- Konular
- 775
- Beğeni sayısı
- 3,024
- PG Nakit
- 1,070
- Favori Güreşçi
- Tiffany Stratton
- RPG Karakteri
- DRAGON T
Anlayan adamın gözüne çarpmış hemen... Süper topçu bayıldık.Mikataudze'ye aşk şiiri yazacağım 23.27'de yayında.
Anlayan adamın gözüne çarpmış hemen... Süper topçu bayıldık.Mikataudze'ye aşk şiiri yazacağım 23.27'de yayında.
Dehşet rahatsızlık verdi lavuk ya bel fıtığı çıkaracağız kendisi yüzünden.Mikataudze'ye aşk şiiri yazacağım 23.27'de yayında.
Mika'yı tanıman lazımdı senin. Ligue 1'den kolay kolay kötü forvet çıkmaz.Dehşet rahatsızlık verdi lavuk ya bel fıtığı çıkaracağız kendisi yüzünden.
Valla sağ olsun bize kendini güzel tanıttı, artık takipçisi olacağız.Mika'yı tanıman lazımdı senin. Ligue 1'den kolay kolay kötü forvet çıkmaz.
Anlayan adamın gözüne çarpmış hemen... Süper topçu bayıldık.
Gurmelerden bunları duymak keyif verdi bize sadece babalar.Dehşet rahatsızlık verdi lavuk ya bel fıtığı çıkaracağız kendisi yüzünden.
Ne top oynadı ya Kvara falan hikaye.
Güzel bir takım oyunu ve gelen galibiyet. Turnuva bitmeden yıkıcı konuşanlara ve en önemlisi kendi topçusu dışında gelene geçene çöp muamelesi çekenlere güzel cevap oldu. Barış, Orkun ve Mert Günok günün formsuzlarındandı. Golü, Kvara'dan topu alışı, Gürcistan'ın direğe takıldığı pozisyonda adamı bozuşu ve top takibiyle Arda günün yıldızlarından oldu. Fiziksel olarak ezildiği zamanlar oldu ama normal karşılanabilir.
Apokerim'in toparlayışından dolayı yazmadım, bildiğimiz apokerim gibi başlamadı. Samet, Müldür ve Kaan Ayhan benim gözüme çarpanlar oldu, ufak tefek hatalar elbette olur. Kalecileri formda, piyasa değeri olarak en iyi 10 kaleciden biri bildiğim kadarıyla. Forvet konusu sıkıntı, Enes Ünal'a hiç bu kadar ihtiyaç olmamıştı takıma cuk otururdu. Şunu da söyleyerek bitireyim, Arda attığı golden daha önemli işler yaptı bence. İyi bir kurgu da 8.5 oynarsa kendisinden alınan verim en üst düzeyde olacaktır.ek olarak ilk yarı apokerim in etkisizliğini de eklemek lazım, mertin hatası kadar onun da daha uyanık olması lazımdı. Sonradan daha düzenli oynadı allahtan. Samet, müldür bunlar günün öne çıkan isimleri bence. Arda’ya söyleyecek söz yok… İlk iki gol turnuvanın gollerine seçilecek kadar iyi goller. Mamardashvili de aslında baya baya iyi kaleci.
sonraki maçlarda semihi veya cenki mecbur 9a atıp barışı da asıl pozisyonuna çekip devam etmek daha doğrusu gibi. Keza gölcüklü gerrardım ismailimin de acilen geri dönmesi lazım. Orkunla olacak iş diil. Valla eksikler var ama beklediğimden daha istekli bir milli takım izledim. İlk hedef sorunsuz gruptan çıkış. Sonrası da adım adım.