Samoan Civil War olayını burada da görmek biraz sıksa da yine de gayet iyi şovdu.. PURE potasında kendimi hiç beklemiyordum, benim için büyük sürpriz oldu bu, Jimmy ve Solo'nun rakibim olmasının hem avantajı hemde dezavantajı vardı ama biz avantaj kısmından yararlanmayı başarıp adaylığımızı ilan ettik. Christian, Swerve ve Kevin Owens cephesinden kim gelecek oda fazlasıyla merak konusu elbette, rakiplerimi tanımam açısından önemli. Tama'nın Jeff'i yenmesi şaşırttı ve Ospreay'in Jeff dayak yerken geç kalmasına da pek anlam veremedim aslında, kemerleri ne kadar havaya kaldırsalar da o kemerlerin gerçek sahibi artık House of Black! Wyatt vs House of Black maçı gerçekten beklediğim o heyecanı karşıladı, geçen sezondan beri beklediğim bir maçtı, booklayan ekip üyesini tebrik ediyorum son kısımın intikamı da çok fenasal alındı.. Jericho'nun Daniels gibi görünüp, Dream'in ayarlarıyla iyi oynaması zaten beni bitirdi, Jericho gerçekten "BITW" lakabını hak ediyor. Ana olayda ADR yine Jey'i fenasal zorlayacak ama Jey'in bu maçın öncesinde halletmesi gereken bir ailevi iş var gibi, eğer onu halletmezse o maçta başı büyük dertte gibi hissediyorum.
Benim puanıım bu hafta; 5/5. Gayet keyifliydi. Temmuz Ayının en iyi ve son şovu oldu.