RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟒: "𝕋𝕙𝕖 ℂ𝕙𝕚𝕖𝕗" 𝕁𝕖𝕪


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
259
Mesajlar
836
Beğeni sayısı
2,141
PG Nakit
0


Teknik sebeplerle yayınlayamadığımız KO Show bu akşam 9'da sizlerle olacak!

55441219_2420550014621925_6154130480909254656_n.jpg


Reklamlardan döndüğümüzde bizi ringde karşılayan kişi Kevin Owens oluyor. Owens, KO SHOW için hazır bir şekilde bizi karşıladıktan sonra konuşmaya başlıyor.

54520226_2420550024621924_1596052285765451776_n.jpg


Kevin Owens: Biliyorum bazılarınız SummerSlam'de yaşananlardan ötürü rahatsız. Eminim hepiniz Starboy'unuz gelsin diye bekliyor. Ancak bu gecenin daha özel bir konuğu var. Bu gecenin konuğu; yeni World Heavyweight Şampiyonu, Chris Jericho!



hq720.jpg


Yeni şampiyonumuz karnında kemeri ile heyecanlı bir şekilde geliyor. Seyircilerden devasa bir yuhalama yükseliyor ama Jericho pek de iplemiyor.

chris-jericho-aew-world-championship-red-jacket.jpg


Ringe giriyor ve Owens'e elini uzatıyor. Owens hafif bir gülümseme ile elini sıkıyor. Sonrasında ikisi de karşılıklı bir şekilde oturuyorlar.

Chris Jericho: Uzun zaman oldu he Kev. 2017'de en son aynı taraftaydık. 7 yıl sonra, yine yan yanayız. Sen, uzun zaman önce kazanmam gereken kemer ve ben. Senin de dediğin gibi, bazıları Wes Lee'yi bekliyor ama bu olmayacak. Bazılarınızın kafası karışık ama buna hiç gerek yok. Bu iş gayet basit. Kevin benim yıllar sonra da hala en yakın arkadaşım. Bunun arkasında hiçbir şey aramaya gerek yok.

Kevin Owens: İnanın bana, buradaki dostum Jericho için yapamayacağım bir şey yok. Özellikle de bu yapacağım şey, birisinin aptal suratına yumruğu geçirmekse, bu bana ödül bile diyebiliriz. SummerSlam'de PURE kemeri maçından mağlup ayrıldım ve canım sıkkındı. Bunu bir yere kanalize etmem gerekiyordu ve benim hedefim de dostumun rakibi oldu. Bu gayet normal beyler.

Chris Jericho: Bunu konuşmamız inanın ki çok anlamsız. SummerSlam geçti gitti. Artık önümüzde gelecek var. Önümüzde-

???: Hayır hayır hayır. Bu konu ile ilgili daha çok söylenecek şey var.



bd.jpg


Bryan Danielson girişte gözüken isim oluyor. Danielson mikrofonu ile girişten ilerlerken konuşmaya devam ediyor.

bryan-danielson-aew-11.jpg


Bryan Danielson: Chris bu konuyu hemen kapatmaya çalıştığını biliyorum. Bu konudan neden korktuğunu da biliyorum. Arkada bazıları gizli işler çeviriyor diye bazı kuşlar kulağıma fısıldadı Chris. Sanırım bu seni korkutan şey. Senin ve arkadaşının herkesten gizlediği bir şey var. Hatta bu kuşlar bana-

chris-jericho-aew-2.jpg


Chris Jericho: Boş boş konuşuyorsun Bryan. SummerSlam'de de yapmıştın, şimdi de yapıyorsun. Büyük kahraman dönüşü ile beni gölgede bırakmaya çalışıyorsun.

Screen-Shot-2022-08-24-at-5.19.21-PM.png


Bryan Danielson: Koskoca Chris Jericho, benden mi korkuyor? Yoksa söylediğim şeylerin gerçekliği mi seni korkutuyor?

4512187e440591e4cbce256c3e44bcfe_crop_exact.jpg


Kevin Owens: Boşu keseceksin aslanım. Ben senin bıdı bıdını çekmek zorunda değilim. Çıkar ağzından baklayı.

Bryan Danielson: Bunu sen istedin o zaman.

Danielson eliyle titantronu gösteriyor. Bir görüntü oynamaya başlıyor.

***** 17 Ağustos - Hard Rock Stadium *****

SummerSlam'in tarihinde arka alanda olan iki kişiyi görüyoruz. Bunlar Kevin Owens ve Chris Jericho. PURE Championship maçının hemen sonrasında olanları görüyoruz.

Chris Jericho: Kevin, Kevin biliyorum sinirlisin, bir kemeri kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum. Senden bir şeylerin çalınması nasıl olur biliyorum. Biliyorum çünkü benden de bir şey çalındı.

Kevin Owens: Chris kafa ütüleme ya. Şu an ağzını yüzünü dağıtmamak için kendimi tutuyorum ve sen de burada bana boş yapıyorsun. Ne istiyorsun Chris?

Chris Jericho: Yardımını.

Kevin Owens: Ne yardımı? Benden ne istersin ki? Kaybettim Chris. Brookes denen zargana, benden kemerimi çaldı. Hiçbir verebileceğim bir şey yok oğlum benim sana.

Chris Jericho: Ben sana bir teklifle geliyorum Kevin. Sana PURE kemerinden daha iyisi için bir şans sağlamak istiyorum.

Kevin Owens: Chris ne diyorsun sen?

Chris Jericho: Biraz sonra World Heavyweight Şampiyonluğu için maça çıkacağım Kevin ve bunda sana ihtiyacım var. Sen de bundan boş çıkmayacaksın. Bedavadan sana ana kemer maçını vereceğim. Lockdown'da, sana kemer için bir şans vereceğim. Ancak senin yardımın olmadan olmaz.

Kevin Owens: Daha sahip olmadığın bir şeyin pazarlığını yapıyorsun Chris.

Chris Jericho: Seni kazanabildiysem, kemeri de kazandım diyebiliriz Kevin. Var mısın peki?

Chris Jericho elini uzatıyor ve Kevin Owens de elini hemen yakalıyor. İkili birbirine bakıp sırıtıyorlar.

***********

Chris Jericho: Bu video fake. Sen de yalancıdan başka bir şey değilsin Danielson.

Bryan Danielson: Chris, yeter artık. Kimseyi kandıramazsın. Siz arkadaş değilsiniz. Siz birlikte iş çeviren iki korkaktan başka bir şey değilsiniz. İkiniz pis işler çeviriyorsunuz ve bunu göz göre göre yapıyorsunuz. İnan bana senin spot ışığını çalmak gibi bir niyetim yok. Ancak yaptığın şey karşısında da susacak değilim. Bu yüzden SummerSlam'de geldim. Bu yüzden bu gece buradayım. Sen ve arkadaşın, kendi başınıza bir şey başaramadınız. Sen NOW'u temsil ettiğin kemeri kaybettin. Kevin ise benim zorlanmadan kazandığım PURE kemerini almayı başaramadı. İkiniz hile hurda ile zar zor bir Wes Lee oldunuz.

Kevin Owens: Madem buraya kadar geldin, madem her şey ortada, o zaman daha fazla söze gerek yok.

Owens lafı bittiği gibi yumruğu geçiriyor. Owens vurduğu gibi Danielson'dan karşılık geliyor. İkisi kavgaya girişirken, Jericho da kavgaya girişecekken Danielson bir anda durumu fark ediyor ve Owens'i hızlıca Jericho'nun üstüne ittiriyor. İkisi sendelerken Danielson hızlıca ringden kaçıyor. Danielson'un müziği arenada yükselirken reklamlara gidiyoruz.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: