UEFA Avrupa Ligi'nde Şampiyon Atalanta


Uncle Junior

sekkusu yaritai
Katılım
2 Tem 2023
Konular
31
Mesajlar
2,912
Beğeni sayısı
623
PG Nakit
140
Konum
Ankara/İncirli
Favori Güreşçi
The Undertaker
Dünyanın en formda takımı değil mi Leverkusen? Atalanta eze eze aldı kupayı, lige bakıyorsun altıncı. Seria A'nın sportif gerçekliği yoktur.
Sassoulo iki maçta da yendi Inter'i gerçek şampiyon Sassoulo.
 

Hacken

Rock Hard
Katılım
2 Tem 2023
Konular
10
Mesajlar
3,522
Beğeni sayısı
1,007
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Bret Hart
Daha demin dcde konuştuk bu mevzuyu. Papu Gomezli sezonlardaki gibi istikrarlı değiller ama formda bir Atalanta herkese bela olabilir. Gasperini çok tehlikeli bir hoca, maç içinde bile çokca taktik değişikliği yapan biri. Skor olarak belki, sonuç olarak asla şaşırmadım.
Kadro o döneme göre zayıf ya. Ama kendi kahramanlarını çıkarma işine iyice girişti yine hocam. Hien potansiyelli topçuydu da Osimhen, Nunez falan yedi geldiğinden beri. Hızı falan da efektif kullanmaya başladı. Verona’da yanlış pozisyon aldığından patladığı çoktur. Ederson desen temelde hücuma daha yakın adam. Tuttu ensesinden gel iyice geriye boğuş dedi. Türkiye’ye gelmesin denilen Kolasinac’tan maks verimi aldı. De Keteleare ve Scamacca mevzusu bambaşka bir anka kuşu hikayesi zaten. Çok büyük hoca.
 

Cigaretta

PG.com Kullanıcısı
Katılım
29 Nis 2024
Konular
7
Mesajlar
156
Beğeni sayısı
63
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Edge
Atalanta'nın bunu başarabilecek daha iyi dönemleri vardı, play off döneminde 1'e 20 falandı şampiyonluk oranları. Görece beklenmedik bir dönemde yıl boyu hiç yenilmemiş bir takımı yenip kupayı almaları muazzam bir öykü oldu. Gasperini tepeden tırnağa hak ediyordu bu kupayı.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: