Süper Lig 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 2 100.0%
  • Beşiktaş

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
2 tane net penaltımızın yendiği bir maçtı ama hakeme rağmen eforsuz bi şekilde sürklase ederek kazandığımız bir derbi oldu.
Sosyal medyada bazı pozisyonlar üzerinden algı çalışması yapılıyor mağlubiyete zemin hazırlanmış olması ve yönetimsel problemlerin üstünün kapatılmış olması için ama buradaki rasyonel durum penaltılarda VAR müdahelerinin gelmemiş olmasıdır. Maç içi pozisyonlar subjektiftir ve hakemin insiyatifindedir ancak hakem görmemiş bile penaltılara VAR müdahale etmek zorundadır.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
80'de Torreria ve Oshimen çıkarma işi sakattı bayada neyseki Beşiktaşlılar'da derman kalmamıştıda Muçi'nin puskas golü dışında başımıza bir iş gelmedi. Bu değişikliği Kasımpaşa maçında yaptığında başımıza gelenleri biliyoruz.

Yani özel olarak hazırlandığı maçlarda iyi oynatıyor lafımız yok ama genel oyun planında hep bir şeyler eksik gibi duruyor açıkcası. Bugün GS'nin genel oyun planı ne diye sorsan önde pres ve Sara'nın transferiyle başlayan duran top feryası dışında kimse net bir şey söyleyemez. Hep bireysellik üzerine kurulu işler görüyoruz sanki.
Osimhen ve Torreiranın çıkması tesadüfi değildir diye düşünüyorum. Beşiktaşın fiziksel olarak bittiğini ve varlık gösteremeyeceğinden emin olduktan sonra değişiklikleri yaptı.(Ki bununla değişiklikler arasında 10-15 dk zaman dilimi var ve emin olmak için yeterli.) Bu arada Mertens hamlesi geç bile gelmiş olabilir. 2. golden önce bile alınabilirdi. Icardi yerine Osimhenin oyundan alması ise bana göre hataydı. Enerjik, hava toplarında hakim ve yapacağı doğru baskılarla son dakikalarda Beşiktaşın geriden oyun kurarak gol aramasının önünü kesebilecek bir opsiyondu. Icardi çıkmalıydı.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Osimhen ve Torreiranın çıkması tesadüfi değildir diye düşünüyorum. Beşiktaşın fiziksel olarak bittiğini ve varlık gösteremeyeceğinden emin olduktan sonra değişiklikleri yaptı.(Ki bununla değişiklikler arasında 10-15 dk zaman dilimi var ve emin olmak için yeterli.) Bu arada Mertens hamlesi geç bile gelmiş olabilir. 2. golden önce bile alınabilirdi. Icardi yerine Osimhenin oyundan alması ise bana göre hataydı. Enerjik, hava toplarında hakim ve yapacağı doğru baskılarla son dakikalarda Beşiktaşın geriden oyun kurarak gol aramasının önünü kesebilecek bir opsiyondu. Icardi çıkmalıydı.
Zaten maçın daha ilk yarısı bitmeden buraya yazdım Icardi-Mertens diye. Özellikle Oshimen çıkacaksa bile yerine Bats girmeli. İleride rakip savunmayı geriye itebilecek güçlü kuvvetli bir oyuncu çok işimize yarıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Sosyal medyada bazı pozisyonlar üzerinden algı çalışması yapılıyor mağlubiyete zemin hazırlanmış olması ve yönetimsel problemlerin üstünün kapatılmış olması için ama buradaki rasyonel durum penaltılarda VAR müdahelerinin gelmemiş olmasıdır. Maç içi pozisyonlar subjektiftir ve hakemin insiyatifindedir ancak hakem görmemiş bile penaltılara VAR müdahale etmek zorundadır.
VAR ile iletişime geçilip devam edildi ikisinde de benim gördüğüm kadarıyla. Monitöre gidilmeyen VAR görüşmeleri de yayınlanmıyor diye biliyorum, cidden o ara ne gibi diyaloglar geçtiğini asla bilemeyeceğiz.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Zaten maçın daha ilk yarısı bitmeden buraya yazdım Icardi-Mertens diye. Özellikle Oshimen çıkacaksa bile yerine Bats girmeli. İleride rakip savunmayı geriye itebilecek güçlü kuvvetli bir oyuncu çok işimize yarıyor.
Galatasarayın oynadığı oyun zaten bunu çağırıyor. Sen kanatlardan istediğin kadar press yap forvetin buna katılmıyorsa sahada eksikmiş gibi duruyorsun. Takımın defansı ve hücumu beraber yapması lazım ve bunun temel şartı tabi ki takım boyunu kısa tutmak. Ama basic parametrelere zerre dikkat etmiyor, oyuncularının mevcut haline uygun bir plan hazırlamıyorsan Beşiktaşın oyunu gibi birbirinden kopuk oyunlar görebilirsin. 3 kişi basar 3 kişi durur, ortasahada boşluklar oluşur vs vs.
4-4-2 Beşiktaşın çok işine gelebilecek bir dizilişti ama efektif kullanamadılar. 2 hafta içinde 3 maçın yorgunluğu da özellikle son bölümde çok hissedildi. Kadro zaten dar. Göstere göstere bir maçtı benim açımdan. Skor 2-1 ama 5-0 maçı kadar rahat bir maç olduğunu söyleyebilirim. Orada da son 3 gol son dakikalarda gelmişti zaten.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
VAR ile iletişime geçilip devam edildi ikisinde de benim gördüğüm kadarıyla. Monitöre gidilmeyen VAR görüşmeleri de yayınlanmıyor diye biliyorum, cidden o ara ne gibi diyaloglar geçtiğini asla bilemeyeceğiz.
Kesinlikle yayınlanmalı ama çoğu şey gibi eksik yapılıyor bu uygulama da. Bu arada hakemin “net gördüm, bir şey yok. Dediği senaryoda da VAR’ın yetkisi olmuyor ama bu kadar tartışmalı ve potansiyel penaltı içeren kararlar verilmesi gerektiğinde, ülkemizin yetersiz hakemleri işin yükünü VAR’a teslim edebiliyor. Bunun bile yapılmamış olması üzücü bu maç açısından.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
37
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Biraz daha zorlarsa ligin en iyi golcüsü de olacak.
Tarihin en iyisinin takımına karşı oynamasa finalde, salaktan Copa America’yı da kazandıracaktı takımına. Hafiften kafada arıza olmasa Tottenham’ın göndereceği adam değildi zaten. Galatasaray’da iyice kendini buldu. Avrupa’da da performansı devam ettirirse 35-40 seviyesine çıkacaktır.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: