Zırt pırt değişim yerinde bocalamadan başka bir şey değil. Son 2 Avrupa Şampiyonasında gruptan çıkamadık. Birinde hatta turnuvanın en bok top oynayan takımı olduk 0 çektik. Bu turnuvada hedefin gruptan çıkmak olduğunu düşünüyorum. Avusturya'yı eleyerek hedefi de aştı. Hollanda'yı da değişiklikleri biraz daha erken yapsa elerdik. Hocanın da ilk büyük turnuva tecrübesi bu. Onu unutmamak lazım. Bence hatalarından ders çıkaracaktır. Oyuncu grubuyla da ilişkisi iyi duruyor. Oynattığı futbolu da beğeniyorum. İngiltere'ye, Fransa'ya, Portekiz'e falan bir bakın. Kadro kalitesine rağmen futbol oynamıyorlar. Hem turnuvaya uygun maç maç bir planlama yapıyor hem de göze hoş futbol oynatıyor ki oynatmak zorunda da değil. Önümüzde Dünya Kupası elemeleri var. Kupanın katılımcı sayısı gel ne olursan ol gele yükselmişken yıllar sonra bizi oraya atması için daha uygun bir aday göremiyorum. Sil baştan çok yorucu bir süreç. Üstelik kadro çok genç. Bir 10 sene küçük değişimlerle beraber bu kadro oynayacak zaten aç buçuk. Montella kendi sistemini oturtabilir.