Bu PGW adamı öyle bir yorar ki Val Venis'in bile içini öldürmüş yahu, şaşkınlıkla izledim Venis'in şov boyu hallerini. The Lodge vitesi durdurmaya niyetli değil, gittikçe daha da üst kademeye takıyorlar. Wyatt Family'nin saldırısı kan dondurdu, Gacy & Dust ile çok keyifli bir feud izletirler ama. Bu Seth Rollins ne ayak ya...
@Layne Staley sen normal psikolojiye sahip bir karakter oynayamıyor musun güzel kardeşim bu zirzopluklara kafayı yeriz yaaaaaaaaaa. Main event için ise... Yani tam bir RTWM main eventi, okurken kafamda canlandırdığım şahane bir maç+segment kombosu oldu her şeyiyle. Wes Lee'nin çanta draması gerçekten muazzam, tabi canlı olarak çok vakıf değilim ama Rumble'da da bunu gördüğüm için yapılan şey az çok anlaşılıyor. Ama Serpençe'nin bu çantayı ikiye bölmesiyle bu drama bitmez, dinamikleri ve mizacıyla çok farklı bir ekip gerçekten Lodge; bu çanta draması da çok farklı bir noktaya evrilecektir bununla paralel olarak.
Kendi gelişimden ise keyif aldım ya, Lesnar karakteri için return benim için debut... Yıllardır bu oyunu oynuyorum asla Lesnar w/ Heyman oynamak nasip olmamıştı, RTWM dönemindeki hypeı da sonuna kadar kullanabilelim diye düşünerek Lesnar'ı alayım dedim. Hep birlikte keyifli bir RTWM dönemi geçirip sonrasında tarihi bir WM şovuna şahitlik edeceğiz bundan yüzde yüz eminim. Kalben hoş bulduk diyelim o zaman...