RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟒𝟒: "𝕋𝕙𝕖 ℂ𝕙𝕚𝕖𝕗" 𝕁𝕖𝕪


PGW: Son Eklenen Parta Git

GBB

👑
Katılım
2 Tem 2023
Konular
41
Mesajlar
5,341
Beğeni sayısı
1,548
PG Nakit
370
maxresdefault.jpg


İNANIYOR musun? @Hacken
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
13
Mesajlar
4,616
Beğeni sayısı
1,229
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Açılışta Sİ Sİ Sİ diye kaldık okurken. Patron’un amacına ulaşması ayrıca mutlu etti. Güzel bir promo kesmiş, devamında tahminlerim olsa da beklemedeyiz diyeyim şimdilik.



The Miz’in bol görünürlü bir GM olmasını seviyorum. Karakterindeki gereksiz ego da gayet iyi veriliyor kanımca. Ortaya atılan fikir “güreşçi meclisi” bir tık kaosa davetiye çıkaracak ama. Söyledikleri üzerinden -contender olayı gibi- okuma yaparsak saçmalık seviyesi Miz ayarında ve ilginç bir şey bizi bekliyor.



Dream’deki değişim aslında süregelen karakterinde olan bir şey olduğundan fazlasıyla yakıştırıyorum. Keza Bray de aynı oranda ilginçliklere sahip ve bolca felsefe dönen bir kapışma olacak devamı. Maça gelirsek de bu psikopattan uzak durulması gerektiğinin kanıtı bir sona sahip. Koskoca psikopatların babası Wyatt’a yapıyor bunu yanlış anlaşılmasın. Eğer malum şahıs oynamayı bırakmışsa okkalı bir ceza göreceğiz demektir. Ama mind games’i seven Kafadar kardeşime de hiç güven olmaz.



Black’in karakterinden önce promolarına değinmek istiyorum biraz. Kendisiyle de konuştuğumuz için rahatlıkla söyleyebilirim ki kafasındaki netler netlemez ortaya acayip keyifli bir şey çıktı. Karakterin orjini temelli promolardan ziyade hikaye ile yoğurulan şeyler büyük keyif veriyor. Devamının geleceğini biliyorum ve merakla bekliyorum. Şovda kesilen promo da karakterin çizgisindeydi. Maç zamanı devamını konuşuruz.



Venis’in The Sex’i özetleyen tiradı şovda en beğendiğim yerlerden biri. Her ne kadar Venis’in kocasını oynasam da bir kişiyi övmeden geçemeyeceğim. Özer de oyuna biraz The Sex mantığı ile yaklaşıyor. Yeri geliyor yanındakinin karakterine, yeri geliyor karakterin sahibinin oyunculuğuna etki ediyor olumlu anlamda. Bu açıdan lanet herife saygı duyuyorum. Another Life’ın ve özellikle Will’in promolardaki punch şekli 1-2 aydır muazzam valla. Bu 2 ekip arasında dönecek feud feci sarar. Keza Breeze de oldukça ilginç bir karakter ve fazlasıyla görünür şekilde geçiriyor yakın dönemi The Sex sayesinde. Jeff’i tebrik ediyorum ve devamını bekliyorum bu işin.



Bo Dallas, Barış’ın muhtemelen uzun süredir kafasında olan bir karakter. Ortaya çıkardığı delilik seviyesine yakın seviyedeki iyi ve manik karakterini seviyorum. Serinin bozulması biz sevenleri için tatsız oldu ama bu karaktere en ufak etki etmeyecektir. Lumis vs Randy’de bu raundu aldı Orton. Buna ayrıca uzun değerlendirme yapmam lazım eksiklerimi kaaptıp. Bir dahaki şovda artık.



Kenny hak ettiği kontrat ile yırtık dondan çıkmış ve olan Black ile yeni şampiyon face biraderime olmuş. Neyse gerzek Kenny’i ve aynı oranda sıkıntılı sahibini tebrik edelim. Ama buradan acayip kapışmalar çıkacaktır. Bu maç kaybeden iki ismin de potada kalmasını bekliyorum.



Jey, beklenen resti çekip aileden bağını koparmış. Roman’ın tek amacının somut bir şey olduğunu vurguladığı kısma bayıldık. Roman’ın son dönemdeki karakterinin inanılmaz güçlenmesinin ardından ilaç gibi gelmiş Jey’e. GoD’nin redd-i miras sonrası olaya dahil olması da ayrı muazzam olmuş ekibe teşekkür ediyorum. Karakterlerin misyonu direkt anarşizm ve salça olma üzerine kurulu olduğu için bana bir hediye verilmiş diyebilirim belli ölçüde. Bu feud çok can yakar. Tama Tonga da aynı şekilde…



Promoyu yetiştirirsem Bryan için atmayı düşünüyorum hala. Ancak GoD için çok belirsiz olduğundan muhtemelen bir şov daha bekleyeceğim. Ekibin ve takip eden herkesin eline sağlık. Gecikme için kusura bakmayınız tekrardan.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: