir şekilde konuşmuş. Ancak Roman kasa Sef tam bir Badass. Bu tip hikayelerde ve onun paralelindeki maçlarda iki taraf da güçlenerek çıkıyor bana kalırsa. Enzo'nun karakter sivrileşiyor, Roman ise gövde gösterisi yapıyor. Bizim ikiz dingillerin Roman ile uğraşması keyifli. Bir promoyu hak ediyorlar. Özellikle Tama Tonga ile promo kesmek muazzam olay. Ayarlayabilirsem hala önceliklerimde bu iş.</p><p></p><p>Alberto denilen g*t karakter yine Will'i faka bastırmış diyebiliriz baştaki konuşmalarda. Yalnız bu sessizlik hayra alamet değil, 57'de bir sinir krizi geçirecek kendisi banko. Alberto'nun bütün unvanları elinden almasından sonra iyice tehlikeli bir hal aldı Will. Bu agresif, ödül avcısı karakteri de şov yaparak oynuyor Taha. İçinde bulunduğum olaylar zincirinin her noktasından çok memnunum. Özel hakem işi de keyifli olmuş. Velev ki Rock, Patron ile birlikte adaletsiz bir sistemin içindeyse de Bryan'ın bu kanıtlandıktan sonra harekete geçecek olması, yeni stratejist haline çok uygun. Sonu ne olur bilmiyorum lakin, Ospreay'in yakın zamanda büyük bir başarı alacağına emin gibiyim.</p><p></p><p>Yükselen yıldız sayılabilecek bir güreşçi Perry. Onu işin içine katmak için, somut bir şeyler verme olayı çok mantıklı ki Dream, o ekibin en akıllı adamı olabilir (istediğinde). Hazır karşıda b*k lee varken (Fantasy'de bize ne koydu yalnız) ben plana sadık kalacağına da emin gibiyim.</p><p></p><p>Günde iki kez toplantı yapıp hiçbir haltı çözemeyen beyaz yakalılara döndü bu ekibin toplantı işi. t*şak seviyesi inanılmaz iyi ama. JD McDonagh başta olmak üzere tüm ekip sarıyor. Segmentin bir diğer yanı da herkesin elini taşın altına sokabilecek olmasını göstermiş bence. Biri plan yapıyor biri kendine görev edinip konuşmaya gidiyor falan.</p><p></p><p>TT maçı uygun olan bir sonla bitmiş fakat, Venis'in sinirler de iyice bozuluyor. Biraz nadasa olan karakterin şu ara patlamasını bekliyorum. SS de bunun için uygun bir yer.</p><p></p><p>Brookes ve Miz feudu da sonunu merakla beklediğim şeylerden biri. Özellikle Brookes'taki bu değişimin karakterine etki olarak nasıl yansıyacağı önemli. İlk geldiğindeki şaşalı dönemine dönebilmesini sağlayabilir çünkü.</p><p></p><p>Maça kemerlerin eklemesi, hikayeyi bi 239582792 kat falan havaya çıkarmış. Maçta takım içindeki Wes - Finn rekabeti de muazzam şeylere yol açabilir. Dark STG mevzusuna geldiğimzde ise tertemiz bir ters köşe olmuş. En son kısımlar başta da belirttiğim gibi çok benlik değil o yüzden girmeyeceğim. Wyatt Family deli dominant bir adam aldı. Şu feudun en çok yaradığı adamlar muhtemelen ekiplere sonradan dahil olanlar. Bu haftayı da iple çekiyorum. Kusursuza yakın ilerliyor şu ana kadar.</p><p></p><p></p><p>Tekrardan herkesin eline sağlık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacken, post: 301378, member: 28"] Öncelikle ekibin ve takip eden arkadaşlarımın emeğine sağlık. İnanılmaz yoğun bir dönemi geride bıraktım diyebilirim. Podcast'te Kafadar'ın söylediği gibi, dönem dönem zaman ayırmak inanılmaz zorlu olabiliyor iş ya da aile gibi faktörleri düşününce. Açılış segmenti, herkesin bildiği üzere benim tarzım olmayan bir segment lakin bağlantı akışını fazlasıyla beğendim. Aşağıda uzun değineceğim bu birleşime. Enzo, RPG'deki favori karakterlerimden biri olabilir şu sıra. Roman ile diyaloğunda fazlasıyla mantıklı ve kağıt üzerinde haklı bir şekilde konuşmuş. Ancak Roman kasa Sef tam bir Badass. Bu tip hikayelerde ve onun paralelindeki maçlarda iki taraf da güçlenerek çıkıyor bana kalırsa. Enzo'nun karakter sivrileşiyor, Roman ise gövde gösterisi yapıyor. Bizim ikiz dingillerin Roman ile uğraşması keyifli. Bir promoyu hak ediyorlar. Özellikle Tama Tonga ile promo kesmek muazzam olay. Ayarlayabilirsem hala önceliklerimde bu iş. Alberto denilen g*t karakter yine Will'i faka bastırmış diyebiliriz baştaki konuşmalarda. Yalnız bu sessizlik hayra alamet değil, 57'de bir sinir krizi geçirecek kendisi banko. Alberto'nun bütün unvanları elinden almasından sonra iyice tehlikeli bir hal aldı Will. Bu agresif, ödül avcısı karakteri de şov yaparak oynuyor Taha. İçinde bulunduğum olaylar zincirinin her noktasından çok memnunum. Özel hakem işi de keyifli olmuş. Velev ki Rock, Patron ile birlikte adaletsiz bir sistemin içindeyse de Bryan'ın bu kanıtlandıktan sonra harekete geçecek olması, yeni stratejist haline çok uygun. Sonu ne olur bilmiyorum lakin, Ospreay'in yakın zamanda büyük bir başarı alacağına emin gibiyim. Yükselen yıldız sayılabilecek bir güreşçi Perry. Onu işin içine katmak için, somut bir şeyler verme olayı çok mantıklı ki Dream, o ekibin en akıllı adamı olabilir (istediğinde). Hazır karşıda b*k lee varken (Fantasy'de bize ne koydu yalnız) ben plana sadık kalacağına da emin gibiyim. Günde iki kez toplantı yapıp hiçbir haltı çözemeyen beyaz yakalılara döndü bu ekibin toplantı işi. t*şak seviyesi inanılmaz iyi ama. JD McDonagh başta olmak üzere tüm ekip sarıyor. Segmentin bir diğer yanı da herkesin elini taşın altına sokabilecek olmasını göstermiş bence. Biri plan yapıyor biri kendine görev edinip konuşmaya gidiyor falan. TT maçı uygun olan bir sonla bitmiş fakat, Venis'in sinirler de iyice bozuluyor. Biraz nadasa olan karakterin şu ara patlamasını bekliyorum. SS de bunun için uygun bir yer. Brookes ve Miz feudu da sonunu merakla beklediğim şeylerden biri. Özellikle Brookes'taki bu değişimin karakterine etki olarak nasıl yansıyacağı önemli. İlk geldiğindeki şaşalı dönemine dönebilmesini sağlayabilir çünkü. Maça kemerlerin eklemesi, hikayeyi bi 239582792 kat falan havaya çıkarmış. Maçta takım içindeki Wes - Finn rekabeti de muazzam şeylere yol açabilir. Dark STG mevzusuna geldiğimzde ise tertemiz bir ters köşe olmuş. En son kısımlar başta da belirttiğim gibi çok benlik değil o yüzden girmeyeceğim. Wyatt Family deli dominant bir adam aldı. Şu feudun en çok yaradığı adamlar muhtemelen ekiplere sonradan dahil olanlar. Bu haftayı da iple çekiyorum. Kusursuza yakın ilerliyor şu ana kadar. Tekrardan herkesin eline sağlık. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟔: 𝕧𝕒𝕣𝕒𝕟 𝚒𝚔𝚒
Menü