Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıfır Bir'den sonraki hiçbir işleri iyi değil. Bu ekstra kötüydü. Hani arkadaş arasında sohbet çevirmek için izlersin ama onun dışında vaktinize yazık. Sıfır Bir sonrası dikiş tutturamadılar.
Dizi iyidir kötüdür bir şey diyemem ama dijitalde en iyi TR yapımları kesinlikle Blu TV'de. En azından Netflix gibi beyaz yalamaların dümenden dertlerini çekmiyorlar.
Dizi iyidir kötüdür bir şey diyemem ama dijitalde en iyi TR yapımları kesinlikle Blu TV'de. En azından Netflix gibi beyaz yalamaların dümenden dertlerini çekmiyorlar.
Bu izlenmeyecek kadar kötü gerçekten de Sıfır Bir bayağı sarıyor ya. Guilty pleasure niyetine iş yapar. Arkadaşlarım mobing yapıyordu bana Sıfır Bir izliyorum diye. Ama cidden sarıyor yani akıcı.
Netflix orijinal işlerinden üç tane tükettim kalanları hiç sarmadı. Narcos, After Life, Dota cartoonu. BCS ve Peaky Blinders'ı Netflix'den saymıyorum. Diğer hiçbir işleri bana geçmedi. Zaten Netflix artık büyük dizi üretemiyor.
Netflix orijinal işlerinden üç tane tükettim kalanları hiç sarmadı. Narcos, After Life, Dota cartoonu. BCS ve Peaky Blinders'ı Netflix'den saymıyorum. Diğer hiçbir işleri bana geçmedi. Zaten Netflix artık büyük dizi üretemiyor.