RPG MAYHEM #1 Şov Değerlendirmeleriniz ve Puanınız


MAYHEM #1 Puanınız

  • 1/5

    Oy: 0 0.0%
  • 2/5

    Oy: 0 0.0%
  • 3/5

    Oy: 1 4.5%
  • 4/5

    Oy: 11 50.0%
  • 5/5

    Oy: 10 45.5%

  • Kullanılan toplam oy
    22

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
İlk şovun hatrına 5 vermiştim bu sefer 4 veriyorum ama bu şov çok daha oturaklı olmuş. Uzunluğu belki ekip yükünü azaltmak için kısaltılabilir. 5leri de PPvlara saklıyorum.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
33
Mesajlar
4,287
Beğeni sayısı
1,179
PG Nakit
130
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
İlk şovun hatrına 5 vermiştim bu sefer 4 veriyorum ama bu şov çok daha oturaklı olmuş. Uzunluğu belki ekip yükünü azaltmak için kısaltılabilir. 5leri de PPvlara saklıyorum.
Şimdi daha müsait olduğum için daha detaylı bir yorum yapayım.

Kadroda da fazla kişi olmasından ötürü bu durumun Fatal 4 Waylerde değerlendirilmesi şu anlık güzel duruyor. Belki PPvlarda EC tarzı çoklu kişili maçlar görmek başlangıçta herkesi memnun eder gibi duruyor daha çok fırsat demek bu.

Her ringe ilk girenin bir şekilde şans alması bana bir tık farklı gelse de buna antitez sunacak bir şeyim yok. Çünkü o build upı yapana kadar kaç şov geçer yani. Ayrıca Gunns vs Walter eşleşmesi beni çok hypeladı şimdiden. İkilinin iyi bir kimya oturtacağına eminim.

Seks demek ekibi şirkete güzel bir farklılık katıyor. Brokeback Mountain şekilli devam ederler. Ziggler ve Big E eşleşmesi de aslında Ziggler ile Big E'nin sonraki akıbetini belirlemesi için önemli bir basamak olacak.

Ospreay - Regal yüzleşmesini genel hatlarıyla beğendim. Bence ona o şans yeniden verilmeden uzun vadede iyi bir spot verilecek şekilde işlenmeli gibi düşünüyorum kadro şişikliğinden dolayı. Regal'li bir United Empire nasıl olur acaba düşünmüyor değilim. Bu hikayenin ilerleyişini merak ediyorum.

Uuu Chavo momentta da ben bu karakterden etimle kemiğimle nefret ettim. @Caliph no offence ama favori güreşçim Eddie Guerrero olduğu için seni sevemeyeceğim. Ama karakterin motivasyonu ve işlenişi hoş ve izletiyor. Önceki şovdaki segmentte ve kendi promosunda da Rey'i beğendim.

Snitsky vs Goldberg mevzusu çok kapalı kutu gibi geldi bana. İki dedenin kapışması güzel olacak çünkü ikisinin de güreşe dönüş sebebi bir bakıma yakın.

Yota Tsuji reis şirketin babyface açlığını kapatma potansiyeline sahip bir karakter. Güzel maçlar da kazanıyor karakterin de bu manada kendisine verilen değeri görüp üzerine gitmesi taraftarıyım. Hunico da ABD başkanı olursa sarar. Trump'a koyduğu uppercut çok komedi geldi bana iyi güldüm.

Ace Austin önceki şov dayak arsızı olduktan sonra bu şov maçı kazanmış olması karaktere iyi gelecektir. Big Cass'i ortalarda göremedim pek Enzo ne kadar coştursa da. Biri oynuyor mu yoksa elite ile yan çar mı aldı Alper bilmiyorum.

AJ - Jeff - Orton muharebesine Cody eklenip ikiye bölmüşler. Ring içi olarak çok iyi şeyler vaat eden maçlar çıkar ama onların da ortaya belli amaçlar koyup storytellingle olduğu kadar yoğrulması gerek.

Fatal 4 Way maçında Joe'nun kazanmasını beklesem de tarafım Daniels'tı kazanmasına sevindim. Galibiyeti bir de Jomodan çalarak alması karakterin oynanış açısından da bana fikir verecektir. Genel olarak Daniels karakterini seviyorum güzel şeyler bekliyorum kendisinden.

Truth vs McAfee kağıt üstünde meh dursa da oyuncular arasında çok güzel geçecek. İki oyuncuyu da beğeniyorum. Truth'un MC olarak değil de Street Gang tarzı nasıl olacak merak ediyorum. Sahibi karakteri biraz daha farklı yürütüyor sanki ama onu da süreçte göreceğiz.

Ali'nin karakter gelişimi fena ilerlemiyor. Hassan'ın durumu ne onu da merak ediyorum bakalım halifemiz kim olacak merak ediyorum. Ali'nin parfüm sorusuna ufak çaplı gümledim.

FTR dağılışının Ambrose gelişimi açısından kullanılmasını beğendim. Garza kardeşlerin bu şov örselenmemesi güzel olmuş. Ambrose'u zaten açıklamaya gerek yok bakalım bu sefer nasıl izleyeceğiz kendisini.

Main eventte süloya çöküp fırsatı almışız; ama dediğim gibi ringe ilk gelen fırsata çöker gibi oldu lakin buna benzer bir şeyin olacağı önceki şovdaki Dream promosunda ufak bir aksettirilmişti fena olmamış. Süloyla mı çekişmeye girerim bilmiyorum adama menajerlik yapmak dışında her belayı sardık. Walter ile olan maçımızda ilk haftalık şovda iki finisherımın kickoutlanması finisherın değerini çok azalttığını düşünüyorum. Maç başında ilk yapılan Black Rainmaker'ın 1'de kickoutlanması bana absürd geldi. İkinci yaptığım finisherı sadece bir kere yapsam ve o kickoutlansa çok daha iyi olurdu bence. Ring içi olarak maçı ben bayağı beğendim. Benim karakterin ringin içerisindeki yansıtılışını çok beğendim. Tavırları, hareketleri falan tam istediğim şekilde yazılıyor bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Benim karakterin zaten şu haliyle en azından şimdi ana kemer yoluna gitmesini istemiyordum. Önceki şovdan ötürü kendi promomda biraz kemer vurgusu yapmıştım ama ben de en azından şu an bir ana kemer yoluna girmek istemiyordum bu sebeple Walter'ın kazanmasına sevindim. Karakterin sahibini de sevdiğim için ekstra da mutlu oldum. Çok tebrik ediyorum. @Beast Incarnate Tuş olmak yerine şöyle bir sonu herkes tercih etmese de nedense ben mantıklı buldum bir tık. Çünkü ileriki hikayelere bağlanabilir. Dream'in Chavo gibi kendi anlamını arayan bir motto ile takılmak beni şu an mutlu ediyor. Sonrası için de su akar yolunu bulur.

Drew ve Roman kapanışı için de WWE'de çok gördüğüm için beni bezdirse de moment olarak acayip iyidi. Roman Reigns'in özellikle de promoları çok özenli ve çok beğeniyorum şu anki durumlarını. WWE'deki Drew vs Roman eşleşmesinden çok daha iyi yansıtılıyor.

Daha iyi şovlar ve PPvlar göreceğim için 4 verdim önceki şovu da açılışın hatrına 5 vermiştim. Hep böyle uzun uzun değerlendirme yazar mıyım bilmiyorum. Normalde çok vaktim yok promodan promoya gelirim diyen kendimi şov takibi yaparken bulmak beni de şaşırttı yalan yok. Şu an keyifli ilerliyor her şey. Herkesin emeğine sağlık.
 

Kirumi Tojo

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
194
Beğeni sayısı
74
PG Nakit
0
Konum
Tokyo
Favori Güreşçi
Daniel Bryan
Öncellikle aktif olamadığım için üzgünüm ama neredeyse her şova değerlendirme yapacağım... Umarım bu şeyler yeterli olur 😊✨

Jim Cornette Açılış Konuşması ve WALTER & Bobby Gunns - 4

Açıkçası Jim Cornette'nin konuşmasını çok beğendim daha sonrasında WALTER'ın gelip bedavadan bilet konuşması çok garip oldu çünkü o da aynısından bahsetti ben garip buldum biraz Fakat genel anlamda gerçekten iyi konuştu sonrasında Bobby'in gelip kendine de ayırmak istiyorsun demesi çok iyiydi kendisini görmek güzel olur Ayrıca Enzo ile olan maçını da zevkle takip edeceğim 😅

United Empire w/ Bea Priestley vs. Tyler Reks & Val Venis ve Bizim Ekip - 4

Bizim ekibin gelmesini hiç beklemiyordum valla ne yalan söyleyeyim çok eğlenceli bir maçtı maçta ki olaylar gerçekten iyiydi bence ve her iki tarafta hak ediyordu bu maçı. Bana sorulacak olursa bu maçın sonunda Val Venis'e büyük bir tokat gelebilir gerçekten maçı verdi kendi elleriyle 😅 Dolph ile olan öpüşme sahnemizi beklemiyordum da Tyler Reks ve Val Venis nasıl oraya döndü ya? Odak dağıtma mıydı bilmiyorum ama Komik ve Eğlenceli bir maç olduğunu söylememm gerekiyor. Bence bizim ekibin bir olayı olabilir bu Tyler Reks ile Val Venis takımıyla. Yazar arkadaşımızın eline sağlık çok güzel bir maçtı ve komikti belki de gecenin en komik maçıydı 😅❤️

Will Ospreay & William Regal Arka Alan Konuşması - Puan Yok

Ospreay'ın neden maçta olmadığını düşünüyordum demek ki Regal ile olan görüşmesi yüzünden olmuş. Ospreay ve Regal ikilisini görmek gerçekten güzeldi ve uyumlu bir ikililer. Regal'i daha çok görmek isterim açıkçası bilgili birisi olması onu özel kılan şeylerden birisi ve umarım ki United Empire'a Regal katılabilir. Onun önderliğinde bir United Empire görmek daha güzel olurdu diye düşünüyorum Kyle ve Mark'ın galibiyetleriyle beraber Regal'in gelmesi baya iyi olur bence kendileri için. Bekleyip göreceğiz yazan arkadaşın eline sağlık ❤️✨


Rey Mysterio vs. Chavo Guerrero - 3.5

Rey'in direncini görmek güzeldi ve kısa olsa da bence hızlı ve tempolu bir maç oldu. Chavo için kolay bir maç olsa da ben kendisinin diğer değerlendirmemde dediğim gibi Reylerin yanına geçeceğini düşünüyorum. Çünkü Amerikalılar Sadece Rey'i, Hunico'u değil Her Meksikalının gitmesini istiyor. Chavo'nun bu düşüncelerden arınması lazım ve bence bir kaç şov sonra kendisinin Face Turn yapacağını ve JBL'e karşı savaşacağını düşünüyorum. Bunu zaman gösterecek ama hadi bakalımm yazan arkadaşın eline sağlık ❤️✨

Bill Goldberg & Snitsky Arka Alan Konuşması - Puan Yok

Goldberg'in ben maça çıkmasını bekliyordum bu şov ama yine arka alanda gözüküyor fakat bu gece ki meydan okumayla Snitsky ile Goldberg maçı kesinleşen maç gibi görünüyor. Haftaya nasıl bir sonuç alacağız bilmiyorum ama ben Yaşlı Kurt Goldberg'in tarafındayım. Kendisi 2 şovdur maça çıkmasa da hazırlıklı olacağını ve Yaşına göre güzel bir maç ortaya çıkaracağını düşünüyorum bu ikilinin kaplamasını izlemek zevkli olacak umarım Goldberg önde gider 😊 Yazan arkadaşın eline sağlık ❤️✨

Hunico vs Yota Tsuji ve JBL & Donald Trump Baskını - 4.5

Benim favori maçım büyük ihtimalle Hunico ile Yota Tsuji maçıydı. Fakat sonuçtan pek memnun olmadığım için 0.5 puan kırdım. Evet Hunico kaybetti ama Yota'nın ben Hunico'u yenecek bir potansiyelde olduğuna inanamıyorum çünkü Hunico'nun belli başlı bir momentumu vardı sonuç olarak dikkat dağıtımı ile yenildi ama ben Diskalifiye ile bitse daha iyi olurdu diye düşünüyorum genede Yota'nın bu galibiyetini tebrik ediyorum kendisinin iyi yerlere geleceğine inancım var. JBL Ve Donald Trump işine gelince baştan sona harika bir senaryo oluyor. Özellikle Şehirin Trump'un yeni başkan olduğu yer olması da ayrı bir detaydı bence ve bunu beğendim gerçekten gecenin maçı olduğunu düşünüyorum yazan arkadaşın eline sağlık 😊

Ace Austin Ring İçi Konuşması ve Big Cass ile gerçekleşen maçı - 3

Ace Austin'in konuşması ortalama bir konuşma olduğunu düşünüyorum ama Enzo'nun sonradan gelmesi beni şaşırttı ve Enzo'nun söylediği lafları çok iyiydi ve Austin'i gölgede bıraktığını düşünüyorum. Maça gelirsek ortalama bir tempoda giden bir maçtı ve Big Cass'ın kazanması gerektiğini düşünüyordum çünkü Enzo'nun Gunns ile olan maçının üzerine Takım partnerinin galibiyet alması gerekiyordu ama maalesef olmadı. Ace'in kazanması nereye yol açar bilmiyorum ama kendisinin akıbetini pek biriyle kestiremedim ve gelecek şovda büyük ihtimal çok az bir şekilde gözükür diye düşünüyorum genede bu galibiyet hanesine kesinlikle artı yazdı. Enzo'nun takım arkadaşının kaybetmesi de Gunns ile olan maçındaki galibiyet oranını düşürdüğünü düşünüyorum. Maçı yazan arkadaşın eline sağlık beğendiğim bir maç oldu ❤️✨


Jeff Hardy & AJ Styles & Randy Orton & Cody Rhodes Arka Alan Röportajı - Puan Yok

Bu dörtlümüzün Fatal 4-Way maçında olması büyük bir yetenek işi. Her isimde birbirinden tecrübeli ve o kazansa diğerlerine üzülürdüm 😅 Sonuç olarak Altın bilet için şansları oldu bu isimlerinde ve umarım ki Altın Bileti hak eden kişi kazanır çünkü her isimde birbirinden iyi bence güzel bir röportaj olmuş yazan arkadaşın eline sağlık ❤️✨

Christopher Daniels vs. Samoa Joe vs. John Morrison vs. LA Knight - 4

Maç İçin konuşulacak çok şey var... Ben Joe'nun kazanacağını düşünüyordum ama Daniels fırsatçılığını konuşturarak kazandı. Dört isimde Altın bilet için varını yoğunu ortaya koydu ama olmadı. Olmadı mı olmuyor. Fakat LA Knight isimler arasında en pasif kalan isimdi. Pasif kalsa da maçın kurtarıcısı olduğunu düşünüyorum maçın sonunu tahmin etmek çok zordu benim için ama Daniels'da hak etti diyebilirim güzel bir maç oldu ve bence 4'ü hak ediyor diye düşünüyorum yazan arkadaşın eline sağlık çok iyiydi ❤️✨

Diğer maçlara ve segmentlere zaman kısıtlaması nedeniyle açıklama yapamıyorum ama Genel anlamda şovu beğendim ve 5'i hak ediyor. Tüm yazar ekibinin eline sağlık ❤️✨


 
Son düzenleme:

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,421
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Genel olarak bir değerlendirmemi şov konusuna attım, ben her zaman eli bol birisiyim (büyük yalan ama neyse). 5 veriyoruz.
 

Bogi

Jön Türks
Katılım
2 Tem 2023
Konular
17
Mesajlar
771
Beğeni sayısı
302
PG Nakit
0
Konum
Istanbul
Baya beğendim şovu, canlı takip edememiş olduğuma üzüldüm açıkçası. Bir yandan pilot bölümle başlayan karakterlerin devamı bir yandan bu ırkçılık hadisesi bir yandan seksi kanziler derken baya aslında kendince 3-4 farklı yoldan yürünecek güzel bir sekanslar silsilesi oluşmaya başlıyor. Kadronun kalabalıklığında maçların daha kalabalık olup bire birlere sıkışmamış olmak bence de artı olmuş. Bazı karakterlerin devamını cidden merak ediyorum. Ellere kollara sağlık. 5 verdim yine.
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
143
Mesajlar
2,740
Beğeni sayısı
1,183
PG Nakit
690
Favori Güreşçi
Roman Reigns
İlk şovun üzerinde bir şov, daha derli toplu. Yine canlı takip yapamadım ama yine telafi etmeye çalışacağım. Upuzun bir şov olmasına rağmen hala süre bulamayan karakterler var o yüzden şovun uzunluğunu normal buluyorum.

WALTER karakterini takibe aldım. Bulunduğu her evrende sebepsiz enerji alıyorum bu adamdan.. Sahibi zaten hakkını verecektir, veriyor. Trump ve JBL işbirliği mükemmel olmuş, karakterleri aldıklarında birbirlerinden haberleri bile yoktur. Roman ve McIntyre iki şovun kapanışını yaptı. Geçen ki aksiyonlarından çok daha iyisi yazılmış bu sefer. Mustafa Ali ile yollarımız nereden kesişir onuda merakla bekliyorum. Biletlerin dağıtılması ve kemerlerin ortaya çıkma işi ağırdan alınıyor, sıradaki PPV'de kemerler sahiplerini bulmalı diye düşünüyorum. Dikkatimi çeken olaylar hakkında yazdım ilerde yazmaya devam ederim. Bu şova da 4 veriyorum.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: