BAB TOTAL Championship Pro Wrestling | TCPW


SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,046
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW WarZone #15'i izlemek için 5 neden?

Yeni GM’imiz Nic Nemeth’in duyuruları var.
Roman Reigns, Ulafala’yı elde edebildi mi?
William Regal’ın özel izniyle Kazuchika Okada, WarZone’da.
Original Club kutlama yapıyor.
Will Ospreay ile Kyle Fletcher tekrar beraber
 

Emrevitus

😎 The Man 😎
Katılım
8 Kas 2023
Konular
924
Mesajlar
4,528
Beğeni sayısı
1,046
PG Nakit
900
Konum
Hatay
RPG Karakteri
John Moxley
Favori Güreşçi
Alexa Bliss ve Gunther
TCPW WarZone #15'i izlemek için 5 neden?

Yeni GM’imiz Nic Nemeth’in duyuruları var.
Roman Reigns, Ulafala’yı elde edebildi mi?
William Regal’ın özel izniyle Kazuchika Okada, WarZone’da.
Original Club kutlama yapıyor.
Will Ospreay ile Kyle Fletcher tekrar beraber
Kesinlikle takip edilmesi gerek takipteyiz.
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,046
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW_WarZone.png
TCPW WarZone #15

Şovu yeni TCPW WarZone GM’imiz ve TOTAL World Şampiyonumuz Nic Nemeth ve Robert Roode açmış. Nic Nemeth, Robert Roode ile otoriteyi ellerine geçirmeye başladıklarından beri WarZone’a seviye atlattıklarını söylemiş. Bu brand ilk açıldığında hiç kemeri kazanamamışken şu an ise ShowDown’a üstünlük kurduklarını söylemiş. Aynı zamanda omzundaki bu TOTAL World Şampiyonluğunu da artık GM olduğu için boşa çıkardığını söylemiş. Ancak kemerin WarZone’da kalması gerektiğini söylemiş. Bu kemer için bir turnuva yapılacağını söylemiş. Bu turnuvada da WarZone’u beraber eline geçiren Robert Roode’un direkt TCPW Land of Opportunity şovundan hemen önce ki TCPW WarZone şovunda yapılacak kemer maçında olacağını, turnuvanın diğer finalisti belirleyeceğini açıklamış. Robert Roode gülerken seyirciler kötü reaksiyon göstermiş. Nic Nemeth, sonrasında kazananın Robert Roode’a rakip olacağı turnuvanın katılımcılarını açıklamış. Kenny Omega, Finn Balor, Braun Strowman, Tetsuya Naito, ECIII, Buddy Matthews, Marty Scurll, Roman Reigns. Bu gecenin Main Event’inde Braun Strowman vs Buddy Matthews maçıyla başlayacaklarını söylüyorlar. Aynı zamanda TCPW Land of Opportunity’de bir merdiven maçı olacağını açıklıyor. Bu merdiven maçını kazananı bir kontrat alacağını ve bu kontratla istediği yerde, istediği zamanda, istediği kemer için maça çıkabilecekmiş. Bu maç bilinen klasik merdiven maçı olmayacakmış. Aynı zamanda bu maçta bir de tuş olma ve pes ettirme de olacakmış. Tuş olan ya da pes eden ringin dışındaki kafese hakemler tarafından 2 dakika boyunca kitlenecekmiş. Bu merdiven maçları içinde 3 WarZone’dan 3’de ShowDown’dan güreşçi belirlenecekmiş. Aynı konsept kadınlar için ise 2şer kişi olarak 4 kişiyle yapılacakmış. Bu maçlara Opportunity Contract ismi verilecekmiş. Bu güreşçilerde eleme usulü maçlarla belirlenecekmiş. Eleme maçlarından önce maçların eleme maçı olduğu duyurulacakmış. Bu duyuruları yaptıktan sonra Nic Nemeth ve Robert Roode arka alana dönmüş.

---------------------------

Arka alanda Will Ospreay ile Kyle Fletcher’ı görmüşüz. Will Ospreay TCPW’da yaşadıklarını ve sonunda kemeri kazanması ile alakalı konuşmuş. En sonunda da TCPW’da artık Kyle Fletcher ile tekrar buluştuklarını ve TCPW’ı beraber domine edeceklerini söylüyorlar.

----------------------------

Kazuchika Okada ringe gelmiş. Kazuchika Okada, William Regal’dan özel izinle buraya geldiğini TCPW WrestleFest haftasında Tetsuya Naito’ya sadece 1 saniyeyle yenildiği için tekrar bir maç istemiş. Naito bu çağrıya cevap vermiş. İkili mikrofonda atışırken maçı No Diskalifikasyon olarak belirlemişler ve maç hemen başlamış.

Kazuchika Okada vs Tetsuya Naito No DQ Match

Normal bir haftalık şov maçından uzun süren bu maçta Kendo Stick, Sandalye ve Masa kullanılmış. Bir tane Destino’yu kick-outlayan Kazuchika Okada, Rainmaker ile maçı kazanmış. Maçtan sonra da sandalye ile Tetsuya Naito’ya saldırmaya devam etmiş. Görevlilerin gelip ayırmasıyla Kazuchika Okada durdurulmuş.

-----------------------------

Arka alanda Roman Reigns, Lance Anoa’i ve Jacob Fatu varmış. Roman Reigns, Bloodline OG olarak Bloodline’ı yendiklerini ve artık tüm aile üyelerinin kendisini tanımasını istemiş. Aynı zamanda Solo Sikoa’ya da Ulafala’yı vermesini söylemiş. O ara ekranımız ikiye bölünmüş ve Solo Sikoa, Jey Uso ve Jimmy Uso’yu görmüşüz. Solo Sikoa, şans eseri bir takım maçında yenildiğini ve kabile şefliğini birebir maçla bırakacağını söylemiş. Roman Reigns, kabiledeki diğer kişiler olmadan Solo Sikoa’ya kabile şefliği için meydan okumuş ve Solo Sikoa’da bunu kabul etmiş. Bu maç haftaya gerçekleşecekmiş.

-----------------------------

Tamina vs Bayley for the TOTAL National Title #1 Contendership

Gayet kısa süren ve sıkıcı bir maçta Belly to Bayley ile maçı Bayley kazanmış ve TCPW Land Of Opportunity’de Steph de Lander’la maça çıkmaya hak kazanmış.

---------------------------------------

Arka alanda Original Club süslenmiş bir odada sevinçlerini yaşarken odanın içine Bullet Club ve The Elite gelmiş. Bu ekip geldiğinde parti durmuş ve etraf gerilmiş. Herkes birbirine girmeden GM Nic Nemeth gelmiş ve WrestleFest haftasında ilk elenenin karşı brand’den olduğu için kendi takımlarına bir şans daha vermek istemiş. The Elite ile Bullet Club arasında gelecek haftaya TOTAL Three Man Team Şampiyonluğu için contenderlık maçı ayarlamış. Ondan sonraki hafta da kazanan Original Club’la karşı karşıya gelecekmiş.

--------------------------------

Lance Anoa’i vs AJ Styles Opportunity Contract Qualifying Match

Beklenmedik şekilde iki güreşçinin kimyası baya uyuşmuş ve maç gayet güzel geçmiş. Aynı zamanda çok da uzun sürmeyen bu maçı AJ Styles, Styles Clash ile kazanmış ve Opportunity Contract maçına çıkacak ilk kişi olmuş.

---------------------

Arka alanda Main Event katılımcıları Braun Strowman ve Buddy Matthews sırayla görünmüş. Her ikisi de yürürlerken onlarla alakalı istatistikler gösterilmiş.

------------------------------

Braun Strowman vs Buddy Matthews TOTAL World Championship Tournament First Tour Match

20 dakika süren gecenin Main Event’inde üstün taraf maç boyu Braun Strowman olmuş. Birinci Running Powerslam ile maçı bitiremeyen Braun Strowman tam ikinci Running Powerslam’i vuracakken Buddy Matthews kendini kurtarmış ve Matthews Law ile maçı kazanmış. Buddy Matthews Dünya Şampiyonluğu için ilk turu geçmiş. O sevinirken kameralar kapanmış ve şovun sonuna gelmişiz.​
 

SemiiZiggy

PG.com Kullanıcısı
Katılım
18 Nis 2024
Konular
27
Mesajlar
1,046
Beğeni sayısı
268
PG Nakit
205
RPG Karakteri
Chris Brookes
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
TCPW ShowDownn #15'i izlemek için 5 neden?

Şovu GM William Regal açacak.
House of Black arenada olacak.
Liv Morgan ve Matt Riddle'ın bize açıklamaları var.
Kendini gösteren Alberto El Patron şans isteyecek.
TOTAL Female Championship Contender'ı belirlenecek.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: