Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟔: 𝕧𝕒𝕣𝕒𝕟 𝚒𝚔𝚒
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="RDT" data-source="post: 299648" data-attributes="member: 138"><p>Wyatt'ın açılış öncesinde Dark STG'yi ikna için ormanlara girmesi hoş. Gerçi yabancı olmadığı ortamlar ama olsun. Şovun sonunda da ne kadar başarılı olduğunu gördük ki Wyatt zaten şeytan tüylü bir varlık. Onun şeytan tüyüne kapıldğınızda artık onun kim olduğu değil de ne olduğunu anlamak önem kazanıyor.</p><p></p><p>Açılış segmenti de oldukça hoşuma gitti. Şu an dışarıdan olayları takip etmeye çalışıyorum ve önceki şovlara da aslında göz atmam gerekiyor şu anki oyuncuları ve hikayeleri daha fazla kavramak için ve Roman ve Nzo arasında olanları en azından bu segmentte kavradım diyebilirim. İlerleyen segmentler de aslında biraz yardımcı oldular kendi olayları için bunu da şu aşamada söylemiş olayım. Maçın sonrasında yaşanan olaylar da güzel. Belki ileride Roman'ın etrafı da kalabalıklaşabilir. Oldu da Enzo ile tek bir parça haline geldiler, karşı taraf yine terazide ağır basar durumda şu an.</p><p></p><p>Parti segmenti de güzeldi. Bryan Danielson'ın Survivor Series'te hakem olması maça ekstra kaos katacaktır. Ospreay vs Del Rio zaten kağıt üstünde 4.25/5'i garanti gözükürken özel hakemle maçın seviyesi daha da yukarı çıkacaktır.</p><p></p><p>Jack Perry kendini ispat eden bir galibiyetin üstüne pazarlık masasında da istediğini alıp Wyatt tarafına geçmiş. Teklifin Perry'nin becerisine bağlı olmakla birlikte iyi olduğu açık ancak Perry'nin eli boş dönme ihtimali de var bunu atlamaması lazım. Ayrıca Wyattlar da kindardır yani.</p><p></p><p>Judgement Day için ise işler hiç yolunda gitmiyor. Carlito'yu aşırı dışlamaya başladılar ve bu feci ters tepecek gibi geliyor bana. Survivor Series'te olmasa sonraki dönemde JD'nin iflas sürecini Carlito başlatabilir. Şu an çok kritik bir rolde.</p><p></p><p>House Of Black ile SEX arasındaki maç da count out ile bitmese daha iyi olurmuş bence ama maç sonrasında olanlar için ve SEX'i korumak için de böyle bir sonuç ortaya çıkmış. Val Venis'in tekrardan yukarıya çıkacağını düşünüyorum belki de etrafını temizlemesi lazımdır. </p><p></p><p>Brooks kendini iyice açıklamış. Cancelo misali bir patlama yaşamış. Bu konuda da Maryse kritik rolde ama ne yapacağı az çok belli gibi.</p><p></p><p>Kontrat töreninde ise Judgement Day çok fazla açık verdi. İktidar savaşlarını segment içinde gören STG belki de bu esnada karar değiştirmiştir kim bilir. Ancak olanlar ilk etapta Velveteen'in ağzına bol miktarda sakız olurken geri kalanını da STG'yi kendi tarafına çeken Wyatt Family tamamlamış oldu. Hem ring içinde hem de STG'nin evinde akıp giden bir kaos bizleri şovun sonunda karşılamış oldu.</p><p></p><p>Ekibin eline sağlık yine iyi iş çıkarmışlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="RDT, post: 299648, member: 138"] Wyatt'ın açılış öncesinde Dark STG'yi ikna için ormanlara girmesi hoş. Gerçi yabancı olmadığı ortamlar ama olsun. Şovun sonunda da ne kadar başarılı olduğunu gördük ki Wyatt zaten şeytan tüylü bir varlık. Onun şeytan tüyüne kapıldğınızda artık onun kim olduğu değil de ne olduğunu anlamak önem kazanıyor. Açılış segmenti de oldukça hoşuma gitti. Şu an dışarıdan olayları takip etmeye çalışıyorum ve önceki şovlara da aslında göz atmam gerekiyor şu anki oyuncuları ve hikayeleri daha fazla kavramak için ve Roman ve Nzo arasında olanları en azından bu segmentte kavradım diyebilirim. İlerleyen segmentler de aslında biraz yardımcı oldular kendi olayları için bunu da şu aşamada söylemiş olayım. Maçın sonrasında yaşanan olaylar da güzel. Belki ileride Roman'ın etrafı da kalabalıklaşabilir. Oldu da Enzo ile tek bir parça haline geldiler, karşı taraf yine terazide ağır basar durumda şu an. Parti segmenti de güzeldi. Bryan Danielson'ın Survivor Series'te hakem olması maça ekstra kaos katacaktır. Ospreay vs Del Rio zaten kağıt üstünde 4.25/5'i garanti gözükürken özel hakemle maçın seviyesi daha da yukarı çıkacaktır. Jack Perry kendini ispat eden bir galibiyetin üstüne pazarlık masasında da istediğini alıp Wyatt tarafına geçmiş. Teklifin Perry'nin becerisine bağlı olmakla birlikte iyi olduğu açık ancak Perry'nin eli boş dönme ihtimali de var bunu atlamaması lazım. Ayrıca Wyattlar da kindardır yani. Judgement Day için ise işler hiç yolunda gitmiyor. Carlito'yu aşırı dışlamaya başladılar ve bu feci ters tepecek gibi geliyor bana. Survivor Series'te olmasa sonraki dönemde JD'nin iflas sürecini Carlito başlatabilir. Şu an çok kritik bir rolde. House Of Black ile SEX arasındaki maç da count out ile bitmese daha iyi olurmuş bence ama maç sonrasında olanlar için ve SEX'i korumak için de böyle bir sonuç ortaya çıkmış. Val Venis'in tekrardan yukarıya çıkacağını düşünüyorum belki de etrafını temizlemesi lazımdır. Brooks kendini iyice açıklamış. Cancelo misali bir patlama yaşamış. Bu konuda da Maryse kritik rolde ama ne yapacağı az çok belli gibi. Kontrat töreninde ise Judgement Day çok fazla açık verdi. İktidar savaşlarını segment içinde gören STG belki de bu esnada karar değiştirmiştir kim bilir. Ancak olanlar ilk etapta Velveteen'in ağzına bol miktarda sakız olurken geri kalanını da STG'yi kendi tarafına çeken Wyatt Family tamamlamış oldu. Hem ring içinde hem de STG'nin evinde akıp giden bir kaos bizleri şovun sonunda karşılamış oldu. Ekibin eline sağlık yine iyi iş çıkarmışlar. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟓𝟔: 𝕧𝕒𝕣𝕒𝕟 𝚒𝚔𝚒
Menü