Süper Lig 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 2 100.0%
  • Beşiktaş

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
Konular
1,956
Beğeni sayısı
951
PG Nakit
685
RPG Karakteri
Solo Sikoa
Favori Güreşçi
CM Punk
1
Tarihin en iyisinin takımına karşı oynamasa finalde, salaktan Copa America’yı da kazandıracaktı takımına. Hafiften kafada arıza olmasa Tottenham’ın göndereceği adam değildi zaten. Galatasaray’da iyice kendini buldu. Avrupa’da da performansı devam ettirirse 35-40 seviyesine çıkacaktır.
Bir başka Florya ruh ve sinir hastalıkları taburcusu olarak kendisinin satışı, gönderilmesi hususunda anayasal bir düzeyde kanun çıkartıp önüne engel koyacağız. @Beast Incarnate

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Camiasına da, takımına da, taraftarına da, hakemlerine de alıştık artık. Beşiktaşlı arkadaşlar ses çıkartmışlar da olm alışmadınız mı hala?

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Camiasına da, takımına da, taraftarına da, hakemlerine de alıştık artık. Beşiktaşlı arkadaşlar ses çıkartmışlar da olm alışmadınız mı hala?
Bizim takım 5 yedi falan ama şu yüzsüzlük seviyesine çıkmadı hiçbir zaman çok şükür. Daha yeni penaltı eyyamıyla fark yemen önlendi birader sakin olun.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Muazzam bir analiz ve maçın adeta fotoğrafı çeken bir video olmuş. Galatasaray’ın planını ve maçta nasıl-niye üstünlük kurduğu çok net bir dille anlatılmış. Özellikle verilere meraklı arkadaşlara izlemelerini öneriyorum.

@Cyber Okan’a bakış açını bir tık değiştirebilir hocam.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Muazzam bir analiz ve maçın adeta fotoğrafı çeken bir video olmuş. Galatasaray’ın planını ve maçta nasıl-niye üstünlük kurduğu çok net bir dille anlatılmış. Özellikle verilere meraklı arkadaşlara izlemelerini öneriyorum.

@Cyber Okan’a bakış açını bir tık değiştirebilir hocam.

Pres ve duran toplardan bahsediyor işte zaten farklı bir iş yok. Ben daha çok takımın hücuma ve savunmaya çok savruk gidip gelmesinden bahsediyorum. Özellikle savunmada Sanchez fark yaratmasa başımıza çok kötü işler gelecek.

Caliph

british master
Konular
229
Beğeni sayısı
1,477
PG Nakit
795
RPG Karakteri
Carlito
Bizim takım 5 yedi falan ama şu yüzsüzlük seviyesine çıkmadı hiçbir zaman çok şükür. Daha yeni penaltı eyyamıyla fark yemen önlendi birader sakin olun.
Senin takım adabıyla 5 yedi de ondan yüzsüzlüğe çıkacak yüzü yoktu belki ha ne dersin? Ayrıca biraderin falan da değilim ben senin.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Pres ve duran toplardan bahsediyor işte zaten farklı bir iş yok. Ben daha çok takımın hücuma ve savunmaya çok savruk gidip gelmesinden bahsediyorum. Özellikle savunmada Sanchez fark yaratmasa başımıza çok kötü işler gelecek.
Ana plan bu ikisi üzerine zaten. Duran toplara gereken değeri vermesi bile takdir gerektiren bir durum. Büyük tehdit şu duran top işi, değerlendiren takımlara saygı duyarım. Fakat benim dikkat çekmek istediğim hocanın sol beki olmamasına karşın 4-4-2 riskine girmesi ve “kadrom daha iyi, kendi evimde oynuyorum” triplerine girmeden rakibi bozmaya yönelik tercihlerde bulunması. Ben de taktik deha veya çok üst düzey hoca olduğunu iddia etmiyorum ama bu maç, sadece kadro kalitesi farklıyla açıklanamaz. Böyle yaparsak haksızlık etmiş oluruz hocaya. Hakedilmiş bir galibiyetti, bunun böyle olduğunu düşünmeyenler için de öğretici ve kaliteli bir video olmuş.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: