Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
NWA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 254296" data-attributes="member: 71"><p>İlk PPV ile başlayalım. Elias zaten geçen hafta geliyorum demişti, EC3'ye karşı da güzel bir debut yapmış. EC3 korur diye düşünüyorum ve umuyorum. Jay Bradley kulağa tanıdık geldi diye Fixers tutmuştuk olmadı. Burada da Kratos ile zamanında dalga geçtiğimizden ona da bir kulak aşinalığı vardı. Hatta Immortals kazanabilir gibi geliyor. İlk şovda da belirttiğimiz gibi anti Max the Impaler saflarındayız. AJ Cazana neler yapacak onu da merakla bekliyorum, fakat yakın zamanda o da kaybedecek gibi geliyor. Brothers of Funstriction'ın peri masalı başlamadan bitti. Benim adamlar kazandı, turnuvayı kazanma tarzı bir mucize de beklemiyoruz değil. Murdoch & Knox olaylarında da Mike Knox baba saflarındayız. Kadınlar maçında olay, drama, ihanet yok iade edecez yaaa. Yarı finalde Blunt Force Trauma'nın üstünlüğü düştü, La Rebellion final yaparsa alır. Final gelmedi ama olsun çocuklar, biz sizciyiz. Immortals finalde kaybeder gibi geliyor, Force Trauma hiç yorulmadı. Aaaaa. Benden aldın adamı ama ben hiç hemen kullanacağınıya da bir anda National Heavyweight falan vereceğini beklemiyordum, baya sürpriz oldu. Dedeyi ben yakın zamanda düşünmüyordum o açıdan da iyi oldu. 64 dakika ne lan! Immortals sadece bu şov 92 dakika güreşmiş, adamlar hak etti deriz. E,line sağlık hocam güzel şov olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 254296, member: 71"] İlk PPV ile başlayalım. Elias zaten geçen hafta geliyorum demişti, EC3'ye karşı da güzel bir debut yapmış. EC3 korur diye düşünüyorum ve umuyorum. Jay Bradley kulağa tanıdık geldi diye Fixers tutmuştuk olmadı. Burada da Kratos ile zamanında dalga geçtiğimizden ona da bir kulak aşinalığı vardı. Hatta Immortals kazanabilir gibi geliyor. İlk şovda da belirttiğimiz gibi anti Max the Impaler saflarındayız. AJ Cazana neler yapacak onu da merakla bekliyorum, fakat yakın zamanda o da kaybedecek gibi geliyor. Brothers of Funstriction'ın peri masalı başlamadan bitti. Benim adamlar kazandı, turnuvayı kazanma tarzı bir mucize de beklemiyoruz değil. Murdoch & Knox olaylarında da Mike Knox baba saflarındayız. Kadınlar maçında olay, drama, ihanet yok iade edecez yaaa. Yarı finalde Blunt Force Trauma'nın üstünlüğü düştü, La Rebellion final yaparsa alır. Final gelmedi ama olsun çocuklar, biz sizciyiz. Immortals finalde kaybeder gibi geliyor, Force Trauma hiç yorulmadı. Aaaaa. Benden aldın adamı ama ben hiç hemen kullanacağınıya da bir anda National Heavyweight falan vereceğini beklemiyordum, baya sürpriz oldu. Dedeyi ben yakın zamanda düşünmüyordum o açıdan da iyi oldu. 64 dakika ne lan! Immortals sadece bu şov 92 dakika güreşmiş, adamlar hak etti deriz. E,line sağlık hocam güzel şov olmuş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Be a Booker
Gerçek Zamanlı Evren
NWA
Menü
Giriş yap