WWE Smackdown Spoiler | Undisputed Title Maçı

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Hikaye tamamlamak için kemeri verirsin anlarım da bunu önceden belli ettiğin sürece booking tarafına ne katkı sunacak Allah askına? Drew, son dönemde karakter olarak en güçlü zamanını yaşıyordu. Böyle bir momentum yakalamışken gereği var mıydı tartışılır. WWE yine duygusal bir hikaye seçti. Hikayenin bir bağlantısı noktası ise Orton. Benim anladığım danışıklı dövüş havasında geçecek bir WM var. Takvimdeki günü doldurmaya meyilli bir WWE kadrosu. Buradan bir build up yazamazlarsa durum çok kötü olur.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Hikaye tamamlamak için kemeri verirsin anlarım da bunu önceden belli ettiğin sürece booking tarafına ne katkı sunacak Allah askına? Drew, son dönemde karakter olarak en güçlü zamanını yaşıyordu. Böyle bir momentum yakalamışken gereği var mıydı tartışılır. WWE yine duygusal bir hikaye seçti. Hikayenin bir bağlantısı noktası ise Orton. Benim anladığım danışıklı dövüş havasında geçecek bir WM var. Takvimdeki günü doldurmaya meyilli bir WWE kadrosu. Buradan bir build up yazamazlarsa durum çok kötü olur.

Buna benzer bir mevzuyu sanırım en son Rock vs Cena II’de yaşadık ama o da isim olarak hayvani büyüklükteydi. Bu maç o büyüklüğe sahip değil. Cody artık The Big Dog zamnlarındaki Roman Reigns havası vermeye başladı.

satriale

konsantrasyon
Konular
163
Beğeni sayısı
693
PG Nakit
425
Favori Güreşçi
Steve Austin ve mOx
RPG Karakteri
Matt Morgan
Buna benzer bir mevzuyu sanırım en son Rock vs Cena II’de yaşadık ama o da isim olarak hayvani büyüklükteydi. Bu maç o büyüklüğe sahip değil. Cody artık The Big Dog zamnlarındaki Roman Reigns havası vermeye başladı.
Rock Cena'nın yine temeli vardı. Bu Cody Orton ikilisinin tek muhabbeti Orton'ın 3 yıldır Cody'nin kemerine bakış atması. Yazık ettiler Drew'a. Bu şirketin politikasının artık sık sık ana kemer değiştirmeme üzerine olduğunu da varsayarsak WM'de net bir Cody galibiyeti göreceğiz. 1 ayda 3 ana kemer değişikliği zor yaparlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi