Ali Koç ve Aziz Yıldırım Habertürk'te Canlı Yayına Çıkacak


Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
365
Mesajlar
5,636
Beğeni sayısı
794
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Moderator araya girse; söz bölünmesine engel olsa, sorular sorsa alınan zevk 10 katına çıkardı ama böyle bile gayet iyiydi. Allah, Ali Yıldırım Koç'tan razı olsun böyle reyting makinesi bir kişilik olduğu için.
 

KALKTI!!!!

Jayden Atatürk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
7,746
Beğeni sayısı
2,247
PG Nakit
965
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Aziz barışmak niyetiyle gelmiş. Ozunde Ali Koc'a karsi da sefkatli aslinda. Aralarinda ne yasandiysa artik Ali Koc'un kuskunlugu bitecek gibi degil. Ali Koc bazi yerleri anlamamazliktan geliyor ya da bazen hakikaten saf oluyor, bilmiyorum. Neticede ikisinin de miadini doldurdugunu dusunuyorum. Aziz ekonomik olarak bu kadar refaha ulastigimiz bir surecten sonra basa gelirse yine bataga sokar bizi. Populist soylemlerinden falan belli. Kazanmak icin gerekirse taraftari kandirma, takim icin gerekeni yapmaktan ziyade bir sure daha yonetebilmek icin goz gore gore hatalar yapma niyetinde duruyor. Gelsin istemiyorum. Yonetim sekli de eskide kaldi gercekten. Ne kadar sevsem de o artik eski bir sarki. Ali Koc da 6 senede basarisiz oldu. Zaten kendi de 2. baskanlik donemi icin son donemim demisti ama simdi yine zorluyor. Ben su iktidarda diretme kafasindan nefret ediyorum. Madem ileride kalacaksin bunu o zaman da ongormen gerekir. Son kez, son kez deme o zaman. Kendinle celistiginde insanlarin saygisini kaybediyorsun.

Bu ikisi arasindan birini sececek olsam basta Azizi destekliyordum ama Acun hamlesi ve Mourinhonun Ali Koc yonetimiyle daha uyumlu calisacagini dusundugumden Ali Koca dogru kaydi fikrim. Sadettin Saran da bu donemde aday olmuyorsa hic bir donem aday olmasin. FB kotuyken elini tasin altina sokmayan, politik dusunen adamdan olmaz. Kilicdatoglunun israrla kendini aday gostermesinden ne farki var bu yaptiginin?
 

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
32
Mesajlar
3,031
Beğeni sayısı
639
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
Dünyanın en gariban moderatörü olmayı nası başardın be oğlum...
Cidden adama yazık ya. Araya girmeye falan çalıştı, Aziz Yıdırım susturdu "sen karışma" falan dedi. Ali Koç da video muhabbetinden azarladı. Habertürk'e de aşk olsun daha adam kapanış konuşmasını yapamadan kestiler yayını. O kadar vahimdi yani durum. Daha deneyimli sunucular reddetmiş başlarına geleceği bildikleri için.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: