Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
NWA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Broken Dreams" data-source="post: 254598" data-attributes="member: 79"><p>Öncelikle haftalık şovdan başlayalım, Corgan'ın konuşması iyi olmuş bence hem NWA'in potansiyelini hem de yapmak istediklerini açıklamış kısaca. Crockett Cup'ın da önemini arttırmış, kim kazanacak bekliyoruz sabırsızlıkla. Thom Latimer de barını koymuş, diğer arkadaşların da dediği gibi rakip olarak sürpriz bir ismin geleceği belli gibi ama Latimer kolay lokma olmayacaktır. İsimler olarak biraz yabancılık var ama La Rebellion iyi isim abi, destekçileriyiz. Tiplere de bir baktık şöyle, sağlam duruyorlar favorilerden birisi olabilirler belki. Yahu bu şirketin şampiyonlarının trip ne öyle ya, tamam kardeşim verecekler size sağlam rakip bu ne heyecan. Max the Impaler, abi bu nasıl imaj ve nasıl bir cv. Aynı anda NWA WTC + WWTC işi ürküttü vallahi bir, Joe Cazana denilen ağabeyin tipe googledan baktık (eğer doğruysa) bu karı ve senin elemanı yer benden demesi. Fazla bir beklenti oluşmasın. Bu segment biraz gerginlik geçirdi bünyeye ama saçma sapan bir Jeff Jarrett hissettirdi şu gitar işi. (elemanı bildiğimizden spo'lamayalım) Bu TTleri iyice bir incelemek lazım ama tiplerden tutturuyoruz galibiyetleri, fena değil sonuçlar bence. EC3. Bu şirketin ana adamı olması lazım, yavaştan yükseltecektir kendini, beklemedeyiz. Şu Open Challenge işi... abi harbi sakin olun bak samimi söylüyorum, al işte sonunun bu olacağı belliydi. Samuray Del Sol baba gelmiş ve kemeri almış. Fazla zıplamayın kardeşler işte, tebrik ediyoruz Samuray kardeşi. Tanıdık adamlara bir kemer yazdırdık deriz en azından.</p><p></p><p>EC3 babanın arkasındayız demiştik de karşısına AĞIR TOP çıktı. Elias baba şirkete genel olarak yakışıyor bence, sağlamından da bir giriş yaptı. Bekliyorum sabırsızlıkla devamında neler yapacağını, EC3 parçaladı herif ilk andan. Önü çok açık duruyor şimdilik. Bu TTleri harbi tanımıyoruz, ne desek sıkıntı olur belki ufak fotoğraflar güreşçilerin biraz daha iyi olabilir okunabilirlik açısından. Böyle hafif zorlanıyoruz dosto yalan olmasın. Bu Cazana'lar ne ama heriflerin üreyişe bak Samoa'lı tarzı gidiyorlar, maçı ben Max the Impaler'in alacağını düşünmüştüm de gafil avlanmış kendisi. Yeni şampiyonu tebrik ediyoruz. Thom Latimer, senin hesabına kim patlayacak beklemedeyiz kardeşlik. Knox ağabeyi tanırız, tuş oluşu biraz burukluk yarattı ama bu La Rebellion sağlam ilerliyor gibi duruyor. Murdoch & Knox'un da arası gittikçe bozulup, bireysel bir mücadeleye gidecek gibi duruyor şimdilik. Bu kemerin korunması ilaç gibi geldi vallahi şirkette sağlam şampiyon kalmamış dedirtecekti, bu ablayı listeye aldık. Sahipleneceğiz. Ag... maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor, Rebellion kardeşler buraya kadarmış. Dedik be abi... Open Challenge'lar başa bela açmaya devam ediyor, kesen adamlar da adam ha. Dustin Rhodes'u da NWA'ya çok yakıştrdım, şampiyon olarak seçilmesine sevindim de keşke Latimer bir ppv korusaydı dedik. Dustin Rhodes ağabeydir ama candır. 64 dakika mü öhhh... The Immortals kardeşleri tebrik ediyoruz, sağlam bir giriş yaptılar evrene. Ağırlıklarını korumaya devam edecekler gibi duruyor, eline sağlık dosto. İsimlere de yavaştan alışacağız, ilk iki şov epey iyi olmuş. Biraz fazla kemer değişimi gördüm ama yadırgamıyorum, benimde elimde böyle bir ekip olsa aynısını yapardım muhtemelen, eline sağlık tekrardan.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broken Dreams, post: 254598, member: 79"] Öncelikle haftalık şovdan başlayalım, Corgan'ın konuşması iyi olmuş bence hem NWA'in potansiyelini hem de yapmak istediklerini açıklamış kısaca. Crockett Cup'ın da önemini arttırmış, kim kazanacak bekliyoruz sabırsızlıkla. Thom Latimer de barını koymuş, diğer arkadaşların da dediği gibi rakip olarak sürpriz bir ismin geleceği belli gibi ama Latimer kolay lokma olmayacaktır. İsimler olarak biraz yabancılık var ama La Rebellion iyi isim abi, destekçileriyiz. Tiplere de bir baktık şöyle, sağlam duruyorlar favorilerden birisi olabilirler belki. Yahu bu şirketin şampiyonlarının trip ne öyle ya, tamam kardeşim verecekler size sağlam rakip bu ne heyecan. Max the Impaler, abi bu nasıl imaj ve nasıl bir cv. Aynı anda NWA WTC + WWTC işi ürküttü vallahi bir, Joe Cazana denilen ağabeyin tipe googledan baktık (eğer doğruysa) bu karı ve senin elemanı yer benden demesi. Fazla bir beklenti oluşmasın. Bu segment biraz gerginlik geçirdi bünyeye ama saçma sapan bir Jeff Jarrett hissettirdi şu gitar işi. (elemanı bildiğimizden spo'lamayalım) Bu TTleri iyice bir incelemek lazım ama tiplerden tutturuyoruz galibiyetleri, fena değil sonuçlar bence. EC3. Bu şirketin ana adamı olması lazım, yavaştan yükseltecektir kendini, beklemedeyiz. Şu Open Challenge işi... abi harbi sakin olun bak samimi söylüyorum, al işte sonunun bu olacağı belliydi. Samuray Del Sol baba gelmiş ve kemeri almış. Fazla zıplamayın kardeşler işte, tebrik ediyoruz Samuray kardeşi. Tanıdık adamlara bir kemer yazdırdık deriz en azından. EC3 babanın arkasındayız demiştik de karşısına AĞIR TOP çıktı. Elias baba şirkete genel olarak yakışıyor bence, sağlamından da bir giriş yaptı. Bekliyorum sabırsızlıkla devamında neler yapacağını, EC3 parçaladı herif ilk andan. Önü çok açık duruyor şimdilik. Bu TTleri harbi tanımıyoruz, ne desek sıkıntı olur belki ufak fotoğraflar güreşçilerin biraz daha iyi olabilir okunabilirlik açısından. Böyle hafif zorlanıyoruz dosto yalan olmasın. Bu Cazana'lar ne ama heriflerin üreyişe bak Samoa'lı tarzı gidiyorlar, maçı ben Max the Impaler'in alacağını düşünmüştüm de gafil avlanmış kendisi. Yeni şampiyonu tebrik ediyoruz. Thom Latimer, senin hesabına kim patlayacak beklemedeyiz kardeşlik. Knox ağabeyi tanırız, tuş oluşu biraz burukluk yarattı ama bu La Rebellion sağlam ilerliyor gibi duruyor. Murdoch & Knox'un da arası gittikçe bozulup, bireysel bir mücadeleye gidecek gibi duruyor şimdilik. Bu kemerin korunması ilaç gibi geldi vallahi şirkette sağlam şampiyon kalmamış dedirtecekti, bu ablayı listeye aldık. Sahipleneceğiz. Ag... maşallah dediğimiz iki gün yaşamıyor, Rebellion kardeşler buraya kadarmış. Dedik be abi... Open Challenge'lar başa bela açmaya devam ediyor, kesen adamlar da adam ha. Dustin Rhodes'u da NWA'ya çok yakıştrdım, şampiyon olarak seçilmesine sevindim de keşke Latimer bir ppv korusaydı dedik. Dustin Rhodes ağabeydir ama candır. 64 dakika mü öhhh... The Immortals kardeşleri tebrik ediyoruz, sağlam bir giriş yaptılar evrene. Ağırlıklarını korumaya devam edecekler gibi duruyor, eline sağlık dosto. İsimlere de yavaştan alışacağız, ilk iki şov epey iyi olmuş. Biraz fazla kemer değişimi gördüm ama yadırgamıyorum, benimde elimde böyle bir ekip olsa aynısını yapardım muhtemelen, eline sağlık tekrardan. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
NWA
Menü
Giriş yap