EURO 2024 F Grubu | Türkiye - Gürcistan


Kim Kazanır?

  • Türkiye

    Oy: 2 100.0%
  • Gürcistan

    Oy: 0 0.0%
  • Berabere

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2

Baroš

🦁
Katılım
2 Tem 2023
Konular
88
Mesajlar
1,518
Beğeni sayısı
440
PG Nakit
1,555
Favori Güreşçi
CM Punk
Macin basindan beri yaptigimiz baskiyi, golü bulduktan sonra biraktik. Adamlar yanimizdan gecip gitmeye basladilar. Zaten ilk pozisyonlari da gol oldu. Toplu oyunda iyi olmadiklarini dusunerek onlara birakmak istedik biraz ama bence gayet iyi oynadilar gurculer. Orkun cok elestirilmis forumda ama ben cok begendim. Hucumda isiran savasan tek adamdi zaten. Kenan takimin geri kalaniyla pek anlasamiyor gibi pas konusunda sikinti cok yasadi. Cok top kaybetti ama itin gotune sokmaya da gerek yok. Dribling yapip ferdiye al da at dedigi pozisyonda takima ne kadar faydali olabilecegini bir kez daha gorduk. Arda defansif olarak iyiydi. Golu attiktan sonra bir de yuzde yuz golu onledi. Bazen top ezdigi oldu ama nolursa olsun Hakanla beraber bu takimin degismezi oldugunu gosterdi. Hucumda bir tik daha hizli olmamiz gerekiyor, oyunu cok yavas kuruyoruz. Portekiz macina bir degisiklik beklemiyorum. Bir beraberlik bizi gruptan cikarir.

Bir de samet akaydin elestirileri zaten suru psikolojisi. O kadar abartildigi gibi kotu bir adam degil. Karakteri de hassas olunca ozguven kaybiyla daha da kotu performans sergiliyor adam.
Geride savunma yapan bir takım için Samet gayet iyi stoper. Sürü psikolojisine bakmamak lazım. Açık oynayan bir takım gelse Samet-Apokerim önlerinde Kaan-Hakan-İsmail oynar. Şöyle bir kurgu yapsan Arda daha rahat oynar Barış Alper ve Kenan'da kontra için ciddi tehlike oluştururlar.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: