RPG MAYHEM için (Final)


Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
28
Mesajlar
1,857
Beğeni sayısı
322
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Mayhem İçin
Mayhem İçin Part 2

Jeff Hardy'nin eski konuşmaları ekrana özet şeklinde yansıdıktan sonra siyah bir ekran beliriyor.

"Artık biraz daha dikkat çekmemiz gerekiyor sanırım. Benim de anlatacaklarım var."

Jeff Hardy unvanı ile arka alanda gözüküyor.

jeff-hardy.jpg


"Olmadığın biri olmaya çalışmak; başkasının hayalini yaşamaya benzer. Kendin olarak elde ettiğin mağlubiyetlerin sanıldığından daha fazla manevi değeri vardır. Her büyük sporcu yaşadığı mağlubiyetlerden rahatlıkla bahsedebilir, onları ne kadar motive eden bir kırılma anı olduğundan bahsedip sonrasındaki süreçte çalışma tempolarını nasıl etkilediğinden bahsederler. Ben bu şirketteki en büyük mağlubiyeti aldım, tek başımaydım. Herkes benim kaybetmem için elinden geleni yapmıştı. Kafamı kaldırdım, led ekranda yüzümden akan boya tüm duygularımı anlatıyordu ve en kötüsü de maçı kazanmak için doğru hamleleri de yapamamıştım. Maç sonrası aşağılandım ve uzun bir süre için terk edildim. Bir başkasının başına gelseydi muhtemelen yetkili herhangi birinin kapısına dayanır veya intikam almaya çalışırdı. Ben ise etik bir şekilde davrandım ve ayağa kalktım. Bulunduğum şov, benim hakkımı geri almam için fırsat sunmasa bile ben onlar için elimden geleni yapıp Mayhem şovunu yaşatmaya çalıştım, tıpkı bir profesyonel gibi. Çünkü almış olduğum mağlubiyeti kabullenip daha güçlü olmayı kafamda belirlemiştim. "

"Bugüne geldik, yazılmış olan hikayemin senaryosunu değiştirecek iradeyi elde edebilecek kadar çok şey kaybettim. Ve şimdi de ganimetin tadını çıkarıyorum."


6a637-16086360080324-800.jpg


"Kurmuş olduğum üstünlükler sadece bir süreliğine benim kim olduğumu unutmama vesile oluyordu. Çok uğraştım, kendimi kaybetmemek için her gün düşündüm ve bu yolda neleri doğru ve neleri yanlış yaptığımı fazla değerlendirdiğimi fark ettim. Birilerinin hayalleri veya beklentilerini yaşıyor olmak ağırlaştırıyordu, oysa her yüksekten anladığım zaman bu yüklerden kurtuluyor gibi hissetmemi sağlayan adrenalin bana iyi gelmiyor muydu? Neden düşünmeden hareket etmeye ihtiyacım vardı? Neden korkup atlamaktan çekindim? Hiçbir şey bilmemek aslında her şeyi doğru bilmekten daha mı mantıklıydı? Bunu yalnız kendi başıma da yapabilir miydim? Bu düşünceler beni son zamanlarda sandığımdan daha çok yormuş olsa da konuşarak bunların üstesinden gelebilirdim. Ama ben bunun yerine kamera karşısına geçmeyi reddettim, şampiyon olarak bir kere bile sizlere işlerin nasıl gittiğini anlatmaktan vazgeçtim çünkü şampiyon olduğum süre boyunca insanlar benim unvanımı koruyup koruyamam ile ilgilenmiyordu. İlk günden beri dikkat çeken bir ikili, herkes cezbeden bir hikaye. Bu hikaye beni de cezbediyor çünkü ben Mayhem #6'da olanları asla unutmadım ve bu ikiliye canlı bir şekilde istediklerini vermeyecek olmak beni heveslendiriyor."

"Dostum dediğiniz bir insanın bir anda basamak olmasını talep etmek mi? Oluşturduğunuz konfor alanının başkasının gölgesi olduğunu geç fark etmek size sadece pişmanlık kazandırır. Başkasının hayali ile yaşayan kimseye artık saygı duymuyorum, buna eski benliğimi de dahil ederek konuşuyorum."

20201025_HIAC_HardyExclusive--efe6e2429258901b84d578ac47d88444.jpg


"Hesaplarınız, kurduğunuz kurgusal fikirler veya cumartesi gecesi yapacağınız ne varsa sizi sadece bir gecelik spor eğlencesi yapmaktan öteye taşımayacak. İlk günden beri aynı şeylerden bahseden iki güreşçi için bu iplerin arasında bir tane hayale bile yer yok. Bir internet kurgusunu bitirip bu unvanı daha ilgi çekici bir noktaya taşımak için en doğru vakit."

"Bazen potansiyeller çıktığın basamaklardan ibarettir, kimseye bir gelecek sunamadıktan sonra kazanç sadece bir hayal kırıklığıdır."

"Bu yolda ben de tek başıma ilerlemiyorum ama neden ilerlemediğimi anlatabilmek için uzun süremi harcadım. Bu ilişki arasında bir çıkar olmadığını sizlere sunmaya çalıştım ve hatta bazı durumlarda kendimi riske atmayı bile göze aldım. Benim süslemeye çalıştığım sahne için Moxley'nin sunmuş olduğu fedakarlıkların da sebepleri var elbette. Anlamak için çaba gösterenler oldu mu peki? Veya bunun için kafa yoran insanlar oldu mu? Hâlâ alkol aldığını iddia etmekten başka bir argüman da bulabilirsiniz elbette ama dediğim gibi; bir kere bir vizyon sunamaz isen, en büyük başarıları kazanmak seni ileri taşımaz. Şirkette elimdeki unvanı alabilmek için kariyerini bile riske atan insanların olduğunu göz önünde bulundurunca üzerimdeki sorumluluğu anlıyorum ve ben bu unvanının kıskanç ve birbirine ilk fırsatta saldırmayı göze alabilecek iki sözde sahtekara geçmesine izin vermek istemiyorum. Her şeyi göze alabileceğinizden bahsediyorsunuz, bu beni motive ediyor, heyecanlandım. Ama ben bu unvanı kazanabilmek için neleri feda ettiğimi unutuyorsunuz. Bu unvanı korumak için de ne kadar ileri gidebileceğimi hesaba katamıyor musunuz? "

"Politik hamleler ile aldığınız başarıların bir bedeli vardır. Siz o başarılar ile anılsanız bile sizden de aynı şeyi beklerler. Beklemediğiniz insanların bile sizi tehdit ettiğini görebilirsiniz. "

sd985_exclu_jeffhardy_07032018--b39cb9f2b2867fb56f687af37b6fc043.jpg


"Bir ay boyunca şampiyonluk ile yeterince ilgi çekemediğim konusunda eleştiriler aldığımı gözlemledim. Eleştirilere açık bir insanım, bir anda tepeye çıkmış olmanın da bedelleri olabiliyor ve bu durum da bunun bedellerinden biri. Bu sorunu çözeceğime inanıyorum, artık beni durdurabilecek hiçbir psikolojik güç unsuru olduğuna inanmıyorum. En aşağısını gördüm ve şimdi de en yukarıda olduğumu hissedebiliyorum. Kazanç ve kayıp kavramlarını herkesten daha iyi anlıyorum. Ve ben cumartesi gecesinden aldığım sonuç ne olursa olsun tekrar başarılı bir şekilde gündem olacağımı biliyorum. Bana ne kadar sert vurursanız vurun, ne kadar yıpratmaya çalışırsanız çalışın; ölen bir adamı bir kez daha öldüremezsiniz."


Jeff Hardy omzunda unvan ile sakin bir şekilde maç için soyunma odasına yönelir.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: