RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟔 "𝐻𝑎𝑦𝑎𝑡 𝐷𝑒𝑟𝑠𝑖"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Luci

cm punk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1
Mesajlar
85
Beğeni sayısı
29
PG Nakit
0
RPG Karakteri
The Miz
Favori Güreşçi
CM Punk
Wes Lee'nin açılışı çok güzeldi. Lodge'nin artık barış içinde olması sevindirici bir haber. Kendi aralarındaki çatışmalar güzel olsa da birlik olmaları hoşuma gitti. Arka alandaki takım şampiyonluğu karşılaşması güzel oldu. Hemen anons edilen maç da cabası.

Tyler & Val Venis segmenti çok duygusaldı. Özer için fazla duygusal bir segment, ağır gelmiş olabilir kendisine. Tyler'ın yolundan ilerlemesi güzel, o kızı bulacak mı emin değilim.

Lesnar Miz Edge segmenti güzeldi, bu işin sonunda bir şeyler çevireceğiz gibi. Değiştiğim doğrudur :D

Mansoor fena faka basmış :D Ekip onu çiğneyip tükürmüş, aynı Chris Brookes gibi. Güzel olaydı.

Gacy'nin zeka dolu saldırısını çok beğendim. Wyatt vs. Gacy güzel olacak, merakla bekliyorum.

Punk'ın başlangıç konuşması, Del Rio ve Uso'nun dönüşü çok güzel oldu. Mr.Berto en sonunda hepimizi şaşırttı. Promoların ağırlıklı olduğu güzel bir ilk şov oldu. Herkesin eline sağlık.
 

The Gold Standard

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
363
Beğeni sayısı
218
PG Nakit
100
Şovu eşek açmış. Senin kutlamanı s... İnşallah bi daha satarlar seni MAL

ANOTHER LIFE'ın enerjisi bana bir türlü geçmedi. Bu ikisinin eski günlerinden eser yok. Lodge vurur geçer gibi. Ospreay ve Hardy'nin de mi yüzünü yaksak napsak abi öyle olunca çarlar düzene giriyor biraz nereden bildiğimi sormayın

TYLER BATE KARDEŞİM BEN SENİN ARKANDAYIM GEREKİRSE BEN BULACAM VALENTINE'I

Copeland, Lesnar, Miz üçlüsünün aynı odada sohbet ediyor olmasını kafada oturtamadım bir türlü, komik geliyor fena. No Way Out'ta bu arkadaşların arasında geçen olayı kaçırmışım ve kickoffu göremediğim için, biraz geriden geliyorum o yüzden.

Mansoor'a Judgment Day'in Edge'e çektiği muameleden çekmişler. Yine bir inaktiflik durumu mu oldu ne oldu acaba, takip edemediğimden anlamadım. Olay da fena random geldi o yüzden.

Ben bu maskeyi takınca çok tehlikeli oluyom he dikkat edin

HAYAT İNSANA JOE GACY DE DESTEKLETİYOR... Benle uğraşan herkes böyle cool cool işler yapıyor, her türlü parlatma cilalama yapılır

Learning Tree Bryan Danielson güzel konuşuyor ve Bate'i inşa ederek kendi saltanatının sonunu kendi getirecek gibi görünüyor bence. Venis bir haltlar yemezse tabii.

Punk'ın samimiyetine inanmıyorum. Şu kemeri şundan geri alın kanka sıçtınız vallahi ya. Berto yediği haltı düzeltmek için ne planlıyor anlamadım ama çok pis kokular geliyor bu karardan.

Ellerinize sağlık, gelecek şovu bekliyorum merakla.
 

Netuno

One & Only
Katılım
2 Tem 2023
Konular
193
Mesajlar
8,618
Beğeni sayısı
1,534
PG Nakit
780
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay
Favori Güreşçi
Hana Kimura
ANOTHER LIFE'ın enerjisi bana bir türlü geçmedi. Bu ikisinin eski günlerinden eser yok. Lodge vurur geçer gibi. Ospreay ve Hardy'nin de mi yüzünü yaksak napsak abi öyle olunca çarlar düzene giriyor biraz nereden bildiğimi sormayın
ABİ YAKMA DEME BANA HALA TRAVMASI VAR YA
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
47
Mesajlar
1,625
Beğeni sayısı
644
PG Nakit
250
Şehirdışında olduğum için mobilden takip etsem de katılım sağlayamadım. Yazalım.

Rock'ın cezasını hafif buldum, OTORİTEYE GÜVEN KAYBI yaşanır.. Bate'in bu yarı aktif yarı inaktif durumunda sonuç ne olur kestiremedim. Sex'in içinde daha fazla curcuna bekliyordum ama daha büyük bir yüzleşmeye hazırlanılacak belli ki.

Wes Lee'nin konuşma süper ama bu kadar olaydan ve çanta yüzünden bu kadar madara olmuşken Lodge'dan bağımsız bir şampiyonluk bekliyordum açıkçası. Lodge hikayesi en başından itibaren Wes Lee'nin şampiyonluğuna aracı olmak için yazıldıysa pek ala problem yok ama öyle hissettirmemişti. Ne tam Dreamslayer, ne tam Starboy oldu bence şu haliyle. NWO'da sıcağı sıcağına böyle hissetirmese de bu şov okurken hissettiklerim bu yönde.

Matt Morgan'ın ekibini Another Life sanmıştık da yazıyı işimize geldiği gibi anlamışız belli ki. İkilinin kim olduğunu çakmamız nerdeyse kemer maçını bulacaktı ak.. Kemer kime gider bilmiyorum ama Lodge'da kalmayacağı kesin gibi. Bana kalırsa PGW'nun son aylarına dair eleştirilebilecek tek şey de TTC. Suni takımlar da elitele alınanlar da deva olamadı bir türlü. Bundan sonrası hayırlı olsun temennisini bırakalım.

Aptal aşık, onun peşinden git ve olacakları gör :D OFOFOF lan uyku uyutmayacak şu Valentine işi. Çok çok iyi segment. Exc'e yazdıklarımdan sonra ekrana kilitlenmiş okurken penisdaş mizanseni güldürdü çıtırdan. Hiçbir yorum yapmayarak keyfini çıkarmak istiyorum sadece.

Ama o Aygaz titantron konmayacaksa........ Breeze niye bu kadar geri planda kaldı anlamadım, oyuncusu biraz uğraş verse aradan kolay sıyrılacakmış da inatla kaçıyor gibi. LC'da çok şans vermiyorum şimdilik.

Chris Brookes ucube temizliği yapmadan düzlüğe çıkamayacak sanırım. Sıradaki kurban Rhea'ysa FINAL BOSS ZEKE geliyor da herkes mışıl mışıl uyusun.........

Rollins'in varlığı şimdi çok daha büyük anlam kazandı işte. Undashing Cody'i kendimizden çok destekleriz. Monologlar yine enfes.

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve magfiratuhu ebeden ve daimen. Üç hafta eğlendiysen sahneyi sal oğluşum.

Şu işin sonunda Bryan Venis'ten daha büyük manipülatör çıkar mı.. Bate'e yapılan mentorluğu taşa yapsan şimdiye şirketi üstüne yapmıştı orası da ayrı.

Punk feci toprak atmış Uso ve Patron'a. NOW gazisi Punk>Irl Punk. Berto sandığımdan daha silik çıktı açıkçası. Çemberde net bir şekilde hatalı kararı verdikten sonra bu sefer de GM'liği işine geldiği gibi kullanıyor. Venis'e af çıkarsa Berto'nun muhtemel hatalarından gelecek gibi hissettirdi. Aldığı her kararın akabinine bir sıçış bonusu var. Punk samimi değil ama haksız da değil. Tarafsızız her şeyiyle.

Elinize sağlık, gelecek hafta online'ız inş.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: