RPG PAYBACK #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız

PAYBACK #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

Oy: 1 4.5%
  • 5

Oy: 21 95.5%

• Kullanılan toplam oy
    22

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Konular
28
Beğeni sayısı
772
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Brand ayrımının ardından ilk defa bir şova 5 puan verdik. Bence daha az karakter olması, olanların yansıtılmasında büyük ölçüde artış yaratmış. Kendi karakterim dışında bazı karakterlerin çok daha iyi anlaşılmasına olanak sağlıyor bu, okuyucunun keyfini arttırdığı gibi eminim şovu yazanlarda daha çok keyif almaya başlamıştır bundan. Dilerim Mayhem'de bu yönde gelişir ve daha çok böyle şov görürüz.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
RPG'nin en iyi şovu oldu. İsim değişikliği, hesap değişikliği, karakterlerin belki de ilk kez bu denli ciddi ve oturaklı işlendiği bir şov. Sondaki Wyatt hamlesi de bomba oldu zaten. İlk beş puanımızı verelim.

jaques

clk
Konular
42
Beğeni sayısı
1,264
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
Bu RPG'de ilk defa bir şova 5 veriyorum. Ankette gördüğüm kadarıyla çoğunluk da böyle düşünüyor. Hasret kalmışız sıkışık olmayan bir roster'a düzgünce senaryolar yazılmasına.

Hacken

Joe Hendry
Konular
15
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
400
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Gelelim değerlendirmeye. Arkadaşların yazdığına katılıyorum, feudlar ve işleyiş açısından açık ara en iyi şovdu. Tek bir şey bana eh dedirtti o da WALTER vs Enzo olayları. Karakterlere ne kadar oturdu, bilemedim. Buçuğun sebebi o yani. Onun haricindeki her şey on numaraydı. Bundan önceki şovlara destek amaçlı 5 verdik, en çok bunda içime sindi. Bir başka husus da kuruluş dönemi yapılan şeylerden, bu duruma gelişin biraz acele durması. Ekip içinde kesinlikle her şey oturuyordur ileriki zamanlar hakkında ancak onu tam bilmediğimiz için bu geçiş biraz acele gözüküyor, sadece temel açısından konuşuyorum. En azından şimdilik. Yine de iyi şekilde kotarıldığını düşünüyorum. Elinize sağlık. Umarım aynı aktiflik, diğer tarafta da sağlanır ve keyifler arşa çıkar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: