Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟔 "𝐻𝑎𝑦𝑎𝑡 𝐷𝑒𝑟𝑠𝑖"
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Sikiru" data-source="post: 236009" data-attributes="member: 57"><p>Şehirdışında olduğum için mobilden takip etsem de katılım sağlayamadım. Yazalım.</p><p></p><p>Rock'ın cezasını hafif buldum, OTORİTEYE GÜVEN KAYBI yaşanır.. Bate'in bu yarı aktif yarı inaktif durumunda sonuç ne olur kestiremedim. Sex'in içinde daha fazla curcuna bekliyordum ama daha büyük bir yüzleşmeye hazırlanılacak belli ki.</p><p></p><p>Wes Lee'nin konuşma süper ama bu kadar olaydan ve çanta yüzünden bu kadar madara olmuşken Lodge'dan bağımsız bir şampiyonluk bekliyordum açıkçası. Lodge hikayesi en başından itibaren Wes Lee'nin şampiyonluğuna aracı olmak için yazıldıysa pek ala problem yok ama öyle hissettirmemişti. Ne tam Dreamslayer, ne tam Starboy oldu bence şu haliyle. NWO'da sıcağı sıcağına böyle hissetirmese de bu şov okurken hissettiklerim bu yönde.</p><p></p><p>Matt Morgan'ın ekibini Another Life sanmıştık da yazıyı işimize geldiği gibi anlamışız belli ki. İkilinin kim olduğunu çakmamız nerdeyse kemer maçını bulacaktı ak.. Kemer kime gider bilmiyorum ama Lodge'da kalmayacağı kesin gibi. Bana kalırsa PGW'nun son aylarına dair eleştirilebilecek tek şey de TTC. Suni takımlar da elitele alınanlar da deva olamadı bir türlü. Bundan sonrası hayırlı olsun temennisini bırakalım.</p><p></p><p>Aptal aşık, onun peşinden git ve olacakları gör :D OFOFOF lan uyku uyutmayacak şu Valentine işi. Çok çok iyi segment. Exc'e yazdıklarımdan sonra ekrana kilitlenmiş okurken penisdaş mizanseni güldürdü çıtırdan. Hiçbir yorum yapmayarak keyfini çıkarmak istiyorum sadece.</p><p></p><p>Ama o Aygaz titantron konmayacaksa........ Breeze niye bu kadar geri planda kaldı anlamadım, oyuncusu biraz uğraş verse aradan kolay sıyrılacakmış da inatla kaçıyor gibi. LC'da çok şans vermiyorum şimdilik.</p><p></p><p>Chris Brookes ucube temizliği yapmadan düzlüğe çıkamayacak sanırım. Sıradaki kurban Rhea'ysa FINAL BOSS ZEKE geliyor da herkes mışıl mışıl uyusun.........</p><p></p><p>Rollins'in varlığı şimdi çok daha büyük anlam kazandı işte. Undashing Cody'i kendimizden çok destekleriz. Monologlar yine enfes.</p><p></p><p>Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve magfiratuhu ebeden ve daimen. Üç hafta eğlendiysen sahneyi sal oğluşum.</p><p></p><p>Şu işin sonunda Bryan Venis'ten daha büyük manipülatör çıkar mı.. Bate'e yapılan mentorluğu taşa yapsan şimdiye şirketi üstüne yapmıştı orası da ayrı.</p><p></p><p>Punk feci toprak atmış Uso ve Patron'a. NOW gazisi Punk>Irl Punk. Berto sandığımdan daha silik çıktı açıkçası. Çemberde net bir şekilde hatalı kararı verdikten sonra bu sefer de GM'liği işine geldiği gibi kullanıyor. Venis'e af çıkarsa Berto'nun muhtemel hatalarından gelecek gibi hissettirdi. Aldığı her kararın akabinine bir sıçış bonusu var. Punk samimi değil ama haksız da değil. Tarafsızız her şeyiyle. </p><p></p><p>Elinize sağlık, gelecek hafta online'ız inş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sikiru, post: 236009, member: 57"] Şehirdışında olduğum için mobilden takip etsem de katılım sağlayamadım. Yazalım. Rock'ın cezasını hafif buldum, OTORİTEYE GÜVEN KAYBI yaşanır.. Bate'in bu yarı aktif yarı inaktif durumunda sonuç ne olur kestiremedim. Sex'in içinde daha fazla curcuna bekliyordum ama daha büyük bir yüzleşmeye hazırlanılacak belli ki. Wes Lee'nin konuşma süper ama bu kadar olaydan ve çanta yüzünden bu kadar madara olmuşken Lodge'dan bağımsız bir şampiyonluk bekliyordum açıkçası. Lodge hikayesi en başından itibaren Wes Lee'nin şampiyonluğuna aracı olmak için yazıldıysa pek ala problem yok ama öyle hissettirmemişti. Ne tam Dreamslayer, ne tam Starboy oldu bence şu haliyle. NWO'da sıcağı sıcağına böyle hissetirmese de bu şov okurken hissettiklerim bu yönde. Matt Morgan'ın ekibini Another Life sanmıştık da yazıyı işimize geldiği gibi anlamışız belli ki. İkilinin kim olduğunu çakmamız nerdeyse kemer maçını bulacaktı ak.. Kemer kime gider bilmiyorum ama Lodge'da kalmayacağı kesin gibi. Bana kalırsa PGW'nun son aylarına dair eleştirilebilecek tek şey de TTC. Suni takımlar da elitele alınanlar da deva olamadı bir türlü. Bundan sonrası hayırlı olsun temennisini bırakalım. Aptal aşık, onun peşinden git ve olacakları gör :D OFOFOF lan uyku uyutmayacak şu Valentine işi. Çok çok iyi segment. Exc'e yazdıklarımdan sonra ekrana kilitlenmiş okurken penisdaş mizanseni güldürdü çıtırdan. Hiçbir yorum yapmayarak keyfini çıkarmak istiyorum sadece. Ama o Aygaz titantron konmayacaksa........ Breeze niye bu kadar geri planda kaldı anlamadım, oyuncusu biraz uğraş verse aradan kolay sıyrılacakmış da inatla kaçıyor gibi. LC'da çok şans vermiyorum şimdilik. Chris Brookes ucube temizliği yapmadan düzlüğe çıkamayacak sanırım. Sıradaki kurban Rhea'ysa FINAL BOSS ZEKE geliyor da herkes mışıl mışıl uyusun......... Rollins'in varlığı şimdi çok daha büyük anlam kazandı işte. Undashing Cody'i kendimizden çok destekleriz. Monologlar yine enfes. Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu ve magfiratuhu ebeden ve daimen. Üç hafta eğlendiysen sahneyi sal oğluşum. Şu işin sonunda Bryan Venis'ten daha büyük manipülatör çıkar mı.. Bate'e yapılan mentorluğu taşa yapsan şimdiye şirketi üstüne yapmıştı orası da ayrı. Punk feci toprak atmış Uso ve Patron'a. NOW gazisi Punk>Irl Punk. Berto sandığımdan daha silik çıktı açıkçası. Çemberde net bir şekilde hatalı kararı verdikten sonra bu sefer de GM'liği işine geldiği gibi kullanıyor. Venis'e af çıkarsa Berto'nun muhtemel hatalarından gelecek gibi hissettirdi. Aldığı her kararın akabinine bir sıçış bonusu var. Punk samimi değil ama haksız da değil. Tarafsızız her şeyiyle. Elinize sağlık, gelecek hafta online'ız inş. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Şovları
Haftalık Şovlar
𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟔 "𝐻𝑎𝑦𝑎𝑡 𝐷𝑒𝑟𝑠𝑖"
Menü