BAB NWA


Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,141
Mesajlar
15,806
Beğeni sayısı
4,021
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Kankam, Kalisto'nun çektiği kemer aslında NXT şampiyonluğu gibi sayabiliriz. Fakat, böyle bir sürprizle divizyonu açalım dedim. Ana kemerler EC3 ve Latimer'de.
Kral ben okurken Junior’ı yutmuşum ya ondan öyle yazmışım anlık olarak kusura bakma. Kendi klasmanının ana kemerini almış diyerek düzelteyim o zaman. ✍️✍️✍️
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth

NWA.PNG

NWA Crockett Cup 2024

nwa crockket cup.PNG

Şov başlamadan önce Crockett Cup’a ismini veren Jim Crockett Sr. ve turnuvayı daha önce kazanan efsane isimlerin olduğu bir video dönüyor. Dünyanın en iyi takımının belirleneceği NWA Crockett Cup 2024 başlıyor, ve duyurulduğu gibi şovu NWA World’s Heavyweight Şampiyonu EC3 şovu açıyor. NWA’nın geçen hafta girdiği yenilenmenin tam olarak arkasında olduğunu ve NWA’nın mirasından güç alarak eskisi gibi Dünyanın en iyi promosyonu olacağını söylüyor. Sonrasında yeni NWA’nın ilk büyük eventini şampiyonları olarak açması gerektiğini söylüyor. EC3, NWA’da yaptıkları ve yapacakları hakkında konuşurken bir anda sırtında gitar kırılıyor. BU ELIAS!!!!! ELIAS BURADA!!! Elias, hemen ringden çıkarak bir sandalye alıyor ve tekrar ringe giriyor. EC3’ün yerden kalkmasını beklemeden sırtına sandalye darbelerini geçiriyor. Sonrasında EC3’ün boynuna çalışmaya başlıyor. En sonda sandalyeyi boynuna geçirerek tekmeler atmaya başlıyor. Arka alandan görevliler gelip Elias’ı EC3’ten ayırıyorlar. Elias, görevliler onu ayırdığında bile ringin içindeki EC3’e sallamaya devam ediyor. EC3 ringde hareketsiz yatarken sağlık görevlileri geliyor. EC3 arka alana sedyeyle götürülüyor. Kamera sedyeyle beraber arka alana giderken NWA başkanı William Patrick Corgan görevlileri acil olarak ambulansa yönlendiriyor ve EC3 ambulansa bindiriliyor.

nwa crockket cup.PNG

#4 The Fixers vs The Kidz #5 NWA Crockett Cup 2024 Quarter Final 1
Ekranlara NWA Crockett Cup’ın bir tanıtımı geliyor. Ring sakinledikten sonra ilk maçımıza geçiyoruz. NWA Crockett Cup’ın ön eleme turlarından sonra resmi olarak başlıyoruz. 4. Sıradan The Fixers (Jay Bradley ve Wrecking Ball Legursky) vs 5. Sıradan The Kidz (Jackson Drake ve Alexander Lev) maçı başlıyor. 14 dakika süren ortalama bir maçta Alexander Lev, Wrecking Ball Legursky’i pinleyerek maçı kazanıyor.

nwa crockket cup.PNG


#3 The Immortals vs Stew Crew #6 NWA Crockett Cup 2024 Quarter Final 2

Hız kesmeden ikinci turnuva maçımıza geçiyoruz. 3. Sıradan The Immortals (Odinson ve Kratos) vs 6. Sıradan Stew Crew (Twisted Steel Dyl ve Silverback Zach) maçı başlıyor. Maç 5 dakika sürüyor ve The Immortals kelimenin tam manasıyla maçı domine ediyor. Kratos’un Twisted Steel Dyl’i pin etmesiyle The Immortals maçı kazanıyor.

nwa crockket cup.PNG

Max the Imapler (c) /w James Mitchell vs AJ Cazana /w KC Cazana and Joe Cazana

Ekranlara NWA Powerr #163’te Max the Impaler ve AJ Cazana arasında geçenler yayınlanıyor. Kısa bir videodan sonra AJ Cazana yanında Joe Cazana ve KC Cazana ile ringe geliyor. Onlardan sonra NWA World Television ve NWA Women’s World Television Şampiyonu Max the Impaler yanında James Mitchell ile geliyor. NWA World Television şampiyonluğu için maç başlıyor. Maçın başlarında aşırı bir Max the Impaler dominasyonu gelirken, AJ Cazana seyircilerden gelen destekle biraz toparlıyor. AJ Cazana, maçın sonunda biraz daha üstünlük kuruyor James Mitchell maça karışarak hakemin ilgisini başka yöne çekmeye çalışıyor ancak KC Cazana onu ringin apronundan indiriyor ve JOE CAZANA BİR CLOTHESLINE İLE JAMES MITCHELL’I İNDİRİYOR. Max the Impaler bunu görünce ringin o tarafına yöneliyor ancak AJ Cazana hemen bir roll-up’la maçı kazanıyor. AJ Cazana yeni NWA World Television Şampiyonumuz oluyor. Hemen ringden inip Joe Cazana ve KC Kazana’yla beraber seviniyorlar. James Mitchell kendine geldiğinde ringe girip Max the Impaler’ı sakinleştirmeye çalışıyor.

nwa crockket cup.PNG

Arka alanda Thom Latimer’i kendinden emin ancak düşünceli görüyoruz. Thom Latimer bugün NWA National Heavyweight Şampiyonluğu için open challenge açacak.

nwa crockket cup.PNG


#1 NWA Tag Team Champions Blunt Force Trauma /w Aron Stevens vs The Brothers of Funstriction /w Violent J #10 NWA Crockett Cup 2024 Quarter Final 3

Turnuvaya devam ediyoruz, Turnuvaya 10. Sıradan yani son sıradan katılan NWA Powerr #163’te ön eleme turunda 7. Sıradan gelen The Slimeballz’ı yenen Brothers of Funsctriction (Ruffo ve Yabo) yanlarında Violent J ile geilyorlar. NWA Tag Team Şampiyonları 1. Sıradan turnuvaya katılan Blunt Force Trauma (Carnage ve Damage) yanlarında Aron Stevens ile ringe geliyor. Menajerlerin karışmasına bile gerek kalmayan bu maç 3 dakika da bitiyor. Damage, Yabo’yu pinliyor ve Blunt Force Trauma, kolay bir şekilde üst tura çıkıyor.

nwa crockket cup.PNG

#2 Trevor Murdoch & Knox vs La Rebelion #8 NWA Crockett Cup 2024 Quarter Final 4

Turnuvaya NWA Powerr #163’te ön eleme maçında 9. Sıradan gelen Magic, Inc’i yenen 8. Sıradan La Rebelion (Bestia 666 & Mecha Wolf) ringe geliyor. Hemen artlarından turnuvaya ikinci sıradan gelen Trevor Murdoch ve Knox geliyor. 27 dakika geçen bu maçta iki takımda çok sert mücadele ediyor. Knox’un kafasının yarıldığı maçta Bestia 666, Knox’u pin ederek takımına maçı kazandırıp bir üst tura taşıyor. Bestia 666 ve Mecha Wolf tepkisiz bir şekilde arka alana dönerken Trevor Murdoch, Knox’a tepkisiz bakıyor. Knox onla maç hakkında konuşmaya çalıştığında Trevor Murdoch aynı tepkisizlikle arka alana dönüyor. Arka alana kadar Knox, Murdoch’a bir şeyler anlatmaya çalışıyor ancak Murdoch onu hiç dinlemiyor.

nwa crockket cup.PNG

Kenzie Page (c) vs Kylie Page vs Ella Envy for the NWA Women's World Championship

Biraz turnuvaya ara veriyoruz ve Pretty Empowered’ın beraber yaptığı işlerin videosu oynatılıyor. Bu videodan sonra Ella Envy ringe geliyor. Ardından Kylie Page de ringe geldikten sonra NWA Women’s World Şampiyonu Kenzie Page ringe geliyor. Pretty Empowered takımı üyelerinin arasında geçecek bu NWA Women’s World Şampiyonluk maçı üçlünün de birbirinin elinin sıkmasıyla başlıyor. Güreşçiler bazı sert hareketleri takım arkadaşlarına yapmaktan çekiniyor. Maçı Ella Envy’i pinleyerek Kenzie Page kazanıyor ve kemerini koruyor. Maç 15 dakika sürüyor.

nwa crockket cup.PNG

#1 NWA Tag Team Champions Blunt Force Trauma /w Aron Stevens vs The Kidz #5 Semi Final 1

Turnuvanın yarı finalleri başlıyor. Gecenin başında 4. Sıradaki The Fixers’ı yenen 5 sıradan The Kidz geliyor. Bu gece 10. Sıradaki Brothers of Funstriction’u yenen NWA World Tag Team Şampiyonları Blunt Force Trauma yanlarında Aron Stevens ile geilyor. Bir önceki maç kadar olmasa da yine de Blunt Force Trauma’nın üstünlüğünde geçen maç 14 dakika sonunda Carnage’in Jackson Drake’i pinlemesiyle sona eriyor. NWA World Tag Team şampiyonlarımız NWA Crockett Cup’ta da finale çıkıyor.

nwa crockket cup.PNG

#3 The Immortals vs La Rebelion #8 Semi Final 2

Bir diğer yarı finalde ilk 2. Sıradaki Trevor Murdoch ve Knox’u yenerek sürpriz yapan 8. Sıradan La Rebelion ringe geliyor. Sonrasında 6. Sıradan gelen Stew Crew’ı kolayca yenen 3. Sırada ki The Immortals geliyor. La Rebelion’da geçen maçın sertliğinin yorgunluğu hissediliyor. Yine de 23 dakika süren bu maçta Kratos’un Mecha Wolf’u pinlemesiyle maç bitiyor. The Immortals NWA Crockett Cup’da finale çıkıyor.

nwa crockket cup.PNG

Arka alanda Aron Stevens, Blunt Force Trauma ile beraber Crockett Cup’ı kazanacaklarını söylüyor. The Immortals’ı bugün ringde öldüreceklerini söylüyor.

nwa crockket cup.PNG

NWA National Heavyweight Şampiyonu Thom Latimer ringe geliyor ve NWA Powerr #163’te yaptığı konuşmaya benzer bir konuşma yapıp NWA’nın yeni döneminde dünyadaki tüm güreşçilere meydan okuduğunu yineliyor. Latimer biraz bekledikten sonra SAMI CALLIHAN’IN MÜZİĞİ ÇALIYOR. CALLIHAN NWA’DA!!!! Sami Callihan, ringe geliyor ve konuşmaya başlıyor. Thom Latimer’in kendisine çok güvendiğini ve bugün NWA’nın yeni şampiyonu olmaya geldiğini söylerken BİR ANDA DUSTIN RHODES GELİYOR!!!!!! DUSTIN RHODES DA NWA’DA!!!!!!!!!! Dustin Rhodes elinde mikrofonla geliyor, Open Challenge’a kendisinin de cevap verdiğini, babası Dusty Rhodes’ın NWA için önemli bir güreşçi olduğunu ve 1987’de Crockett Cup’ı kazandığını söylüyor. NWA’nın bu yeni döneminde onun da NWA’da bir kemer alarak hem NWA’nın mirasını hem de Rhodes mirasını devam ettireceğini diyerek sözlerine devam ediyor.. Seyirciler şaşkınlık içerisindeyken maç başlıyor.

Thom Latimer (c) vs Sami Callihan vs Dustin Rhodes for the NWA National Heavyweight Championship

35 dakika uzun geçen bir maçta genellikle Sami Callihan ile Thom Latimer’in üstünlüklerini görüyoruz. Maçta Kendo Stick’ler ve sandalyeler havada uçuşuyor. Maçın sonunda Callihan’ın üstünlüğü varken Dustin Rhodes, sandalyeyle her ikisini de dağıtıyor. Callihan’ı ring dışına gönderdikten sonra Latimer’a Final Reckoning vurarak maçı kazanıyor. Dustin Rhodes, yeni NWA National Heavyweight Şampiyonu oluyor.

nwa crockket cup.PNG

Arka alanda The Immortals var, Kratos ve Odinson gayet coşkulu bir şekilde kendilerini NWA’ya bir kere daha kanıtlayacaklarını ve Blunt Force Trauma’yı darmadağan edeceklerini söylüyorlar.

nwa crockket cup.PNG

#1 NWA World Tag Team Champions Blunt Force Trauma /w Aron Stevens vs The Immortals #3 NWA Crockett Cup 2024 Final Match

Gecenin Main Event’ine geçiyoruz, Main Event’te ringe gelen ilk ekip 3. Sıradan gelen The Immortals oluyor. Hemen ardından NWA World Tag Team şampiyonları Blunt Force Trauma yanlarında Aron Stevens ile geliyor. Zaman zaman yavaşlayan ancak genel olarak hızlı ve çok sert geçen bu maç tam 64 dakika sürmüş. Seyircinin coştuğu, spiker masasının Kratos’un sırtında patladığı, Aron Stevens’ın bol bol karıştığı ve sonunda hakemin onu arka alana yönlendirdiği maçta Odinson, Carnage’i pinleyerek maçı kazandırıyor ve The Immortals NWA Crockett Cup 2024’ü kazanıyor. Odinson ile Kratos sevinçten deliriyor. Stage’de ki kupayı kaldırıyorlar. Onlar kupayı kaldırıyorken şov sona eriyor.

NWA - All Rights Deserved
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
597
Mesajlar
4,090
Beğeni sayısı
758
PG Nakit
1,075
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
İlk PPV ile başlayalım. Elias zaten geçen hafta geliyorum demişti, EC3'ye karşı da güzel bir debut yapmış. EC3 korur diye düşünüyorum ve umuyorum. Jay Bradley kulağa tanıdık geldi diye Fixers tutmuştuk olmadı. Burada da Kratos ile zamanında dalga geçtiğimizden ona da bir kulak aşinalığı vardı. Hatta Immortals kazanabilir gibi geliyor. İlk şovda da belirttiğimiz gibi anti Max the Impaler saflarındayız. AJ Cazana neler yapacak onu da merakla bekliyorum, fakat yakın zamanda o da kaybedecek gibi geliyor. Brothers of Funstriction'ın peri masalı başlamadan bitti. Benim adamlar kazandı, turnuvayı kazanma tarzı bir mucize de beklemiyoruz değil. Murdoch & Knox olaylarında da Mike Knox baba saflarındayız. Kadınlar maçında olay, drama, ihanet yok iade edecez yaaa. Yarı finalde Blunt Force Trauma'nın üstünlüğü düştü, La Rebellion final yaparsa alır. Final gelmedi ama olsun çocuklar, biz sizciyiz. Immortals finalde kaybeder gibi geliyor, Force Trauma hiç yorulmadı. Aaaaa. Benden aldın adamı ama ben hiç hemen kullanacağınıya da bir anda National Heavyweight falan vereceğini beklemiyordum, baya sürpriz oldu. Dedeyi ben yakın zamanda düşünmüyordum o açıdan da iyi oldu. 64 dakika ne lan! Immortals sadece bu şov 92 dakika güreşmiş, adamlar hak etti deriz. E,line sağlık hocam güzel şov olmuş.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
İlk PPV ile başlayalım. Elias zaten geçen hafta geliyorum demişti, EC3'ye karşı da güzel bir debut yapmış. EC3 korur diye düşünüyorum ve umuyorum. Jay Bradley kulağa tanıdık geldi diye Fixers tutmuştuk olmadı. Burada da Kratos ile zamanında dalga geçtiğimizden ona da bir kulak aşinalığı vardı. Hatta Immortals kazanabilir gibi geliyor. İlk şovda da belirttiğimiz gibi anti Max the Impaler saflarındayız. AJ Cazana neler yapacak onu da merakla bekliyorum, fakat yakın zamanda o da kaybedecek gibi geliyor. Brothers of Funstriction'ın peri masalı başlamadan bitti. Benim adamlar kazandı, turnuvayı kazanma tarzı bir mucize de beklemiyoruz değil. Murdoch & Knox olaylarında da Mike Knox baba saflarındayız. Kadınlar maçında olay, drama, ihanet yok iade edecez yaaa. Yarı finalde Blunt Force Trauma'nın üstünlüğü düştü, La Rebellion final yaparsa alır. Final gelmedi ama olsun çocuklar, biz sizciyiz. Immortals finalde kaybeder gibi geliyor, Force Trauma hiç yorulmadı. Aaaaa. Benden aldın adamı ama ben hiç hemen kullanacağınıya da bir anda National Heavyweight falan vereceğini beklemiyordum, baya sürpriz oldu. Dedeyi ben yakın zamanda düşünmüyordum o açıdan da iyi oldu. 64 dakika ne lan! Immortals sadece bu şov 92 dakika güreşmiş, adamlar hak etti deriz. E,line sağlık hocam güzel şov olmuş.
Yorumların için teşekkür ederim kankam, özelden yazdım ya izin verirsen hemen bu cumartesiye bir Dustin Rhodes çekeyim diye, NWA'ya yakışır bir soyisimle başlamak istedim.
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
6,141
Mesajlar
15,806
Beğeni sayısı
4,021
PG Nakit
3,280
Konum
İzmir
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Evrenin ilk PPV'si hayırlı olsun diyerek başlayalım. Aha gelmiş Elias baba, biz zaten bunu önceden tahmin etmiştik... Vibe olarak nedense çok yakıştırdım Elias'ı buraya. Çeyrek final maçları doğal olarak hızlı hızlı geçip gitmiş, asıl dananın kuyruğu yarı finallerde kopacaktır. Dümenden bi TVC değişikliği de görmüşüz. Impaler mutlaka rövanş için gelecektir bir daha. Trevor Murdoch & Knox ikilisi... 2006'ya falan gittik bir an. Kenzie Page iyi bir galibiyet alarak kemerini korumuş. Aron Stevens babanın bulunduğu her safta varız, bu arada Stevens güreşiyor mu burada ya? Bilmediğimden sordum, eğer güreşmiyorsa bu evrende güreşir umarım. Oooo National HC maçı için yapılan iki hamle de şahane, şirkete olan ilgiyi arttıracaklardır mutlaka. Dustin de kemeri nitekim kazanmış. Yaş 70 ama iş hiç mi bitmemiş be adam... The Immortals kupayı kazanmış günün sonunda. Çok çok değerli bir galibiyet, şampiyonları yenerek bu kupaya erişmek cidden büyük iş. Kemerler için de gümbür gümbür gelecekler gibi görünüyor. Eline sağlık, debutlarla ve keyifli maçlarla dolu dolu bir PPV olmuş.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Evrenin ilk PPV'si hayırlı olsun diyerek başlayalım. Aha gelmiş Elias baba, biz zaten bunu önceden tahmin etmiştik... Vibe olarak nedense çok yakıştırdım Elias'ı buraya. Çeyrek final maçları doğal olarak hızlı hızlı geçip gitmiş, asıl dananın kuyruğu yarı finallerde kopacaktır. Dümenden bi TVC değişikliği de görmüşüz. Impaler mutlaka rövanş için gelecektir bir daha. Trevor Murdoch & Knox ikilisi... 2006'ya falan gittik bir an. Kenzie Page iyi bir galibiyet alarak kemerini korumuş. Aron Stevens babanın bulunduğu her safta varız, bu arada Stevens güreşiyor mu burada ya? Bilmediğimden sordum, eğer güreşmiyorsa bu evrende güreşir umarım. Oooo National HC maçı için yapılan iki hamle de şahane, şirkete olan ilgiyi arttıracaklardır mutlaka. Dustin de kemeri nitekim kazanmış. Yaş 70 ama iş hiç mi bitmemiş be adam... The Immortals kupayı kazanmış günün sonunda. Çok çok değerli bir galibiyet, şampiyonları yenerek bu kupaya erişmek cidden büyük iş. Kemerler için de gümbür gümbür gelecekler gibi görünüyor. Eline sağlık, debutlarla ve keyifli maçlarla dolu dolu bir PPV olmuş.
Stevens güncelde sadece menajerlik yapıyor ancak burada bazı fikirlerim var bakalım, yorumların için de teşekkür ederim kankam.
 
Katılım
3 Tem 2023
Konular
73
Mesajlar
5,668
Beğeni sayısı
1,400
PG Nakit
770
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Öncelikle haftalık şovdan başlayalım, Corgan'ın konuşması iyi olmuş bence hem NWA'in potansiyelini hem de yapmak istediklerini açıklamış kısaca. Crockett Cup'ın da önemini arttırmış, kim kazanacak bekliyoruz sabırsızlıkla. Thom Latimer de barını koymuş, diğer arkadaşların da dediği gibi rakip olarak sürpriz bir ismin geleceği belli gibi ama Latimer kolay lokma olmayacaktır. İsimler olarak biraz yabancılık var ama La Rebellion iyi isim abi, destekçileriyiz. Tiplere de bir baktık şöyle, sağlam duruyorlar favorilerden birisi olabilirler belki. Yahu bu şirketin şampiyonlarının trip ne öyle ya, tamam kardeşim verecekler size sağlam rakip bu ne heyecan. Max the Impaler, abi bu nasıl imaj ve nasıl bir cv. Aynı anda NWA WTC + WWTC işi ürküttü vallahi bir, Joe Cazana denilen ağabeyin tipe googledan baktık (eğer doğruysa) bu karı ve senin elemanı yer benden demesi. Fazla bir beklenti oluşmasın. Bu segment biraz gerginlik geçirdi bünyeye ama saçma sapan bir Jeff Jarrett hissettirdi şu gitar işi. (elemanı bildiğimizden spo'lamayalım) Bu TTleri iyice bir incelemek lazım ama tiplerden tutturuyoruz galibiyetleri, fena değil sonuçlar bence. EC3. Bu şirketin ana adamı olması lazım, yavaştan yükseltecektir kendini, beklemedeyiz. Şu Open Challenge işi... abi harbi sakin olun bak samimi söylüyorum, al işte sonunun bu olacağı belliydi. Samuray Del Sol baba gelmiş ve kemeri almış. Fazla zıplamayın kardeşler işte, tebrik ediyoruz Samuray kardeşi. Tanıdık adamlara bir kemer yazdırdık deriz en azından.

EC3 babanın arkasındayız demiştik de karşısına AĞIR TOP çıktı. Elias baba şirkete genel olarak yakışıyor bence, sağlamından da bir giriş yaptı. Bekliyorum sabırsızlıkla devamında neler yapacağını, EC3 parçaladı herif ilk andan. Önü çok açık duruyor şimdilik. Bu TTleri harbi tanımıyoruz, ne desek sıkıntı olur belki ufak fotoğraflar güreşçilerin biraz daha iyi olabilir okunabilirlik açısından. Böyle hafif zorlanıyoruz dosto yalan olmasın. Bu Cazana'lar ne ama heriflerin üreyişe bak Samoa'lı tarzı gidiyorlar, maçı ben Max the Impaler'in alacağını düşünmüştüm de gafil avlanmış kendisi. Yeni şampiyonu tebrik ediyoruz. Thom Latimer, senin hesabına kim patlayacak beklemedeyiz kardeşlik. Knox ağabeyi tanırız, tuş oluşu biraz burukluk yarattı ama bu La Rebellion sağlam ilerliyor gibi duruyor. Murdoch & Knox'un da arası gittikçe bozulup, bireysel bir mücadeleye gidecek gibi duruyor şimdilik. Bu kemerin korunması ilaç gibi geldi vallahi şirkette sağlam şampiyon kalmamış dedirtecekti, bu ablayı listeye aldık. Sahipleneceğiz. Ag... maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor, Rebellion kardeşler buraya kadarmış. Dedik be abi... Open Challenge'lar başa bela açmaya devam ediyor, kesen adamlar da adam ha. Dustin Rhodes'u da NWA'ya çok yakıştrdım, şampiyon olarak seçilmesine sevindim de keşke Latimer bir ppv korusaydı dedik. Dustin Rhodes ağabeydir ama candır. 64 dakika mü öhhh... The Immortals kardeşleri tebrik ediyoruz, sağlam bir giriş yaptılar evrene. Ağırlıklarını korumaya devam edecekler gibi duruyor, eline sağlık dosto. İsimlere de yavaştan alışacağız, ilk iki şov epey iyi olmuş. Biraz fazla kemer değişimi gördüm ama yadırgamıyorum, benimde elimde böyle bir ekip olsa aynısını yapardım muhtemelen, eline sağlık tekrardan.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Öncelikle haftalık şovdan başlayalım, Corgan'ın konuşması iyi olmuş bence hem NWA'in potansiyelini hem de yapmak istediklerini açıklamış kısaca. Crockett Cup'ın da önemini arttırmış, kim kazanacak bekliyoruz sabırsızlıkla. Thom Latimer de barını koymuş, diğer arkadaşların da dediği gibi rakip olarak sürpriz bir ismin geleceği belli gibi ama Latimer kolay lokma olmayacaktır. İsimler olarak biraz yabancılık var ama La Rebellion iyi isim abi, destekçileriyiz. Tiplere de bir baktık şöyle, sağlam duruyorlar favorilerden birisi olabilirler belki. Yahu bu şirketin şampiyonlarının trip ne öyle ya, tamam kardeşim verecekler size sağlam rakip bu ne heyecan. Max the Impaler, abi bu nasıl imaj ve nasıl bir cv. Aynı anda NWA WTC + WWTC işi ürküttü vallahi bir, Joe Cazana denilen ağabeyin tipe googledan baktık (eğer doğruysa) bu karı ve senin elemanı yer benden demesi. Fazla bir beklenti oluşmasın. Bu segment biraz gerginlik geçirdi bünyeye ama saçma sapan bir Jeff Jarrett hissettirdi şu gitar işi. (elemanı bildiğimizden spo'lamayalım) Bu TTleri iyice bir incelemek lazım ama tiplerden tutturuyoruz galibiyetleri, fena değil sonuçlar bence. EC3. Bu şirketin ana adamı olması lazım, yavaştan yükseltecektir kendini, beklemedeyiz. Şu Open Challenge işi... abi harbi sakin olun bak samimi söylüyorum, al işte sonunun bu olacağı belliydi. Samuray Del Sol baba gelmiş ve kemeri almış. Fazla zıplamayın kardeşler işte, tebrik ediyoruz Samuray kardeşi. Tanıdık adamlara bir kemer yazdırdık deriz en azından.

EC3 babanın arkasındayız demiştik de karşısına AĞIR TOP çıktı. Elias baba şirkete genel olarak yakışıyor bence, sağlamından da bir giriş yaptı. Bekliyorum sabırsızlıkla devamında neler yapacağını, EC3 parçaladı herif ilk andan. Önü çok açık duruyor şimdilik. Bu TTleri harbi tanımıyoruz, ne desek sıkıntı olur belki ufak fotoğraflar güreşçilerin biraz daha iyi olabilir okunabilirlik açısından. Böyle hafif zorlanıyoruz dosto yalan olmasın. Bu Cazana'lar ne ama heriflerin üreyişe bak Samoa'lı tarzı gidiyorlar, maçı ben Max the Impaler'in alacağını düşünmüştüm de gafil avlanmış kendisi. Yeni şampiyonu tebrik ediyoruz. Thom Latimer, senin hesabına kim patlayacak beklemedeyiz kardeşlik. Knox ağabeyi tanırız, tuş oluşu biraz burukluk yarattı ama bu La Rebellion sağlam ilerliyor gibi duruyor. Murdoch & Knox'un da arası gittikçe bozulup, bireysel bir mücadeleye gidecek gibi duruyor şimdilik. Bu kemerin korunması ilaç gibi geldi vallahi şirkette sağlam şampiyon kalmamış dedirtecekti, bu ablayı listeye aldık. Sahipleneceğiz. Ag... maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor, Rebellion kardeşler buraya kadarmış. Dedik be abi... Open Challenge'lar başa bela açmaya devam ediyor, kesen adamlar da adam ha. Dustin Rhodes'u da NWA'ya çok yakıştrdım, şampiyon olarak seçilmesine sevindim de keşke Latimer bir ppv korusaydı dedik. Dustin Rhodes ağabeydir ama candır. 64 dakika mü öhhh... The Immortals kardeşleri tebrik ediyoruz, sağlam bir giriş yaptılar evrene. Ağırlıklarını korumaya devam edecekler gibi duruyor, eline sağlık dosto. İsimlere de yavaştan alışacağız, ilk iki şov epey iyi olmuş. Biraz fazla kemer değişimi gördüm ama yadırgamıyorum, benimde elimde böyle bir ekip olsa aynısını yapardım muhtemelen, eline sağlık tekrardan.
Yorumların için teşekkür ederim kankam, Fotoğraf işi aklıma gelmemişti bundan sonra dikkatli olucaz. Max the Impaler'ı genelde kadın divizyonunda kullanmak istediğimden canavarlığını öldürdük biraz. Böyle bir indyle başlayınca da biraz ilgi çekmek için tanınır adamlar lazımdı. Ondan şimdilik kemerleri tanınırlara çabuk bir şekilde vermek istedim.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
23
Mesajlar
858
Beğeni sayısı
227
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
NWA.PNG
NWA Powerr #168
The_logo_for_NWA_Power.jpg
Yeni NWA National Heavyweight Şampiyonu, Dustin Rhodes şovu açıyor.

dustin rhodes.jpg

Kendisinin Profosyonel Güreş efsanesi Dusty Rhodes’ın mirasını devam ettiren kişi olduğunu söylüyor. Aynı zamanda babasının zamanında NWA’ya damga vurduğunu şimdi sırada kendisinin olduğunu söylüyor. Eğer Başkan Corgan, NWA’yı eski güzel günlerine döndürmek istediğini ve bunun ancak kendisiyle olacağını söylüyor. Dustin Rhodes konuşmaya devam ederken Sami Callihan onu bölüyor.

resim_2024-07-24_210153921.png

Eğer Dustin orada olmasaydı Open Challenge’da Thom Latimer’ı yeneceğini ve Dustin’in omzunda olan o kemerin kendisinde olacağını söylüyor. Dustin’in tüm maçta yattığını ve bu kemeri taşıyabilecek formda olmadığını söylüyor. Callihan aralarında ki meseleyi bu gece kemer için çözmek isterken Dustin Rhodes ona NWA Mükemmeliyetçiliğini henüz anlamadığını ve bu kemeri ilk defa Endless Summer’da koruyacağını söylüyor. Eğer Callihan, Endless Summer’da kemer maçına çıkmak istiyorsa önce bunu hak etmesi gerektiğini söylüyor ve arka alana dönüyor.

The_logo_for_NWA_Power.jpg

Jay Bradley /w Wrecking Ball Legursky vs Tommy Rant /w Sage Chantz
the fixers.jpeg

Jay Bradley /w Wrecking Ball Legursky

slimetime.jpeg
Tommy Rant /w Sage Chantz
14 dakika süren bu açılış maçını Jay Bradley zorlanmadan rahatça yenmiş.

The_logo_for_NWA_Power.jpg
Dev ekranda boşta olan NWA United States Tag Team Şampiyonlukları için küçük bir turnuva yapılacağı duyuruluyor. Turnuvada bulunan takımlar: Trevor Murdoch & Knox, Magic,Inc., La Rebelion, The Kidz

The_logo_for_NWA_Power.jpg

Pretty Empowered ringe geliyor

pretty empowered.jpg

Şampiyon Kenzie Page Crockett Cup’ta kendi takım arkadaşlarıyla maça çıktığı için gururlu olduğunu söylüyor. Kendilerinin gelmiş geçmiş en iyi kadın takımı olduğunu söylerken onları Natalia Markova bölüyor.

resim_2024-07-24_210930302.png

Natalia Markova, Kenzie Page’in kendi etrafına topladığı kendisinden güçsüz bu ikiliyi yenerek ego kastığını ve artık gerçek bir güreşçiyle karşılşaması gerektiğini söylüyor. Natalia Markova, bir anda Kenzie Page’e tokat atıyor. Ella Envy ve Kylie Page, Natalia’ya karşılık veremeden Natalia hemen ringden iniyor ve stage’den bu 3’lüye el sallıyor.

The_logo_for_NWA_Power.jpg

NWA Women’s World Tag Team Şampiyonu Danni Bee /w Charity King vs Taylor Rising
king bees.png

Danni Bee /w Charity King

taylor rising.jpeg
Taylor Rising
6 Dakika süren bu maçı Danni Bee, hiçbir şekilde zorlanmadan kazanırken maçtan sonra Danni Bee ve Charity King beraber seviniyorlar. Onlar sevinirlerken arkalarından Kylie Page ve Ella Envy saldırıyor. Kemerleri alıp taunt atıyorlar.

The_logo_for_NWA_Power.jpg

Arka alandayız ve Başkan Corgan,

corgan.jpg

Samuray Del Sol ile konuşuyor.

kalisto.jpg

Corgan, Samuray Del Sol’u galibiyeti yüzünden tebrik ediyor ve NWA’nın çaylaklarının talip olduğu bu kemere sahip olmasının, kemeri isteyenlerin daha çok çalışması gerektiğini ve böylece NWA’nın yeni kendi içinden yeni kahramanlar çıkartabileceğini söylüyor. Samuray Del Sol ile el sıkışıyorlar.

The_logo_for_NWA_Power.jpg

Dev ekranda Crockett Cup’da Elias ile EC3 arasında olanlar gösteriliyor. Ondan sonra kameralar bir hastanede açılıyor ve NWA World Heavyweight Şampiyonu EC3 sedyede yatıyor vaziyette konuşmaya başlıyor.

ec3 hospital.jpg

Bu durumdan daha da güçlü döneceğini ve Elias’ı kendinden de beter bir duruma getireceğini söylüyor. Hemen ardından Elias’ın haftaya NWA Powerr’da konser vereceği duyuruluyor.

resim_2024-07-24_211939688.png

The_logo_for_NWA_Power.jpg



Trevor Murdoch & Knox vs Magic, Inc (‘’The Barker’’ Cody James & ‘’Magic’’ Jake Dumas)/w CJ for the NWA United States Tag Team Championship Tournament
trevor murdoch and knox.jpg
Trevor Murdoch & Knox
resim_2024-07-24_212431660.png
Magic, Inc. /w CJ​
Maç 12 dakika sürüyor ancak Trevor Murdoch hiç Knox’a tag vermiyor. Maçı Cody James’i pinleyerek tam manasıyla tek başına kazanıyor. Knox, onu tebrik edecekken Murdoch hiç umursamadan arka alana dönüyor.

Gecenin Main Event’inde Crockett Cup 2024’ü kazanan The Immortals geliyor.

resim_2024-07-24_213647281.png

Odinson mikrofonu alıyor ve o gece kendilerinden daha fazla güreşen bir takım olmadığını bu kupayı hak ettiklerini ve dünyanın en iyi takımı olduklarını bu prestijli turnuvada kanıtladıklarını söylüyorlar. Kratos tam lafa girecekken onları NWA World Tag Team Şampiyonları Blunt Force Trauma ve Aron Stevens onları bölüyor.

resim_2024-07-24_213823320.png

Aron Stevens, en iyi takımların kupaya değil kemerlere sahip olması gerektiğini söylüyor. Kratos ise aslında lafı buraya getireceklerini, Crockett Cup’ın finalinde hem maçı kazanarak kupayı kazandıklarını hem de bu kupayı Takım şampiyonlarını yenerek yaptıklarını söylüyor. Bundan dolayı Endless Summer'da NWA World Tag Team kemerleri için çoktan maç hakkı elde ettiklerini söylüyor. Aron Stevens haklı olabileceklerini ancak önce halletmeleri gereken başka bir iş olduğunu söylüyor. The Immortals’a arkadan birisi saldırıyor. BU ZYON!!!

zyon.jpeg

Zyon, The Immortals’ı darmaduman ediyor. Her ikisini de durmadan dövmeye devam ediyor. En sonunda Blunt Force Trauma ve Aron Stevens ringe giriyor. Aron Stevens, Zyon’un Blunt Force Trauma’nın yeni üyesi olduğunu açıklıyor. 4’lü birbirlerinin elini kaldırırken bizde şovun sonuna geliyoruz.
 

Ekli dosyalar

  • resim_2024-07-25_003008523.png
    resim_2024-07-25_003008523.png
    183.7 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: