- Konular
- 95
- Beğeni sayısı
- 383
- PG Nakit
- 810
- RPG Karakteri
- Chris Jericho
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
Şarkının bir süre ilerlemesiyle beraber ışıklar kesiliyor ve herkes Chris Jericho’nun ceket şovuyla karşılaşıyor! Bunun devamında ışıklar eski haline döndürülüyor, Jericho NOW World Championship’i havaya kaldırıyor! Ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor ve ringe varır varmaz içerisine giriyor. Kendisine yaklaşan kameraya sırıttıktan sonra fazla vakit kaybetmeden kendisine uzatılan mikrofonu alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Chris Jericho: Geride kalanların sadece gülünç olduğunu söylemek istiyorum. Bunun arkasında nasıl bir motivasyon yatıyor bilmiyorum. Ama, bir saniye… Sahiden, bunun ne önemi var? Amacı ortaya çıkarmak bir sona ışık tutacak mı, hayır. Geçmişin üstünden bu kadar üstünkörü bir şekilde atlanamaz. Her neyse, zaten benim de odaklandığım, ilgimi yönelttiğim nokta kesinlikle bu değil. Benim sorunum onun ta kendisiyle. Benim savaşım onun şahsıyla. Layığının haricinde seni zirvede asılı tutan ve adeta yük olduğun o kemere rağmen bu kadar aşağıya düşmeyi nasıl başardı? Bu Prestige Grand Wrestling’i temsil eden ve gerçek bir şampiyon olduğunu iddia eden birisine yakışacak bir nokta mı? Ya Alberto’ya söyledikleri… Onun etik dışı hareketlerine laf eden Christopher, birkaç ayda üzerinde durduğu malûm kavramları nasıl da bir kenara fırlattı? Okları bu sefer nasıl yönlerinden saptıracaksın bilmiyorum ama senin ne denli bir iki yüzlü olduğunu biliyorum! Bunu ona da yapacaktın! Kariyerinin en önemli kararını vermek üzere olan Velveteen’in yolunu saptırmaya çalışmak da ne oluyor? Üzgünüm ama daha fazla manipülasyona izin veremem! Gözetim altındasın Christopher! Üçüncü yol burada!
Bir süre güldükten sonra konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.
Chris Jericho: Pekala, bu kadar da değil. Dahası da var... Ah, Christopher Daniels… İtiraf etmeliyim ki uzun zamandır senin gibisiyle karşılaşmamıştım. Yaptığın sağlam bir cesaretin ürünüydü, seni tebrik etmem gerekiyor. Ama atladığın bir şey var, o da benim Chris Jericho olduğum. Hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceğini mi sanıyorsun? Eskisi gibi olmayacak. NOW World Championship’e bastın, ona saygısızlık yaptın. Kemerime bir mesaj vermek istediğini gayet iyi bir biçimde biliyorum. En azından bunu yaparak sürece zarar vereceğine inandırmışsın kendini. Senin adına üzülüyorum çünkü bu mesaj bana veya New Order Wrestling’e değildi, bu mesaj senin ne kadar ciddi bir derecede zayıflıkta olduğuna işaretti. Şunu hatırlatmakta fayda görüyorum ki, gerçek şampiyonlar eylemleriyle hareket eder, saygısızlıklarıyla değil. Kemerime basarak mı yeneceksin beni? (kemerini gösteriyor) Bunun üstüne basarak mı galip olacaksın? Nasıl bir ruh halinin içerisinde olduğunu biliyorum, korkuyorsun. Kaybolmuş gibi görünüyorsun, bunu rahatlıkla anlayabiliyorum, çekinmeni de. Chris Jericho’nun elinin bu denli güçlü olabileceğine ihtimal vermiyordun, nitekim kendisi de mutlak kaybeden olarak karşına konulmuştu. Senin aracılığınla kendisini kanıtlaması istenen ‘misafir’i alt edememekten korkuyorsun. New Order Wrestling’in yükselişine engel olamamaktan korkuyorsun. Seni yönetenler bu maça farklı bir gözle bakıyorlar. Bunun baskısıyla başa çıkamadın. Bu senin için sıradan bir maç değil. Karşındaki adam, yollarının kesiştiği rastgele bir adam değil. O gerçek bir şampiyon. Bütün bu silsilenin derin bir altyapısı ve anlamı var. Zayıf kaldın. Algılarında zayıf kaldın. Kendini bu evrenden sıyırarak, üçüncü şahıs olarak yaklaştın. Sen de bir öznesin Christopher. Bunun yarattığı baskıya yenik düştün. Sakinleş adamım, biraz otur ve sakinleş. Komplekslerinden sıyrıl ve kaçınılmaz gelecek karşısında çırpınmak yerine eğlenmene bak! Kim bilir, belki bu da bir kaderdir! (sırıtıyor, sonrasında devam ediyor) Bu kemerin adından bile rahatsız oluyorsun. Bu ‘kampanya’nın bu kadar ile gitmesini beklemiyordun. Bu işin önünü kesmek için elinden geleni yaptın. (geriliyor) Şu anda ne olduğunu görüyor musun, yenildin! Sen bütün avantajları elinde bulunduruyor olmana rağmen, kalabalıklar içerisindeki yalnızlığı temsil ediyorsun! Kim seninle birlikte, kim seni destekliyor? Hiç kimse! NOW World Championship’e basarak mı destek toplayacağına inandın seni aptal? Hiç kimse senden yana değil! Ben, ben ise bütün New Order Wrestling’i temsil ediyorum! Herkes benimle birlikte! Herkes benden yana! Ben New Order Wrestling'in kendisiyim! Gerçek bir şampiyonum ben!
Jericho omzundaki kemeri tek eline alıyor ve konuşmaya başlıyor.
Chris Jericho: Ben haklı olmanın sakinliğini yaşıyorum. Haklı olmanın ortaya çıkardığı durgunluğun, asilliğin içerisindeyim. Ama o baskı altında ve kontrolden çıkmış bir halde. Bütün avantaj benim elimde. Bunun hesabını ona soracağım, ondan intikamını alacağım! (kemerine bakarak konuşuyor) Biliyorum, bunları yaşamayı hak etmiyordun. Sen emeğin, eforun, duyguların ve başarının ifadesisin, sembolüsün. Bu saygısızlık sadece ikimize değil, bu kemeri almak uğruna mücadele eden diğer insanlara yönelik de bir saldırıydı. Merak etme, hiçbir yere gitmiyorsun. İstediklerini alamayacaklar, seni tarihe karıştıramayacaklar. Burada, benimle birlikte olmayı sürdüreceksin. Sana söz veriyorum! New Order Wrestling’e dair olan her şeyi yok etmeye çalışanların heveslerini kursaklarında bırakacağız! Büyük planlar tersine dönecek! Herkes gerçek bir şampiyon olduğumu görecek! Christopher, sana bugün çıkış yolu yok! Kibrin ve zayıflıklarınla baş başa bırakacağım seni!
Kemerini eski yerine koyup, bir süre duraklamasının sonra devam ediyor.
Chris Jericho: Onu biraz anlamam mı gerekiyor? Ne yani, senin psikolojine kapılmamı ve sana aynı şekilde yaklaşmamı mı istersin? Seni anlamaya çalışacağım. (sesini incelterek konuşuyor, taklit ediyor) Ruhlar… Ruhlarım… Ruhlar sana çok kızgınlar. Ruhlarım, takip edenlerim ve gökyüzü sana çok kızgın Jericho. Onların kızgın olması beni çıldırtıyor, bunun üstesinden nasıl gelebileceğimi çok iyi bir şekilde biliyorum; sebepler ortadan kaldırılmalı. Sebepler, sinir bozucu sebepler… Onları ortadan kaldırmam, yok etmem gerekiyor. Bunun için önümde uzun bir köprü var adamım. Bu köprünün karşı tarafında, bu sebepleri kaldırmam için bana bir şans tanınacak. Savaş boyalarımı süreceğim ve köprünün sonunda seni bekliyor… (bir anlığına gülümsedikten sonra çıldırıyor) Sikeyim! ‘Fuck that shit’! Bu kadar sinir bozucu olmayı nasıl başarıyorsun, ‘YOU STUPID IDIOT’!? Bu sinir bozucu tavırl…