(SORULAR) Heartbroken Kid İle Yüz Yüze #2 : Rise Above Hate

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
IMG_0136.jpeg

Selamun aleykum dostolar. Yüz yüze second chapter konuk Mert Gümüş aka Rise Above Hate. Konuk aldığımdan kendisinin de haberi yok. Neyse çok uzattım soru sormak isteyen buyursun.​

Silinmiş Hesap

Misafir
Mert imkanım olursa röportaja damlayacağım

Seni çok seviyorum kardeşim. Umarım hayatında hep olumlu şeyler olur. Benim hakkımda ne düşünür? (Kesin sevmiyorum diyecek)

Yönetim ekibine girmeyi düşünmüyor mu?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,545
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bu arada sunucuya herkesin girince otomatik susturulduğu bir ses kanalı açılsa bence daha iyi olur. Hem program bozulmaz hem diğer üyeler dinleyebilir canlı olarak. @Beast Incarnate
Ben özel bi kanal açtım sadece Emir’in gördüğü, Mert Gümüş’e de açıcam o kanalı program anında sadece ikisi görebilecekler. Senin dediğin işi yaparsak Youtube’a yüklenmesinin bi anlamı kalmaz.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Keyfin nasıl hayattan mutlu ve memnun musun?
Desmond Wolf gibi bir garabet neden?
RPG hayatında gördüğü top 5 karakter? (Oyuncu değil oyuncu ve karakteri gibi yorumlanabilir)
Bu seferki emekli oldum dümeni ne zaman biter?

Konular
230
Beğeni sayısı
1,249
PG Nakit
30
Favori Güreşçi
Lexi Luna
RPG Karakteri
JOHN MORRİSON
Ben özel bi kanal açtım sadece Emir’in gördüğü, Mert Gümüş’e de açıcam o kanalı program anında sadece ikisi görebilecekler. Senin dediğin işi yaparsak Youtube’a yüklenmesinin bi anlamı kalmaz.
ben direkt canlı yapılması taraftarıyım. bir yandan da chatbox olsa güzel olabilir.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi