Başta JBL ile olan dostluğundan dolayı Trump tutar gibi olduk. Daha sonra bu şovun açılışında iki tarafı da dinledik ve Cornette saflarına geçtik. Ancak main eventte duyurulan draft kararı sonrası kimin brandine gidersek onun tarafında olmaya karar verdik. Segmente gelirsek Cornette'in promosu güzeldi. Şov açılışı için uygun olmuş. Brandler arasındaki savaş şovların içeriğine ne kadar yansıyacak bilmiyorum ama umarım ilerideki şovlarda bu şovda olduğu kadar yoğun olmaz.
Snitsky ve Goldberg geçen şov sergiledikleri o performanstan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etse üzerdi. Bu segment sanki yarım kalan bir iş varmışçasına his verdi.Eğer öyleyse, yenir.
Darby için sağlam bir debut olmuş. Ospreay ise şu an çok kötü gözüküyor ama Regal ile olaylarından kazançlı çıkar umarım. Ancak ikisinden daha da şaşırdığım isim Joe oldu. Regal ile ne yapacaklar merak ediyorum.
İşi uzatmamışız. Tadında bırakmışız. Maalesef sapık tayfanın tamamını halledemeden AJ Lee'yi kaybettik. Venis ve Reks ile işimiz burada bitti mi bitmedi mi göreceğiz. Ama AJ Lee'nin intikamı alınmadan içimiz rahat etmez.
Tag Team maçının oluşumu da kendisi de iyiydi. Randy ve Cody feudu ilgi çekici ama ikisi farklı brandlere gitmişler. Bu RKO'yu unutmaz Cody ama cevabını nerede ve nasıl verebilecek bilemiyorum.
Randy ve Cody için olan durum burada da Jey ve Ace için geçerli. Brand ayrımı gerçekten biraz ani olmuşa benziyor. WALTER ve Enzo'nun şimdiden işleri kızıştırması güzel.
Cameron Grimes yine adil olmayan bir şekilde kaybetmiş. Maç sonları nedeniyle bir şekilde kendini korumaya devam ediyor ama patlaması şart. Üçüncü bir adil olmayan pinlenmeyi kaldıramaz. Dean Ambrose şeytanlarıyla savaşıyora benziyor. Los Lotharios gümbür gümbür. Bu cendereden en kazançlı çıkan büyük ihtimalle kendileri olacak. Hatta olmuş da olabilir.
R-Truth gerçekten çok büyük ayıp etmiş Rey Mysterio'ya. Pat McAfee ile feudları güzel geçeceğe benziyor. Konuşmalardan tam bir heel/face sezgisi alamıyorum ama işler ringe döküldüğünde anlarız onu da.
Chris Brookes yine şovu çalmaya oynamış. Maç sağlamdı, sonu temiz bitse çok daha sağlam olabilirdi. Rollins ve Dream'in feudu sert geçiyor. Madem bu maça karıştılar, bu maçtaki isimler de gelecek şov kendilerine karışır diye bekliyor insan.
Main eventi hakeden bir duyuru olmuş. Kendi karakterimin aldığı süreden memnunum ama bazılarına gereken süreyi vermekte zorlanıldığı belli oluyordu. Brand ayrımı ilaç olacaktır bu konuda. Daha çok süre aldıkça daha çok malzeme de çıkacağı için aktiflik artar diye düşünüyorum. Cornette abimizin saflarındaydık. Onun yönetiminde olmak bir gurur olacak. Artık işleri bu tür segmentler yerine şov kalitesi üzerinden rekabete dökme zamanı geldi o zaman. Başlayalım.
Şova 4 verdik. Brand ayrımı kararı ve segmentler güzeldi. Maçlar kısmına gelirsek ise Big E vs. JoMo maçı dışında hiçbir maçım "koydu geçti" şekilde bitmemiş olması kötü durdu biraz. Uyku düzeni yüzünden maalesef bir kez daha yarıda, hatta başlangıçta bıraktık şovu. FURY'de telafi edeceğiz. Yazan ekibin eline sağlık tekrardan.