RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟔 "𝐻𝑎𝑦𝑎𝑡 𝐷𝑒𝑟𝑠𝑖"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Mamy D Way

🍓
Katılım
2 Tem 2023
Konular
30
Mesajlar
2,087
Beğeni sayısı
385
PG Nakit
0
Konum
Maltepe
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Wes Lee'nin şampiyon olarak geldiği an karakterin gerçekten rahatladığını hissettim. Böyle önemli bir süreçte şampiyon olmak hem oyuncu hem de karakter için aslında zorlu bir süreçtir. Bu bir ay çoğu oyuncunun vites arttırdığı ve hikayelerini tamamlamak istediği bir nokta. Sonuç bölümüne girdik. Lodge kesinlikle WM için Main event'da bulunacak gözüyle bakıyorum. Bizim de onlara rakip olmamız açıkçası bana azıcık umut verdi, WM main eventinde maç olarak olmasa da ringde bulunabilme olasılığımı gösteriyor :D Oyuncu olarak böyle şeylerden beklentiye girmek güzel oluyor, sonuçta oyun oynuyoruz.


Venis ve Bate tartışması tahmin ettiğim gibi gitti. Önceki yorumlarımda da söylemiştim, Bate karakteri kendisi için yanlış bir mentor seçtiğinin farkına varmaya başlıyor. Venis ne kadar laf etse de aslında ikinci bir Mayhem vakası yaşamak yerine Mayhem konusunda yaptığı hataları telafi etmek istiyor. Genel olarak bakıldığı zaman Venis, Mayhem karakteri için hiçbir fedakarlık yapamadı. Eline fırsat geçtiğinde bile dostlukları için yanlış kararları verdi. Her ne kadar birbirlerinden nefret eden iki karakter de olsa, düşman da olsalar geçmişte birbirlerini gerçekten çıkar için kullanmadıklarını hissedebiliyorduk. Bir tık polyanacılık gibi oldu ama ikilinin beraber kestiği promolar ve ekibin onlara yazmış olduğu arkadaşlık hikayesi bizleri etkiledi. Bu tarz bir düşmanlığa dönüşeceğini bilsek de aksinin gerçekleşmesini de bekledik. Tahmin ettiğimiz her olay olduğunda da ikili adına üzüldük. Venisin karakter gelişimi yok gibi hissedenler olmuş olabilir sonuçta mizahi ağırlıklı bir karakter ama bu şovda ilk günden beri savunduğu düşünceleri resmen kardeşi gibi gördüğü başka bir güreşçi için terk etti. Venis ve Bate'in de birbirleri için uygun ikili olmadığını da görmüş olduk.

Cody karakteri gittikçe daha depresif bir hal alacak gibi. Karakter bir süre daha underdog ilerleyecek gibi ancak bu feudda Seth Rollins'e karşı nasıl bir hamle alacağını da merak ediyoruz.

London Cup güzel fikir. Yeni başlayan oyunculardan bazılarının sıyrılması gerekiyordu.

İki midcard şampiyonunun süreçlerini değerlendirmek için erken buldum. Oynayan oyuncular daha iyi noktalara rahatlıkla gelebilecek oyuncular olduğundan dolayı London Cup kazananının işinin zor olduğunu ve tek seferde kazanamayacağını hissedebildim. WM sürecinde ikisinin de göz dağı vereceğini düşünüyorum.

Benim gözümde bu RPG'de en iyi oynadığını düşündüğüm iki oyuncuyu karşılıklı bir segmentte görmek hoşuma gitti. İkisinin de gerçek anlamda rol keser gibi promo kesmesi ve gerçekten karakteri yaşadıklarını görmek bence en önemli faktör. Onlardan daha iyi cümle kullanan oyuncular elbette vardır ama Punk ve Del Rio karakterlerinin sahipleri kadar karakterle bağdaşan, karakteri yaşayan oyuncu sayısı çok azdır. Benim gözümde bu iki adam hep kıskandığım tarzda (gerçek güreş dilinde) promolar kestiler. Çünkü bazen yazdığım cümlelerde bir güreşçinin bu kadar detaylı bir cümle kuracağını düşünmediğim oluyor. Dediğim gibi bazen çok anlamlı ve bazen de gerçekten ringe girip herkesin anlayacağı şekilde kaba konuşmaları dengeli halde yapabildikleri için kıskandığım oyunculardan. Bu nedenle başta bu iki oyuncunun hikayesinin devam ettiğini görmek beni heyecanlandırdı.

Jey karakterini oynayan arkadaşımız da altta kalıyor diyemem. Kendisini bu kadar geliştirmesi ve doğal oynayarak bu iki oyuncunun sahip olduğu bu özelliği yansıtabiliyor. (Her zaman promo okuyamasam da denk geldikçe okumaya çalışıyorum. Çoğu oyuncu gerçek hayatta görüştüğüm veya konuştuğum insanlar olduğundan sohbeti geçtiğinde promolarına da göz atıyorum. Bazen bazı oyuncular da denk geliyor tabii) Podcastde keka ve söylemez de söylemişti; herkesin o ilk zamanlarındaki isteği yansıtıyor. Bir zamanlar hepimiz Tyler Bate'dik (sevgimizin karşılığını alamadığımızdan) , aynı şekilde bir zamanlar hepimiz Jey Uso gibiydik. Zamanla kendimizi geliştirmek için çaba gösterdik. Geldiği noktayı kesinlikle hak ediyor.

Berto da Humberto Garzaya dönüş part part açılan şovda feci reaksiyon almıştır. (Del Rio'nun Freestyle'da El Patron'a dönüşmesi gibi). Şöyle karizma bir an... Açıkcası haftayı heyecanla beklememize yetti. Ben yine de bazı hikayeleri de açacağını düşünüyorum :)
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: