RPG bizden bu kadardı ama bununla kalmayacak


keka

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
2,305
Beğeni sayısı
967
PG Nakit
325
Lafı pek uzatmaya gerek yok, desem de aslında uzayacak biliyorum. Çünkü bir sene az bir zaman değildir. Çok şeyi değiştirebilir. Tıpkı hayatın her döneminde olduğu gibi. PGW, @jaques ile benim bu oyunun ilk şovu sonrasında Temmuz ayında ekibe yardım etmek amacıyla başlayıp sonrasında birlikte noktaladığımız; zaman zaman zorlukları ve yoruculuğu yüzünden sayıp sövsek de çok güzel hatırlayacağımız bir serüvendi. Fakat anlaşılmasın ki bu sadece bize aitti. Temmuz ayından beri yazar ekibi grubundan kimler gelip geçmiştir, kestirmek zor. Olabildiğince zamanlarını ayırıp hepimizin sevdiği bu oyuna katkı vermeye çalıştılar. İsimlerini söylememem gerektiğini bilirler. O yüzden bu gizli teşekkürü de mazur görürler. Onlardan ayrı olarak şu anda güncel olarak Arda ve ben dışında bizimle aylar boyu yazmış o iki değerli yazar arkadaşım ve kardeşime teşekkür ederim. Biz işin ne kadar hikaye tarafındaysak onlar da ringin içindeydi ve biz ne istediysek, bizim zihnimizdeki her şeyi yazıya döküp bize muhteşem maçlar okuttular. Onlar benim gördüğüm en iyi yazarlardandı.

Bu rankın sebebi biraz havalı olması, biraz oyuna dair sohbet yayınları gibi birtakım etkinliklerde bulunma özgürlüğü, biraz da oyuncular ile iletişimi kolay sağlamaktı. Fakat elbette, PGW benimle sınırlı değildi. @jaques, onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyordum. Çünkü diğer forumda da yıllar boyunca birlikte oynamıştık ve yazmıştık. Tıpkı hepimizin yaptığı gibi. Ama aradan seneler geçti ve burada; PGW'da gördüm ki Arda iyi oyuncu olduğu kadar iyi de bir yazarmış. O kafamın aynı kumanda ettiği, müthiş bir zihin. Şunu yaptı, bunu yaptı demek sadece yazıyı uzatır. Onu yazar olarak bilen vardı, bilmeyen vardı. Ama bilinmeyen şey şudur ki beni ve diğer tüm yazarları bir kenara koyup PGW, Arda'dır çok rahat dersiniz. Bu rank bende olduğu için, o oyuncu olarak da oyundan zevk almak isteyip kendini gizli tuttuğu için siz bunu hiç bilmediniz. Oyuna dair en büyük hayali Jey Uso'ya WM Main Event'da yatıp onu yükseltmekti. Yaptı da... Belki alışkın olduğumuz türden bir yazar değildir. En azından benim değildi, diğer oyun deneyimlerini göz önünde bulundurup düşündüğümde. Sonuç olarak Arda ile aylardır ilmek ilmek işlediğimiz, geceleri üstüne saatlerce sohbetlere tutuştuğumuz o hikayeleri, karakter gelişimlerini, feudları… Hepsini bugün bitirdik. Söylemeliyim ki, bize sevdiğimiz şeyleri yazabileceğimiz bu ortamın özgürce sunulduğu için de forum yönetimine bir teşekkür borçluyuz. VALENTINE'i açıp okuyabileceğim için fazlasıyla mutlu sayılırım.

Bir koca sene boyunca sipariş usülü grafik tasarlamak büyüyüp iyice yaş aldığımız bu zaman diliminde herkesin vaktini verip yapabileceği bir şey değil. Onu belki hepiniz ekipte sanmışsınızdır ama hiç değildi. @Broken Dreams, bu oyunu bu kadar içselleştirip benimsemenizi en az yazar ekibi kadar sağlayan kişiydi. Onu WhatsApp'dan bir sene boyunca sayısız kez posterler ve maç kartlar için darladım. Hepsini zamanında, eksiksiz yapıp lafını bile yapmadı. Eğer o olmasaydı her şey bu kadar kusursuz olmazdı. Kabul edelim, bu forumun bu konuda en iyisi o. En azından bunu bana ve ekibe fazlasıyla gösterdi. Tüm bunlar yüzünden ona ayrı bir teşekkürü borç bildim.

Bizden bu kadardı, ama bununla kalmayacak. PGW, Arda ve ben dışında kalan iki yazarın arasına eklenen yeni yazarlarla devam edecek. Arkadaşlar, söylemek isterim ki sizlere bu ortamın devamını sağlayacak yeni & diri bir RPG ekibiniz ve harika bir forum yönetiminiz var. Bu yüzden biz de şanslı ve mutlu sayılırız. Bu yaz sonuna ben askere gitmiş olacağım fakat fırsatını bulduğumda, başka zihinlerden çıkacak olan o hikayeleri, o maçları ve o segmentları Arda ile birlikte; okumak için şimdiden sabırsız sayılırız.

Bizi, yazdıklarımızı ve PGW'yu bu kadar sevdiğiniz için teşekkür ederiz. 🕊️
 

Hacken

Joe Hendry
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
3,945
Beğeni sayısı
1,083
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Uzun uzun yazacağım ama şuanlık sadece tek şey demek istiyorum. Bayrağı en tepeye diktiğiniz için ben kendi adıma teşekkür ederim. Seviliyorsunuz. Her şey için minnettarım.

Benim tekrardan çocukken RPG’den aldığım tadı almamı sağladınız. Bunun benim için önemini hayal bile edemezsiniz. verdiğiniz müthiş emeğin yanı sıra herkesin hayatına dokundunuz. Hepimizde bir yer ettiniz. Kendi adıma tekrardan teşekkür ediyorum her birinize.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,765
Beğeni sayısı
2,257
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
RPG'lerin kalitesi, tüm forumları göz önüne alırsak giderek artıyordu ve bu sezon da pik yaptı. Oyuncu olarak en keyif aldığım sezondu. Kaldı ki bir sezonu da baştan sona tamamladığımı hatırlamıyorum. Her karaktere teker teker değer verildi ve işlendi. Emeğin ve yaratıcılığın için teşekkürler. Askerlik de bitmez bu arada söyleyeyim.
 

KAT

tsuji fan
Katılım
2 Tem 2023
Konular
38
Mesajlar
1,848
Beğeni sayısı
222
PG Nakit
160
RPG Karakteri
Chris Jericho
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
Koca bir sezon boyunca gösterilen emek, sabrı ve bulunduğumuz yılı göz önünde bulundurduğumda yapılan işin ne denli bir büyüklükte ve önemde olduğunu anlayabiliyorum. En başından beri yapmacık bir oyun deneyimi yerine kafamızda canlandırmamızı mümkün kılan ve bizi içerisine alan bir şirket ortaya koydunuz. Biz bu karakterleri anladık ve hissettik. Gerçek hayatta hiçbir anlamı olmayan o jobberlar bizim gözümüzde anlamlar kazandılar. Böyle bir RPG’nin içerisinde yer almak her zaman çok mutlu hissettirdi. Bize 2024 yılında bu güzel hissi yaşattığınız için teşekkürü bir borç biliyorum. Emeğinize sağlık.
 

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,087
Beğeni sayısı
384
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Agalarım ikinizin de emeğine sağlık öncelikle. Yaklaşık10 yıldır rpg oynuyorum ve bana oynadığım en iyi deneyim sağladığınızı rahatlıkla söyleyebilirim. Kendi karakterimi dahil etmiyorum, tüm karakterlerin ufak ufak ilerleyişi olsun, dikkat çekici olaylar olsun ve bizlere farklı yönlerden sunmuş olduğunuz benzetmeler olsun hepsi epey yerindeydi. Freestyle şovundan sonra bu kadar iyi işler yapacağınızı ve istikrarlı bir süreç yöneteceğinizi tahmin etmek bence zor değildi :D
 

Kras Mazov

Tractatus
Katılım
3 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
4,852
Beğeni sayısı
1,318
PG Nakit
170
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Gerçekten oynamış olduğum en iyi RPG'ydi desem yani az kalır. Keşke yaşlanmasaydım da prime zamanımla oynasaydım dediğim şekilde tat aldım. Ama yine de hem ön planda hem de arka planda iyi bir eser ortaya çıkarttınız. Siz olmasaydınız bu kadar güzel olmazdı. Her şeyi güzelleştirdiğiniz için teşekkürler canlarım. @keka @jaques
 

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Katılım
2 Tem 2023
Konular
386
Mesajlar
6,415
Beğeni sayısı
941
PG Nakit
1,470
Konum
Elazığ
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
1 buçuk seneye yakındır RPG işindeyim. 6 ayı hayali şirkette geçti, bu 1 senede PGW'da geçti. Kısacası PGW'de yaşadıklarım inanılmazdı. Yazar ekibi gerçekten işinin hakkını veren bi ekipti. Emekleriniz için teşekkürler.
 

Namikawa Reiji

HOUSE OF BLACK
Katılım
5 Mar 2024
Konular
15
Mesajlar
1,232
Beğeni sayısı
302
PG Nakit
130
Konum
İstanbul
RPG Karakteri
House of Black
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Her ne kadar bu serüvenin bir kısmında NOW ile dahil olup, ardından şirketin kapanması vb. şeyler yaşamış olsam da benim açımdan da keyifli bir serüvendi. Son dönem de bazı sebeplerden dolayı genel olarak pasiflik durumuna geçiş yaptım bunun içinde kendi adıma üzgünüm. Yine de olabildiğince başarılı bir serüven geçirdiğimi düşünüyorum kısa sürede.. Konu'da da yazdığım gibi bu serüven boyunca herkesin ellerine ve emeklerine sağlık. Pasifliğim yüzünden bazı senaryoların vesaire iptal olduğunu düşünüyorum bunun içinde tekrar ve tekrar özür dilerim. @keka @jaques
 
Son düzenleme:

Arthur Morgan

#Hedef25
Katılım
2 Tem 2023
Konular
34
Mesajlar
1,741
Beğeni sayısı
206
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Harland
Favori Güreşçi
Cody Rhodes
15 seneye yakın süredir rpgleri bilirim zaman zaman oynarım. Böylesine hikaye anlatımı, senaryoları ve maç kaliteleri olan bir rpg görmedim. Başardığınız iş gerçekten müthiş seviyelerde. Elinize emeğinize sağlık.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: