***** 17 Ağustos - Hard Rock Stadium *****
SummerSlam'in tarihinde arka alanda olan iki kişiyi görüyoruz. Bunlar Kevin Owens ve Chris Jericho. PURE Championship maçının hemen sonrasında olanları görüyoruz.
Chris Jericho: Kevin, Kevin biliyorum sinirlisin, bir kemeri kaybetmenin ne demek olduğunu biliyorum. Senden bir şeylerin çalınması nasıl olur biliyorum. Biliyorum çünkü benden de bir şey çalındı.
Kevin Owens: Chris kafa ütüleme ya. Şu an ağzını yüzünü dağıtmamak için kendimi tutuyorum ve sen de burada bana boş yapıyorsun. Ne istiyorsun Chris?
Chris Jericho: Yardımını.
Kevin Owens: Ne yardımı? Benden ne istersin ki? Kaybettim Chris. Brookes denen zargana, benden kemerimi çaldı. Hiçbir verebileceğim bir şey yok oğlum benim sana.
Chris Jericho: Ben sana bir teklifle geliyorum Kevin. Sana PURE kemerinden daha iyisi için bir şans sağlamak istiyorum.
Kevin Owens: Chris ne diyorsun sen?
Chris Jericho: Biraz sonra World Heavyweight Şampiyonluğu için maça çıkacağım Kevin ve bunda sana ihtiyacım var. Sen de bundan boş çıkmayacaksın. Bedavadan sana ana kemer maçını vereceğim. Lockdown'da, sana kemer için bir şans vereceğim. Ancak senin yardımın olmadan olmaz.
Kevin Owens: Daha sahip olmadığın bir şeyin pazarlığını yapıyorsun Chris.
Chris Jericho: Seni kazanabildiysem, kemeri de kazandım diyebiliriz Kevin. Var mısın peki?
Chris Jericho elini uzatıyor ve Kevin Owens de elini hemen yakalıyor. İkili birbirine bakıp sırıtıyorlar.
Chris Jericho: Bu video fake. Sen de yalancıdan başka bir şey değilsin Danielson.
Bryan Danielson: Chris, yeter artık. Kimseyi kandıramazsın. Siz arkadaş değilsiniz. Siz birlikte iş çeviren iki korkaktan başka bir şey değilsiniz. İkiniz pis işler çeviriyorsunuz ve bunu göz göre göre yapıyorsunuz. İnan bana senin spot ışığını çalmak gibi bir niyetim yok. Ancak yaptığın şey karşısında da susacak değilim. Bu yüzden SummerSlam'de geldim. Bu yüzden bu gece buradayım. Sen ve arkadaşın, kendi başınıza bir şey başaramadınız. Sen NOW'u temsil ettiğin kemeri kaybettin. Kevin ise benim zorlanmadan kazandığım PURE kemerini almayı başaramadı. İkiniz hile hurda ile zar zor bir Wes Lee oldunuz.
Kevin Owens: Madem buraya kadar geldin, madem her şey ortada, o zaman daha fazla söze gerek yok.
Owens lafı bittiği gibi yumruğu geçiriyor. Owens vurduğu gibi Danielson'dan karşılık geliyor. İkisi kavgaya girişirken, Jericho da kavgaya girişecekken Danielson bir anda durumu fark ediyor ve Owens'i hızlıca Jericho'nun üstüne ittiriyor. İkisi sendelerken Danielson hızlıca ringden kaçıyor. Danielson'un müziği arenada yükselirken reklamlara gidiyoruz.