RPG PAYBACK #41'e Puanınız ve Değerlendirmeniz


Puanınız?

  • 5

    Oy: 8 66.7%
  • 4

    Oy: 4 33.3%
  • 3

    Oy: 0 0.0%
  • 2

    Oy: 0 0.0%
  • 1

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    12

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
265
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
2,214
PG Nakit
0
m3q1kzq.png
cogo3dj.jpg
alberto-del-rio.jpg
 

Hellraiser

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
39
Mesajlar
2,454
Beğeni sayısı
576
PG Nakit
330
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Samoan Civil War olayını burada da görmek biraz sıksa da yine de gayet iyi şovdu.. PURE potasında kendimi hiç beklemiyordum, benim için büyük sürpriz oldu bu, Jimmy ve Solo'nun rakibim olmasının hem avantajı hemde dezavantajı vardı ama biz avantaj kısmından yararlanmayı başarıp adaylığımızı ilan ettik. Christian, Swerve ve Kevin Owens cephesinden kim gelecek oda fazlasıyla merak konusu elbette, rakiplerimi tanımam açısından önemli. Tama'nın Jeff'i yenmesi şaşırttı ve Ospreay'in Jeff dayak yerken geç kalmasına da pek anlam veremedim aslında, kemerleri ne kadar havaya kaldırsalar da o kemerlerin gerçek sahibi artık House of Black! Wyatt vs House of Black maçı gerçekten beklediğim o heyecanı karşıladı, geçen sezondan beri beklediğim bir maçtı, booklayan ekip üyesini tebrik ediyorum son kısımın intikamı da çok fenasal alındı.. Jericho'nun Daniels gibi görünüp, Dream'in ayarlarıyla iyi oynaması zaten beni bitirdi, Jericho gerçekten "BITW" lakabını hak ediyor. Ana olayda ADR yine Jey'i fenasal zorlayacak ama Jey'in bu maçın öncesinde halletmesi gereken bir ailevi iş var gibi, eğer onu halletmezse o maçta başı büyük dertte gibi hissediyorum.

Benim puanıım bu hafta; 5/5. Gayet keyifliydi. Temmuz Ayının en iyi ve son şovu oldu.
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
35
Mesajlar
5,449
Beğeni sayısı
1,482
PG Nakit
210
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Gerçekten çok güzel bir şovdu. Yeni dönemin en iyi şovu desem cuk oturur tek bir şey hariç. O da Hardy vs Tonga maçının bitişinin hem kısa süren bir maçta Low Blow ile olması bir tık oldu bittiye geldi gibi hissettirdi. Normalde önemsemem bunları ben ama bu sefer gözüme çok battığı için bir puanı ondan kırdım. Normalde hep olumlu kanaat kullanırım bu maçtan ötürü kullanmadım ve 4 verdim. Ama onu kenara koysan 5 diye bağırıyor şov. ME maçı çok kaliteliydi, olaylar çok oturaklıydı. Takımlar divizyonu çok iyi yansıtıldı ve iyi işlendi. Okumaktan zevk aldım o olay harici. Emeğinize sağlık.
 

Nature Boy

güreşin muhtarı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
178
Mesajlar
7,142
Beğeni sayısı
2,248
PG Nakit
990
Favori Güreşçi
MJF
1
Şovu ancak okuma fırsatı buldum. Canlı takip etmeyi düşünürken bu kadar zaman girmesinden dolayı ekipteki arkadaşlardan özür dileyeyim. Bu değerlendirmeyi de kaçırdığım diğer şovlarla birlikte değerlendirmiş olayım.

Miz'in GM tercihi olması keyifli. Hem gerçek hayatta bu rolü üstlenebilecek bir karizması var hem de PGW evreni içerisinde Superstar markasında GM'lik görevi üstlenmişti. Miz'in bu versiyonu daha otantik ama bir o kadar da karikatür geldi bana. Ancak karikatürlüğün de şovlar ilerleyip, hikayeler derinleştikçe azalacağını düşünüyorum. Zaten bu şovda şefime sallayarak bunu ufaktan atmaya çalışmış. Büyük kuzenimizin sahibi olduğu şirkette bunu yapabilmesi çok büyük cesaret. Ancak şefim şovun ilerleyen kısımlarında kendisine gerekli yanıtı verdi. O yüzden üzerinde çok durmayacağım. Bir de Bo'nun debutuna sevindik. Sanırım @GBB almıştı karakteri. Elinden güzel işler çıkacaktır.

Şovda dikkatimi çeken diğer olay, @Namikawa Reiji 'nin HoB'sinin aldığı push oldu. Adam uzun zamandır istikrarlı bir şekilde burada. 2 adaylık maçını kazanması da onun için yerinde olmuş. Tabii Jimmy Uso'dan kaybetmesinin hesabını soracağız, orası ayrı.

@Kras Mazov 'un Hardy-Tonga maçı değerlendirmesi de yerli yerinde. Ekleyeceğim çok bir şey kalmadı, önümüzdeki şovları bekliyoruz. Reyting olarak 4 çalıştı.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: