- Konular
- 218
- Beğeni sayısı
- 2,884
- PG Nakit
- 1,160
Lore işi iyi olmuş. Diziyi bilmediğimden fransız kalmayacağım.
Epey normal GoT'un orjin hikayesi gibi de dursa önemli farklar var. Elfler güzel. Galiba orman çocuklarından esinlendin ama evrende LOTR vari elfleri onlara tercih ederim. En ilginç fark Wolfguard'ta kılıcın olması ve bunun tüm ülke tarafından bilinmesi. Bu çok ilginç yerlere götürebilir.
Berrick: O kılıcı veya Arwena'yı koleksiyonları eklemek istiyorum.
Benzer fikirdeyim. Bir de GOT'taki antik ırkın çocuk olması nedense garip geliyordu çok haz etmiyordum. Yapay zeka bazen berbat görseller yapabiliyor. İstersen görsel olarak Witcherdan Lara Doren'i kullanabilirsin. Evreni çok bilmiyorsan o da antik ve sadece efsanelerde var. Görsel olarak epey fan artı olmalı.Elfler LOTR'daki gibi zaten Arwena ismi Arwen çakması ayrıca ama yapay zekaya elf resmi istedim ağzına etti maalesef böyle ucube fotolar çıktı.
Ormanın çocukları ismini de sevmiyorum onun bunun çocukları gibi geliyor. :D
Benzer fikirdeyim. Bir de GOT'taki antik ırkın çocuk olması nedense garip geliyordu çok haz etmiyordum. Yapay zeka bazen berbat görseller yapabiliyor. İstersen görsel olarak Witcherdan Lara Doren'i kullanabilirsin. Evreni çok bilmiyorsan o da antik ve sadece efsanelerde var. Görsel olarak epey fan artı olmalı.