Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Süper Lig 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Ruthless Aggression" data-source="post: 288628" data-attributes="member: 469"><p>Klasik hakem ağlamalarına başlanmış yine. Hiç şaşmaz. Benim hakemin takdir haklarına itirazım olmaz. VAR’ın devreye gireceği pozisyonlar değil şu bahsettiklerin, tamamen subjektif kararlar. Benim net hata olarak gördüğüm Icardi’nin penaltı pozisyonu. Hakemin görmemesine değil VAR müdahelesi olmamasını absürt karşılıyorum. İstatistik peşinde olduğumu söylüyorsun ama geçen hafta Frankfurt maçının analizini yaptığımda karşılık verememiş ve “27 şut attık” argümanını sunmamış mı sen? İşine gelince istatistik işine gelince subjektif oyun işine gelince tabela… Beşiktaşlıyım demeden Beşiktaşlı olduğunun kanıtı. Futbolun kendisini terkettiği bitik (P)immobileyi de ppden ne zaman sileceğini büyük konsantrasyonla takip edeceğim bu arada. Ha bir de mafyatik tavırla mı yoksa kendini çoğunluğun kanaat önderi olarak gördüğünü zannederek mi “biz” kelimesini kullandın bilmiyorum ama, burada senden başka kuduran göremiyorum ben. Sindiremiyorsan girmeyeceksin bu toplara, geçen hafta da söyledim bunu sana. Eğer şekilde futbol konuşmak istiyorsan düzgün şekilde argümanını sunarsın. Futbolu öğrenmek istiyorsan da “efendi” şekilde yaz sana yardımcı olayım. Kafa açma burada daha fazla.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ruthless Aggression, post: 288628, member: 469"] Klasik hakem ağlamalarına başlanmış yine. Hiç şaşmaz. Benim hakemin takdir haklarına itirazım olmaz. VAR’ın devreye gireceği pozisyonlar değil şu bahsettiklerin, tamamen subjektif kararlar. Benim net hata olarak gördüğüm Icardi’nin penaltı pozisyonu. Hakemin görmemesine değil VAR müdahelesi olmamasını absürt karşılıyorum. İstatistik peşinde olduğumu söylüyorsun ama geçen hafta Frankfurt maçının analizini yaptığımda karşılık verememiş ve “27 şut attık” argümanını sunmamış mı sen? İşine gelince istatistik işine gelince subjektif oyun işine gelince tabela… Beşiktaşlıyım demeden Beşiktaşlı olduğunun kanıtı. Futbolun kendisini terkettiği bitik (P)immobileyi de ppden ne zaman sileceğini büyük konsantrasyonla takip edeceğim bu arada. Ha bir de mafyatik tavırla mı yoksa kendini çoğunluğun kanaat önderi olarak gördüğünü zannederek mi “biz” kelimesini kullandın bilmiyorum ama, burada senden başka kuduran göremiyorum ben. Sindiremiyorsan girmeyeceksin bu toplara, geçen hafta da söyledim bunu sana. Eğer şekilde futbol konuşmak istiyorsan düzgün şekilde argümanını sunarsın. Futbolu öğrenmek istiyorsan da “efendi” şekilde yaz sana yardımcı olayım. Kafa açma burada daha fazla. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Tribün
Süper Lig 10. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş
Menü
Giriş yap
Kayıt ol