RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟑𝟒 "𝘋𝘰𝘨̆𝘳𝘶 𝘻𝘢𝘮𝘢𝘯"


PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Katılım
21 Tem 2023
Konular
177
Mesajlar
592
Beğeni sayısı
1,395
PG Nakit
0
qaip9r9.png


PAYBACK #34
10 Mayıs Cuma, 21:00 - C
Prudential Center
Newark, New Jery

PAYBACK #34'DE BİZİ NELER BEKLİYOR?

1-
Peçeteleri hazırlayın (bu sefer ağlamak için), PGW Şampiyonu Val Venis ekranlara dönüyor!

2- PGW Tag Team Championship Match

g1hyplm.png


3- Royal Rumble galibi Velveteen Dream basına konuşuyor...

4- PGWC Chamber Eleme Maçı III

iio0r4a.png


5- MAIN EVENT:
"NOW" World Champion Chris Jericho'dan Open Challenge!


EXCLUSIVE

legado-del-fantasma-humberto-carrillo.png


Arka alanda GM odasında Mr. Berto'yu görüyoruz. Odada onun dışında sarı saçlı bir kadının olduğunu görüyoruz fakat arkası dönük bir şekilde evraklarla uğraştığından kim olduğunu anlayamıyoruz. Bu sırada Berto telefondaki konuşmasını sürdürüyor.

Mr. Berto: İyi olduğuna sevindim Matt. Aramızda herhangi bir husumetin olmasını ben de istemiyorum. Evet, evet her şey hazır. Geri döndüğünde senin için hazırladığımız güreşçi kontratını imzalamanı sabırsızlıkla bekliyorum.

Berto bir süre telefondaki Matt Morgan'ı dinliyor ve gülümsüyor. İkili son sözlerini söyledikten sonra görüşmeyi sonlandırıyorlar. Berto telefonu masaya bırakacakken birden onun tüm modunu düşüren bir bildirim düşüyor.
"Rhodes güreşmek için temize çıkamamış. Başka birisi lazım."
-Dwayne

maxresdefault.jpg


Mr. Berto: Sikeyim...

Berto iç çekerken kameralar kapanıyor.

abw4hsg.gif


9ti81m2.jpg


PYROLAR PATLIYOR VE PAYBACK #35 BAŞLIYOR!


dbKm6lG.jpeg


PGW Şampiyonumuz girişte... Val Venis. Onu çok ciddi görüyoruz. Bu sefer ne dans, ne bornoz ne de havlu var. Seyircilerin yuhalamaları arasında ringe doğru yürüyor ve zorlukla merdivenlere çıkıp iplerden geçiyor. Dışarıdan sakince bir mikrofon isteyip bir süre etrafı süzüp konuşmasına başlıyor.

9KkPbzA.jpeg


Val Venis: Sanırım benim için ilk defa aklınızda bir soru var. "Val Venis iyi mi?" Daha önce hiçbir zaman bunu sormadığınıza eminim. Çünkü başıma böyle bir şey gelmemişti. (yutkunup bir süre duraksıyor ve devam ediyor) Bunu bana... Bunu bana sizin sevdiğiniz biri yaptı. Buraya her geldiğinde ellerinizi kaldırıp uğruna ses telleriniz yırtılana kadar bağırdığınız bir adam. Eğer önümden çekilmeseydi, Tyler Bate gibi genç bir yeteneğin seks kariyerini bitirme teşebbüsüne giren bir adam. O iyi, ben kötü. Sözde... Öyle mi? Fakat bir şeyleri ölçüp tartarsanız aslında anlarsanız. Bu... Önümdeki organım. Benim zayıf noktamdı. Bunu Johnny bilirdi. Burada onunla neler yaşadık, bilirsiniz. Fakat birbirimize bunu yapmayı hiçbir zaman aklımızdan bile geçirmedik. Çünkü insanda kalp neyse, penis Val Venis için odur. Bryan benim kalbimi deldi. Ve ben... Ben iyiyim. Şimdilik. PGW şampiyonunuzu sık sık sorduğunuz için sağ olun. Biliyor musunuz, burası olmadığında her şeye rağmen nefessiz kaldım. Ve dönmek istedim. Çünkü izlemek keyif veriyor. Herkes tek bir amaç uğruna o çembere katılmak için birbirini yiyor ve hedef... Benim. Şampiyonunuzun testisleri ameliyatla anılacak aşamaya geldi. Fakat beni kim kurtardı tahmin edin...

ikVPaGL.jpeg


Val Venis: Humberto. Daha doğrusu... Mr. Berto. Benim için Dwayne ile irtibat kurup bir doktor ile randevu ayarlamışlar ve ucuz atlattım sayılır. Fakat...

