Süper Lig 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 2 100.0%
  • Beşiktaş

Oy: 0 0.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bats'ınki son dakikalarda Beşiktaş tamamen öndeyken yakalanmış bir pozisyon. GS'nin öyle oyuna ağırlığını koyup maçı farka götüreceğini hissettirecek bir anı olmadı. Vatandaş diyor ya Beşiktaş fark yemediği için dua etsin ona ithafen diyorum. Yoksa şartlar göze alındığında dediğim gibi GS zaten favoriydi. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor yapacak bir şey yok.
Bak yine çeliştin burada. Lyon seti kurmuş seni 65 dk domine ederken kaçırdığı pozisyonlarla Beşiktaşın Lyon full öndeyken kaçırdığı pozisyonları bir tutmuş adamsın. O gün dedin mi biz bunları adamlar full öndeyken bulduk, savunma emniyetini elden bırakmasalar bulamazdık diye? Ayrıca Batshuayinin pozisyonu zaten geçiş oyununda bulunabilecek bir pozisyon, hala kalifiyelik mi peşindesin? Yerleşik savunmada bariz bireysel hata olmadan veya kademe bozulmadan Batsın pozisyonu nasıl oluşacak zaten. Hiç mi beynini kullanma ihtiyacı hissetmiyorsun?

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
@Ruthless Aggression Beşiktaş sana ne yaptıda bu kadar kuruldun anlamadım aga. :D Fener olsa bizde katılırdık bu shitfeste ama BJK sarmıyor.
Beşiktaş değil taraftarı kanser. Büyük çoğunluğu toptan zerre anlamıyor ama düşük futbol bilgisiyle, büyük çelişerek, çifte standartlarla dolu saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Benim asıl anlatmak istediğim, oynadıkları topun zannettikleri kadar iyi olmadığı ve takımın çok fazla problemi olduğu, haliyle uzun vadede başarılı olamayacağı. Ancak hakem, eski yönetim, kadro planlaması, enkaz edebiyatı vs vs bahane bitmiyor asla. Düşük kalibrede olanları gerçekleri görmeye dayanamadığından salça oluyor bazen ben de daha da derinleştirerek cevap veriyorum. Aslında olan sadece bu, kurulmak falan değil. Geçen hafta Lyon maçından sonra da benzer yorumları yapmıştım. Akabinde takımın adı Beşiktaş değil Fenerbahçe veya Galatasaray da olsa aynı yorumları yapacağımı söylemiştim. Bu kadar aciz görüntü sergilemesine rağmen şansının da yardımıyla overrated kimliğine eti ve kemiğiyle bürünen başka bir takım görürsem yemin ederim benzer şeyleri söyleyeceğim. Takıma garezim yok.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Beşiktaş değil taraftarı kanser. Büyük çoğunluğu toptan zerre anlamıyor ama düşük futbol bilgisiyle, büyük çelişerek, çifte standartlarla dolu saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Benim asıl anlatmak istediğim, oynadıkları topun zannettikleri kadar iyi olmadığı ve takımın çok fazla problemi olduğu, haliyle uzun vadede başarılı olamayacağı. Ancak hakem, eski yönetim, kadro planlaması, enkaz edebiyatı vs vs bahane bitmiyor asla. Düşük kalibrede olanları gerçekleri görmeye dayanamadığından salça oluyor bazen ben de daha da derinleştirerek cevap veriyorum. Aslında olan sadece bu, kurulmak falan değil. Geçen hafta Lyon maçından sonra da benzer yorumları yapmıştım. Akabinde takımın adı Beşiktaş değil Fenerbahçe veya Galatasaray da olsa aynı yorumları yapacağımı söylemiştim. Bu kadar aciz görüntü sergilemesine rağmen şansının da yardımıyla overrated kimliğine eti ve kemiğiyle bürünen başka bir takım görürsem yemin ederim benzer şeyleri söyleyeceğim. Takıma garezim yok.
GvB bence elindeki kadroya göre iyi top oynatıyor yalnız. Oyuncu tercihlerinde bazen o da saçmalıyor ama şimdilik Okan'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş kondisyon olarakta orta sahası haricinde çok kötü bir takım zaten. İkinci yarının üçüncü çeyreğinde komple oyundan düştüler. Bizde salsan bir 90 dakika daha oynayacak rahat 5-6 adam var. Oshimen, Torreria, Barış, Yunus, Sallai, Sara etc.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
GvB bence elindeki kadroya göre iyi top oynatıyor yalnız. Oyuncu tercihlerinde bazen o da saçmalıyor ama şimdilik Okan'dan iyi olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş kondisyon olarakta orta sahası haricinde çok kötü bir takım zaten. İkinci yarının üçüncü çeyreğinde komple oyundan düştüler. Bizde salsan bir 90 dakika daha oynayacak rahat 5-6 adam var. Oshimen, Torreria, Barış, Yunus, Sallai, Sara etc.
Bence de Beşiktaşın en büyük eksiği atletizm. Gedson harici bu tanıma uyan oyuncu göremiyorum. Yaş ortalaması da yüksek. Kadro kurarken dinamizm hiç hesaba katılmamış. Zaten kalifiye yerli sıkıntısı var, belli başlı mevkilerde de eksik kalınca malumun ilanı oluyor. Galatasarayın kadrosu çok daha özellikli ve alternatifli. Bekler belki ilerleyen dönemde problem çıkartır o kadar. Osimhenin buralara düşmesi ise muazzam saçma olay. Her şey bir yana bu maçı tamamen hakeme bağlayan veya daha net pozisyonlar ürettiklerine inanan kimseler takımlarının başarısızlık geneleklerinin devam etmesine yardım etmiş olacaklar istemeden. 40 Avrupa maçı 5 galibiyette kalıyor, 3.sınıf Avrupa ekiplerini yenince UCL kazanmış gibi seviniyorlar sonra.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bence de Beşiktaşın en büyük eksiği atletizm. Gedson harici bu tanıma uyan oyuncu göremiyorum. Yaş ortalaması da yüksek. Kadro kurarken dinamizm hiç hesaba katılmamış. Zaten kalifiye yerli sıkıntısı var, belli başlı mevkilerde de eksik kalınca malumun ilanı oluyor. Galatasarayın kadrosu çok daha özellikli ve alternatifli. Bekler belki ilerleyen dönemde problem çıkartır o kadar. Osimhenin buralara düşmesi ise muazzam saçma olay. Her şey bir yana bu maçı tamamen hakeme bağlayan veya daha net pozisyonlar ürettiklerine inanan kimseler takımlarının başarısızlık geneleklerinin devam etmesine yardım etmiş olacaklar istemeden. 40 Avrupa maçı 5 galibiyette kalıyor, 3.sınıf Avrupa ekiplerini yenince UCL kazanmış gibi seviniyorlar sonra.
Yani bir ara Barış taç çizigisinde üstüne aynı anda gelen Immobile ve Semih'e çifte bacak arası çalım atıp orta sahaya falan açıldı. Cidden çok sırıtıyorlar bu konuda. İşte takım bu kadar kuvvetliyken insan daha iyi bir oyun bekliyor elbette. Okan'dan memnun değilim ama bu saatten sonra başkası gelsede kesin Okan'ı aratacaktır o yüzden tünelin sonunu görene kadar devam.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
36
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Yani bir ara Barış taç çizigisinde üstüne aynı anda gelen Immobile ve Semih'e çifte bacak arası çalım atıp orta sahaya falan açıldı. Cidden çok sırıtıyorlar bu konuda. İşte takım bu kadar kuvvetliyken insan daha iyi bir oyun bekliyor elbette. Okan'dan memnun değilim ama bu saatten sonra başkası gelsede kesin Okan'ı aratacaktır o yüzden tünelin sonunu görene kadar devam.
Okan Buruk genel manada başarılı ya. Evet eksikleri çok göze çarpıyor. Oyunu okuma ve zamanında değişiklik konusunda bazen sendeliyor ama bugün o konuda da zararlı çıkmadı doğru hamleleri yaptı bence. İki yıldır şampiyon oluyor ve yönetimsel problemlere rağmen istikrarını korumasını biliyor. Geçen sezon Bayern Münih’e iki maçta da kök söktürmüştü. Keza Başakşehirle şampiyon olduktan sonraki UCL’de gruptaki büyük takımları zorladıktan sonra bunun sinyallerini vermişti. Akhisarla kazandığı kupa cabası.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,042
Beğeni sayısı
4,450
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
2 tane net penaltımızın yendiği bir maçtı ama hakeme rağmen eforsuz bi şekilde sürklase ederek kazandığımız bir derbi oldu. Lig koptu gitti tabii kafayı Avrupa’ya çevirmek lazım ama bizdeki genel rehavet sıkıntısı çözülmezse ligde sürpriz puan kayıpları yaşama durumumuz da var, önümüz Samsun maçı çok dikkatli olmak lazım.

Bu arada Muçi’nin gol Mart’23 2-4’lük derbide İrfan Can’ın attığı gol gibi güme gitti ama şahane goldu gerçekten, Joao Mario’dan daha kötü olduğunu düşünmüyorum. Diğer maçlarda Mario’dansa bu çocuğa şans verilmesi çok daha sağlıklı olur Beşiktaş adına.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
186
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Okan Buruk genel manada başarılı ya. Evet eksikleri çok göze çarpıyor. Oyunu okuma ve zamanında değişiklik konusunda bazen sendeliyor ama bugün o konuda da zararlı çıkmadı doğru hamleleri yaptı bence. İki yıldır şampiyon oluyor ve yönetimsel problemlere rağmen istikrarını korumasını biliyor. Geçen sezon Bayern Münih’e iki maçta da kök söktürmüştü. Keza Başakşehirle şampiyon olduktan sonraki UCL’de gruptaki büyük takımları zorladıktan sonra bunun sinyallerini vermişti. Akhisarla kazandığı kupa cabası.
80'de Torreria ve Oshimen çıkarma işi sakattı bayada neyseki Beşiktaşlılar'da derman kalmamıştıda Muçi'nin puskas golü dışında başımıza bir iş gelmedi. Bu değişikliği Kasımpaşa maçında yaptığında başımıza gelenleri biliyoruz.

Yani özel olarak hazırlandığı maçlarda iyi oynatıyor lafımız yok ama genel oyun planında hep bir şeyler eksik gibi duruyor açıkcası. Bugün GS'nin genel oyun planı ne diye sorsan önde pres ve Sara'nın transferiyle başlayan duran top feryası dışında kimse net bir şey söyleyemez. Hep bireysellik üzerine kurulu işler görüyoruz sanki.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: