RPG rise, chief


Akashi

the front man
Katılım
3 Tem 2023
Konular
632
Mesajlar
5,056
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
825
RPG Karakteri
Roman Reigns
Favori Güreşçi
Malakai Black
screenshot.1.png

--

1717154958787.png

*telefon çalıyor

? : Yaptığının doğru olduğunu mu düşünüyorsun? Kontrolünü kaybetmiş gibisin. İntikam duygusu zayıflar içindir ve sen her hafta daha da zayıf gözüküp ailemizin onurunu zedeliyorsun. Seni şefimiz olarak seçmemizin bir nedeni var. Kendine gel artık.

Roman Reigns : Sanırım haklısın. Şefin Gunther ya da onun benzeri çakıl taşları ile oyalanması hoş bir durum değil. Bunu düzelteceğim. Ailemizden sabır ve iyi niyet talep ediyorum. Şu an burada gidişat pek iyi değil. Bir takım kayırmalar söz konusu. Kontrolün değişmesi gerekiyor. Her zamankinden daha güçlü geleceğim söz veriyorum.

? : Zaman senindir şefim. Ailenin büyüklerinin hala sana güveni var.

Roman Reigns : Hürmetlerimi iletiyorum. Yüzlerini kara çıkarmayacağım.

--

Muhabir : Roman, Gunther'a yaptığın saldırının ardından pek sessiz kaldın. Bunun bir nedeni var mı? Fırtına öncesi diyebilir miyiz?

Roman Reigns : Cevabını ringde alacaksın.

roman-reigns-backstage-again.jpg


--



maxresdefault.jpg


Head of the Table! Roman Reigns girişte gözüküyor ve ağır adımlarla etrafı süzerek ringe geliyor. Mikrofonu istiyor ve konuşmaya başlıyor. Reigns çok tepkisiz bu sefer.

Roman Reigns : Sözlerime başlamadan önce birinden özür dilemek istiyorum. Bu isim Gunther. Arkadan saldırmak bir adama, özellikle bir şefe yakışmayacak bir davranıştı. Eğer bir gün karşıma çıkmak istersen seni bekliyor olacağım. Fakat bu sefer farklı biriyle karşılaşacaksın. Son zamanlarda burada kendimi güçsüz hissediyordum ve bu yapmamam gereken hareketleri de beraberinde getiriyordu fakat sorunun birazının da bende olmadığını fark ettim. Evet WWE sonrası düşüşte olan bir Reigns var. GTW, PURE, SOILED vb. binlerce değişen yuva ve elde edilen şeyler sıfır. Anlık rüzgarlarla kolayca etrafa savrulan bir Roman Reigns. Bir aidiyet aramıyorum artık çünkü düzenin ta kendisi olmamın gerektiğinin farkındayım. Çarkın bir parçası değil direkt makinist olmalıyım. Tıpkı bir zamanlar 1400 günlük saltanatlara imza atan o masanın başı gibi. O zaman sahip olduğum o tanrısal gücü tekrar damarlarımda akarken hissedebiliyorum fakat benimle birlikte değişmesi gereken bir şey daha var ki o da buranın ta kendisi.

Son yaptığım hareketten sonra davranışlarımın ne kadar gereksiz olduğunun farkına vardım ve ufak bir süre izlemeye karar verdim. Ve fark ettim ki burada dönen her şey yanlış. Sirkülasyonlar, tepedeki isimler, alınan kararlar ve aklınıza gelebilecek her şey. Bahsettiğim çark burada sürekli aynı isimler etrafında dönüyor ve seçilen isimler de hiçbir şey vaat etmiyor. Christopher Daniels, Velveteen Dream, Wes Lee, Alberto del Rio vs. aklınıza kim geliyorsa hepsi sadece iyi birer yarışmacı ve felaket kötü yıldızlar. Bu adamlar sana seviye atlatamaz. Kim 50 yaşındaki kel bir adamdan ardışık garip kelimeler dinlemek ister ki? Recovery sonrası Eminem albümleri gibi her işitmek zorunda olduğum durumlarda kafamı ağrıtıyor. Ya da kim kişilik karmaşası yaşayan bir ucubenin hikayesini görmek ister ki? American Horror Story'e bile hepimiz ergenken tanık olduk ve yetişkin bir kesime hitap etmek istiyorsan bunun gibi adamlar sana yeşili getiremez. Çiçeği burnunda şampiyonumuza gelirsek de bir insan çantayı bu kadar uzun süre tutuyorsa ya göz önünde bulunmak istiyordur ya da zayıflık abidesidir ki çantayı bozdurma şekline bakarsak ikincisi daha akılcı bir seçenek gibi. Görüntü bakımından da zayıflık abidesi olan bu isimler bir süre sonra buranın sonunu getirecek faktörlerden bir tanesi.

Bu isimler kadar hatta bu isimlerden daha fazla suçlu olanlar ise bu düzenin sahibi yani makinistler. Çark sürekli aynı isimler etrafında dönüyor ve buna engel olmuyorlar. Eğer burada yeni iseniz o isimler arasına girebilmek için bin türlü testi aşmanız gerekiyor ki bu saçmalıktan ibaret. Benim fersah fersah altımda olan bir adamı yenmek için neden bu kadar uğraşacağım ki? Ve böyle yapıp elden isimler kaybedince de suçu onda arıyorlar. Profesyonel güreşi bir Survivor'a çeviriyorsun ve bir kaç ismi seçip onları ilk günden beri yemekle besliyorsun ve karnı açlardan tok olanı alt etmesini istiyorsun. Bu adil değil. Hiç değil. Elinde kendini sıfırdan yaratan bir şampiyonun varken de içeri bir mülteci ordusu sokuyorsun ki en kötülerini alıyorsun, bu adam sana bu sorunu çözmek için gelince ona vasatlığı tercih ettiğini söylüyorsun. NOW'dan gelenlere bir baksanıza. Vücudu sarkıntı dolu Chris Jericho geçtiğimiz PPV ana maçta yer aldı ve insanlar uyuya kaldı. Öbür tarafta ise en meşhur olduğu konuşmada ithamda bulunduğu tabirin direkt sözlük anlamı olan bir şampiyon var. Göt yalayan CM Punk. İkiz kuleleri bombalayanlara devlet nişanı takılması gibi bir şampiyonluk elde etti ve bu da güncel yönetimin ne kadar boktan olduğunun özeti. Peki o isimler arasından en güçlü ve namağlup isim Sean Strickland'a ne oldu? Satın alma sonrası adını bile duyamadınız. Bir katil gibi silindi buradan.

Bu şirketin ciddi bir değişime ihtiyacı var ve bunu yapacak kişi de bir zamanlar güreşte tarih kitaplarını düzenletmiş, tanrısal güce sahip ve kusursuz bir aurası olan adam. Ve tam olarak da şu an o adama bakıyorsunuz. Bu değişim olacak, belki yarın belki daha da yakın.

PGW Universe,
AKNOWLEDGE ME!

Reigns mikrofonu atıyor ve ringi terk ediyor.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: