Süper Lig 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 2 100.0%
  • Beşiktaş

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
729
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar

Sen hala efendilik diye gez ortalıkta. 5-0 attığında şöyle paylaşım yapmadın ya ulan Okay ulan Okay.

Bunlar kadar şımarık ve yüzsüz bir camia yok ya. Sanarsın 5 attılar. Adminleri de tam fino köpeği. Bizimkiler 5 attığımızda upuzun yazı atıyorlar. Bunlar hakemle aldıkları maçtan sonra şöyle bir şey atmayı kendilerine hak görüyor. Skor 2-1. Muçinin golden sonra aman 1 tane daha yersek diye sıçtılar.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
613
Beğeni sayısı
1,219
PG Nakit
1,885
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Bunlar kadar şımarık ve yüzsüz bir camia yok ya. Sanarsın 5 attılar. Adminleri de tam fino köpeği. Bizimkiler 5 attığımızda upuzun yazı atıyorlar. Bunlar hakemle aldıkları maçtan sonra şöyle bir şey atmayı kendilerine hak görüyor. Skor 2-1. Muçinin golden sonra aman 1 tane daha yersek diye sıçtılar.
Şımarık gese kitlesi ülkenin futbol kültürünün içine ediyor.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Benim için şaşırtıcı bir sonuç değil. Beşiktaş fark yemediği için mutlu olmalı. Oyun olarak yine ezildikleri bir maç izledik. Doğru düzgün şutları yok gol dışında.

Konular
18
Beğeni sayısı
184
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
Will Ospreay

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
729
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Beyin kafatasını terkettikten sonra zor tabi. Bu kadar ağlamak sağlığına iyi gelmez yalnız. Otur evinde puan farkını bu rezalet oyunla nasıl eritiriz i hesapla. Futbol konuşacağım kalibrede bir şahıs olmadığın belli. Beşiktaşın yakaladığı net pozisyonları bu gece rüyanda görüp yarın anlatırsın burada bana. O zaman değerlendiririz.

Futboldan anladığını sanan ama gram anlamayan birisin biliyor musun. Herif hala oyun diyor. Tek bildiği şey var "kötü oyun". Oğlum nerenin kötü oyunu bu. :D Bunları söylerken Beşiktaş'ın hiç eksiği var mıymış, deplasmanda oynuyormuş, hakem ilk yarı Barış'a net kırmızı vermemiş, Rafa'ya hakemin gözünün önünde vurulmuş faulu vermemiş, Davinson ilk 30 dk atılması gerekirken atılmamış bunları söylemez gider 2 istatistiğe bakar birde Beşiktaş fark yemediğine dua etsin der. Gerçekten futboldan anlamaya beyni yeten biri olsan o mesajı atmazsın biz de senin gibi gereksiz biriyle uğraşmayız.

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
729
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Abartma kral o kadarda değil lol.

Beşiktaş'ın Muçi'nin attığı puskas golünü saymazsak 2 pozisyonu var. İkiside Rafa Silva imzalı. Birini Muslera çıkardı diğerini Abdülkerim blokladı. Kaan sakatlanmasa ne Muçi o golü atabilir ne de o Abdülkerim'in blokladığı şut yaşanırdı bunuda yazmak lazım.

GS'nin golleri dışında yine 3-4 tane fazladan Ersin'in çıkardığı topu var. Sonda Bats'ın kaçırdığı pozisyonda ekstra.
Bats'ınki son dakikalarda Beşiktaş tamamen öndeyken yakalanmış bir pozisyon. GS'nin öyle oyuna ağırlığını koyup maçı farka götüreceğini hissettirecek bir anı olmadı. Vatandaş diyor ya Beşiktaş fark yemediği için dua etsin ona ithafen diyorum. Yoksa şartlar göze alındığında dediğim gibi GS zaten favoriydi. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor yapacak bir şey yok.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Futboldan anladığını sanan ama gram anlamayan birisin biliyor musun. Herif hala oyun diyor. Tek bildiği şey var "kötü oyun". Oğlum nerenin kötü oyunu bu. :D Bunları söylerken Beşiktaş'ın hiç eksiği var mıymış, deplasmanda oynuyormuş, hakem ilk yarı Barış'a net kırmızı vermemiş, Rafa'ya hakemin gözünün önünde vurulmuş faulu vermemiş, Davinson ilk 30 dk atılması gerekirken atılmamış bunları söylemez gider 2 istatistiğe bakar birde Beşiktaş fark yemediğine dua etsin der. Gerçekten futboldan anlamaya beyni yeten biri olsan o mesajı atmazsın biz de senin gibi gereksiz biriyle uğraşmayız.
Klasik hakem ağlamalarına başlanmış yine. Hiç şaşmaz. Benim hakemin takdir haklarına itirazım olmaz. VAR’ın devreye gireceği pozisyonlar değil şu bahsettiklerin, tamamen subjektif kararlar. Benim net hata olarak gördüğüm Icardi’nin penaltı pozisyonu. Hakemin görmemesine değil VAR müdahelesi olmamasını absürt karşılıyorum. İstatistik peşinde olduğumu söylüyorsun ama geçen hafta Frankfurt maçının analizini yaptığımda karşılık verememiş ve “27 şut attık” argümanını sunmamış mı sen? İşine gelince istatistik işine gelince subjektif oyun işine gelince tabela… Beşiktaşlıyım demeden Beşiktaşlı olduğunun kanıtı. Futbolun kendisini terkettiği bitik (P)immobileyi de ppden ne zaman sileceğini büyük konsantrasyonla takip edeceğim bu arada. Ha bir de mafyatik tavırla mı yoksa kendini çoğunluğun kanaat önderi olarak gördüğünü zannederek mi “biz” kelimesini kullandın bilmiyorum ama, burada senden başka kuduran göremiyorum ben. Sindiremiyorsan girmeyeceksin bu toplara, geçen hafta da söyledim bunu sana. Eğer şekilde futbol konuşmak istiyorsan düzgün şekilde argümanını sunarsın. Futbolu öğrenmek istiyorsan da “efendi” şekilde yaz sana yardımcı olayım. Kafa açma burada daha fazla.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: