RPG Felekten Bir Gece

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

The SEX'in müziği çalıyor!

1742393213584.png1742393245871.png

Tyler Breeze klas gözlükleriyle Trish Stratus gösterişli bir kıyafet ile ringe doğru geliyor.

Çelik merdivenlere geçmeden hemen önce Breeze Trish'in elini tutuyor ve ona önden müsade ediyor.

İkili ringe geçiyor ve Breeze mikrofonu eline alıp konuşmaya başlıyor.

Tyler Breeze: Şu an burada seks, libido, güzellik hissediyorum... KISACASI THE SEX'İN BURADAKİ VARLIĞINI HİSSEDİYORUM!

Fanlar cheer atıyor ve Breeze devam ediyor.

Tyler Breeze: Yeni menajerimiz Trish Stratus, Ben, Val Venis, Maryse, Johnny Mayhem, Tyler Ba- dur o daha yoktu. SEX tekrardan zirveye oynuyor bebeğim. Kofi ve Xavier isimli gayler gidin kendinizi becerin siz yarın bu güreş işinden sıkılırsınız biz dün de olduğu gibi her zaman bu işte olacağız çünki biz hakikiyiz. Çeşitli gay toplulukları sizin gibi hıyarlar yetiştirdiği için utanmaları gerekir. Sözü yeni menajerimize bırakalım!

Trish Stratus: Sex.. Sadece bir his değil, bir yaşam tarzıdır! Ve ben Trish Stratus bu yaşam tarzının en büyük savunucularından biriyim. Bu yüzden The SEX'i hak ettikleri zirveye çıkarmaya geldim!

Tyler Breeze selfie çubuğunu çıkarıyor ve Trish ile seksi bir açıdan selfie çekiyorlar ve alanı terk ediyorlar!

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi