Marvel'ın Yeni Projesi "En Gay" Marvel Projesi Olacakmış

Re7o

Capeless Crusader
Konular
390
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns

Agatha filminin oyuncularından birisi olan bu kel abla Agatha'nın en gey Marvel projesi olacağını, filmdeki Witch karakterlerin Queer olacağını çünkü Queerlerin de Witchler gibi dışlanmış olduğunu falan söylemiş çok da önem vermedim dediklerine.​

Arthur Morgan

#Hedef25
Konular
41
Beğeni sayısı
515
PG Nakit
415
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
Zaten evren saçma sapan bir yere gidiyor. Sürekli içi boş film çıkartıyorlar. Bari buradan ilgi çekelim demişlerdir. Lpg işi yaygın bi durum zaten.. İzlenmeye değecek proje değil.

OhMyMind

PG.com Kullanıcısı
Konular
47
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
50
Sırf queer karakterler barındırıyor diye seriye daha çıkmadan wokeness adıyla yığınla çamur atıldı ama 40 milyonluk bütçeyle mis gibi iş çıkardılar. İnternette şovu izleyip beğenmeyen bir kişi dahi görmedim. Benim de oldukça hoşuma gitti tabii. Joe Locke mis gibi tercih olmuş Wiccan için. Kathryn Hahn, Aubrey Plaza ve Patti LuPone'un oyunculukları yine hayal kırıklığına uğratmadı. Karakterlerde CGI yerine makyaja ağırlık vermeleri de ayrı hoşuma gitti. Oldukça keyif aldım izlerken.

Ruthless Aggression

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
35
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Sırf queer karakterler barındırıyor diye seriye daha çıkmadan wokeness adıyla yığınla çamur atıldı ama 40 milyonluk bütçeyle mis gibi iş çıkardılar. İnternette şovu izleyip beğenmeyen bir kişi dahi görmedim. Benim de oldukça hoşuma gitti tabii. Joe Locke mis gibi tercih olmuş Wiccan için. Kathryn Hahn, Aubrey Plaza ve Patti LuPone'un oyunculukları yine hayal kırıklığına uğratmadı. Karakterlerde CGI yerine makyaja ağırlık vermeleri de ayrı hoşuma gitti. Oldukça keyif aldım izlerken.
Hocam son dönemde Marvel çok kötü işler çıkartıyor diye ciddi tepkiler vardı. Açıkçası Shang Chi’den beri MCU’a bağlı değilim ben de. Loki dışında dizilerine de hiç göz atmadım. Bu aralıkta izlemeye değecek yapımlar oldu mu? Bayağı ilgili olduğunu düşündüm bu yazından, o yüzden soruyorum.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: