RPG PAYBACK #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız

PAYBACK #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 4.5%
  • 5

Oy: 21 95.5%

• Kullanılan toplam oy
    22

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Evet, 4 puan verecektim ama 2023 yılında, gündüz vakti, yaz ortasında, hava 40 dereceyken elektriklerin 6 saat kesilmesi sonucu tüm işlerim akşama kaldı. Bu nedenle şovu takip edemediğimden 1 puan da ekstra verip 5 diyorum. Şovu okuduktan sonra brand ayrımının net bir şekilde işe yaradığını söyleyebiliriz. Feudlar ve olaylar daha yerli yerinde, bir karmaşa yok. Kendi şovum olmamasına rağmen keyif verdi, Main Event'te aşırı yükseldim. Ekibin eline sağlık. Mayhem biraz daha kaoslu geçecek gibi hissettiriyor ama bakalım, bekleyip göreceğiz.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Konuların sapıtmasından mütevellit biraz gece okudum şovun tamamını. Brand ayrımı herkesin üstüne bastığı gibi faydasını göstermiş. Karakterlerin daha ince elenip sık dokunulduğu segmentleri görmek okurken daha bir haz verdi. Bence kemerlerle alakalı kısım kısım gelen arkada kalıyor gündemleri işi de biraz daha çözülmüş gibi göründü bana. Wyatt'ın geliş güzel olmuş baya. Hikayenin benim açısından Cornette'in biraz daha geri plana geçicem demesinin nasıl bir etkisi olacağını da merak ediyorum.

5 puanı verdim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: