Bir Gece Kulübünden Görüntüler

Bu videodaki kişilerden birisiyle(hem kız hem erkekler için geçerli) sevgili olursanız...

• biliyor olsam bile sıkıntı yok umursamam benden önce olmuş sonuçta

Oy: 4 26.7%
  • öğrenirsem bakışım değişirdi ama ayrılmazdım

Oy: 3 20.0%
  • benleyken yapsalar bile sıkıntı yok, olur arada kaçamaklar

Oy: 1 6.7%
  • BENİM AHLAKIMA TERS AVRUPA BİRLİĞİNİN DÜŞMANIYIM BEN

Oy: 7 46.7%

• Kullanılan toplam oy
    15

deathcrushh

sadece özgürlük
Konular
25
Beğeni sayısı
86
PG Nakit
870
Favori Güreşçi
Joey Janela
Olayı mantıksal olarak bir konuda baz alacaksak genelde zaten bu tarz takılan kadınlar erkekler arasında ''kanka bu kız fahişenin teki herkese veriyor'' tarzında hızlı bir şekilde yükseldiği için eğer bu kızla yakınlaşacaksanız bile bu durumlardan haberdar oluyor. Bu durum elbette yanlış çünkü mesela bu videoda 1 erkek 1 kızla öpüşüyor olsa ve arkasından 1 kız çocuğun sırtını elliyor olsa yorumlar büyük ihtimalle helal olsun çapkın adammışsın kardeşim diye yorumlanır. Ama bir kadın olduğu için işte bu tarz şeyler yaşamış biriyle birlikte olur musunuz tarzı sorular soruyor. Elbette amacım kimseyi yargılamak değil fakat bu durum toplumsal cinsiyetlerin getirdiği negatif ayrımcılıklardan birisi. Her neyse ilk cümlelerimde dediğime geri dönersek bu tarz cinselliğini rahat yaşamayı seven kızlar -ki kadının da böyle bir hakkı var elbette- direkt negatif anlamda mimlendiği için siz bu tarz durumu kabullenerek onunla sevgili oluyorsunuz demektir. Aksi halde aldatma durumu yaşandığında da itiraz etme şansınız olmamalı çünkü zaten bunu kabul ederek yapıyorsunuz demektir. Bu olay aynı bir kadının suç kaydı bir hayli kabarık olan ense tıraşlı Tınaztepeli bir çocukla sevgili olduktan sonra dayak yemesiyle sonuçlanan bir ilişkide ''bu çocuk nasıl bana böyle davrandı'' demesiyle aynı sonucu doğurur. İkisi de doğal seçilim.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,460
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Normal de geçmişi gram umrumda değil fakat benim böyle ortamlarda bezim yoktur. Sevmem club işlerini ve ortamlarını birlikte olmak isteyeceğim kişinin de böyle bir insan olmasını istemek en doğal hakkım olduğunu düşünüyorum. İnsan gibi pub, meyhane gidip içelim içkimizi daha fazlasına gerek yok.

atiban't

HAREM OG
Konular
62
Beğeni sayısı
558
PG Nakit
150
Favori Güreşçi
Angelico
Baba bir ilişkiye girerken kimle karşı karşıya olduğunu bilirsin. Böyle kabul ettiysek veya geçmişini arkada bıraktığına inanarak bir şeye başladıysak kimseyi dönüp geçmişiyle yargılamayız. Sağlıklı bir ilişki için bu tarz şeylerin, ve hatta bence bütün hayat hikayesinin bütün açıklığıyla karşıdakine anlatılması ve ilişkiye öyle başlanması lazım. Bugün birisinin kirli çamaşırları ortaya dökülecek olsa benim maalesef sicilim çok kara. Hatta burada aşağıladığınız o kadınla çok benzer durumlarda da bulundum. Club zart zurt ortamları da böyledir, giden giderken nereye gittiğini bilir. Ama şu anda bütün geçmişte yaşadığım her şeyi bilen ve bunları saçma sapan yerlerde gündeme getirmeyen bir kadınla birlikteyim, bunun da sebebi başta söylediğim gibi hayatımın her detayını anlatmış olmam. Çünkü aramızda gizli bir anlaşma var, geçmiş geçmişte kaldı, bizi biz ilgilendiririz. Nokta. Geçmişle ilgilenmek ahmaklıktır.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: