İnfaz Listesi izlendi, ben nedense çok beğendim. Özellikle ana karakter Hollywood "süper askeri" tiplemesinde olsa da insanı duygularını çok net şekilde dışarıya vuruyor ve genelde bu tür tecrübeli askerlerin gösterdiği soğukkanlılığı durum ne olursa olsun göstermesi önemliydi. Bazen böyle dizilerde sırf senaryoyu uzatmak için düşman/düşmanlardan birisini tam infaz edecekken veya yakalayacak iken kaçıran ana karakter klişesi olur ama bu durum dizide hiç yaşanmadı. İntikam hikayelerini zaten çok severim, inanılmaz vasat dizileri bile bana izlettirebilir ama bu dizi vasatın baya üstündeydi.
Perry Mason izlendi. Genel olarak dizi hakkında olumlu bir hava var gibi internette ama ben mahkeme sahneleri haricinde pek beğendiğimi söyleyemem. Kötü müydü? Değildi, özellikle o yıllarda büyük savaş sonrasında Amerika'daki yükselen kilise ideolojisini iyi işlemişti. Filmin bir kaç yerinde günümüze kadar devam eden ırkçılık hakkında güzel dokunuşlar vardı. ilginç olan diğer kısım da suçlu/suçluların kim olduğunu seyirciye, ana karakterden daha önceden bildirilmiş olmasıydı. Tüm bu güzel ve ince detaylara rağmen sonunu hiç beğenmedim. Dizinin ortalarına doğru ciddi anlamda sıkıldım, sürekli karakterlerin birbirlerine laf sokup devam etmeleri tempoyu çok öldürdü bence. Belki de bu yüzden aradaki diğer detayları da kaçırmış olabilirim.
İnfaz Listesi 88/100
Perry Mason 1.Sezon 65/100