Çok tuhaf görünen Val'ın sesi çatallaşıyor ve kafası aşağı eğiliyor... Sanki... Sanki utanıyor gibi! Onu ilk defa böyle görüyoruz.

lEVTn9v.jpeg


Val Venis: Cinsel gücüm eskisi gibi değil. (ağlamaklı) Olup olmayacağını da... (burnunu çekiyor) Bilmiyorum. Berbat hissediyorum PGW! Berbat! Herkesi... Her şeyi bırakmak ist-


MK8jqLi.jpeg


Gözleri dolu şekilde girişte Pure Şampiyonu Tyler Bate gözüküyor! Direkt olarak elindeki mikrofonla hızlı adımlarla ringe doğru koşuyor ve içeri girdiği gibi Val'a sarılıyor! Val ile karşılıklı ağlıyorlar!

Y8p36kq.jpeg
utbZ9Gm.jpeg


Tyler Bate: Ben... Ben çok.. Oh.. Kahretsin ki, çok şey istemişim. Burada, bu unvanı Jey'den söküp aldığımda sadece iki insanın beni izlemesini istemiştim. Bunu şahsi algılamayın ama... Sadece iki. Siz olmasanız da olurdu. Onlar da Valentine ve... Ağabeyimdi. Val Venis'di. Fakat gelin ve görün ki, ortada ne o kız ne de ağabeyim vardı. Ben... Ben burada yalnızdım. O yüzden belki de bunu, Pure Championship'i hep kötü hatırlayacağım. Ama biliyorum ki...

Val Venis: Ağabeyin seninle gurur duyuyor Tyler. Hep öyleydi. Ben bu omzunda tuttuğun unvanın ilk sahibiydim. Ve hiçbir zaman-


Entrance+1.gif


Bryan girişte göründüğü gibi Val'ın sözü kesiliyor ve Bate ile birlikte öfkeyle girişe bakıyorlar. Seyirciler "YES" çekmeye başladılar bile ve Bryan onlara eşlik ediyor! Ringin ucuna geldikten sonra içeri girmeyip bariyerlerin orada duruyor ve gülümseyerek bir mikrofon isteyip konuşmaya başlıyor.

Bryan Danielson: Sakin olun. Val, geçen hafta söyleyeceğimi söylemiştim. Senin için burada değilim. Tyler için buradayım. Onu kandırıyorsun. Pure Championship senin hiçbir zaman başarıyla savunduğun bir unvan olma-

Tyler Bate: Sesini kesmeye ne diyorsun Bryan? Seni burada, bu ringde yenen adamım ben! Artık bunu kabul et aptal herif! Tüm bu insanların başlattığı bir koyun sürüsü hareketi yüzünden kendini olmadığın bir konuma koymayı bırak!

Bryan Danielson: Tyler ben-

Xkr1aFr.jpeg


Tyler Bate: BİTİRMEDİM!

Seyircilerin hepsi Tyler Bate'i böyle görünce şaşkına dönerken Val Venis'in adeta nutku tutuluyor. Gururla karışık şaşkınlıkla, Bate'i izliyor.

Tyler Bate: Burada piç herif, duygularımızı ve benliğimizi yaşarken gelemezsin. Gelip bana nutuk atamazsın! Sen, bana bunu yapacak olan değilsin. Benim öğrenmem gereken tüm şeyler burada, BU ADAMDA! PGW ŞAMPİYONU VAL VENIS'TE!

Bryan Danielson: Ben-

Tyler Bate: EVET BEN DE ORAYA GELİYORDUM! SENİN ÖĞRENMEN GEREKEN ŞEYLER DE BENDE OROSPU EVLADI BRYAN DANIELSON! PURE ŞAMPİYONU, TYLER BATE'DE! VE BEN SANA, ŞİMDİ, AĞABEYİME YAPTIĞIN ŞEYİN HESABINI SORMAK İÇİN GELİYORUM!

Bate mikrofonu atıp oradan aşağı inecekken Val onu durduruyor. "Birlikte durmalıyız. Sana ihtiyacım var." diyerek kameranın yakın çekiminde bize onunla konuşmasını duyuruyor. Bu sırada Bryan, Bate'i anlıyorcasına bakıp o biraz Val tarafından sakinleştirilirken söze giriyor.

Entrance+with+Promo.gif


Bryan Danielson: Tyler. İçimde bir yerlerde bir ses bana, Valentine'in şu anda seni izlediğini söylüyor. Ve ben, onun seni böyle görmesini istemezdim. İnan bana, aşk durdurak bilmez ve dahi zaman tanımaz. Sen bunu yaşadığın için ben çok sevinçliyim. Aşk güzel şeydir. Dostluk da öyle. Ama doğru kişiyle. Senin bu kurduğun dostluk Tyler, doğru değil. Valentine seni gördü. O doğru. Çünkü o sana elini uzattı ve seni tuttu. Kendine doğru çekti. Sen de ona hep hayalindeki o kelimeyi söyledin... "Valentine". Çünkü sen bunu istiyorsun. Aşkı ve şarabı. Fakat bir gün kendine "belki de.." dememek için, o yanında görmüş olduğun adamdan kendini çekip koparmalısın. O, bunu isteyecek biri değil. Onun yanında oldukça, her zaman arkasında kalacaksın. Onu korumak, onun önüne siper olmak zorunda olacaksın. Ama ben, ben seni ondan kurtarabilirim. Ben seninle çok güzel maçlar çıkarıp, sana bildiğim her şeyi öğretebilirim Tyler. Ve ben senin mentorun falan değil, dostun olmak istiyorum. Seninle tarihe birlikte kazıyabileceğimiz işler çıkarmak istiyorum. Fakat bu sen, Val'ın kuklası Tyler... Benim istediğim şey değil. Emin ol, hayallerindeki kızın; Valentine'ın istediği şey hiç değil. Bunu böyle bil.

Mikrofonunu atıp arka alana yürümeye hazırlanan Bryan, Bate'in arkasından bağırmasıyla bir süre duruyor.

Tyler Bate: Dünyayı yakacağım Bryan. Yine de o kızla olacağım. Valentine'ımı bulacağım ve No Way Out'da seni bu ringe gömüp onun için doğru olan olduğumu görecek. Ve bir kez daha, beni izlemeye geldiğinde onun elini bu sefer hiçbir zaman bırakmamak üzere tutacağım. Sen de bunu böyle bil.

Bate'de aynı şekilde sert bir şekilde mikrofonu yere bırakırken Bryan arkası dönük şekilde ringi dinleyip kafasını sallıyor ve Val Venis'in Tyler Bate'den etkilenmiş, şaşkın bakışları arasında açılışın sonuna geliyoruz.

abw4hsg.gif

tTaZyjA.jpeg


Bryon Saxton: Bayanlar ve baylar... Harland.

Kadrajımıza giren isim Royal Rumble 2024'de fena işler yapmayan Harland.

Bryon Saxton: Böylesine iyi bir performans sonrası The Lodge'dan Drew McIntyre tarafından elenişin hakkında ne hissediyorsun?

Harland: Hissetmek? Sence hissediyor gibi görünüyor muyum Bryon. Sadece bu değil, genel olarak bir şey hissediyor gibi miyim? Hissetmiyorum. Hiçbir şeyi hissetmiyorum ve bu bana bir ödül mü, sınav mı çözemiyorum.

hwDMeRu.jpeg


Sözünden sonra oraya bir ayak sesi işitiyoruz, Bryon'un ağzı adeta açık kalıyor! BU...

K9xTPSA.jpeg
jSSKBie.jpeg


BROCK LESNAR! ARENADAN İNANILMAZ BİR POP GELİYOR! Geldiği gibi Harland'ı süzerek sırıtıyor ve ona baştan aşağı alıcı gözüyle bir bakıyor. Bryon tedirgin halde öylece duruyorken Lesnar adeta gençliğine bakmaya devam ediyor! Bu onu mutlu ediyor olsa da Harland'ın bakışlarından anladığımız üzere pek karşılıklı olmadığını söyleyebiliriz. Harland oradan ayrılırken Lesnar sırıtarak onun arkasından bakıyor.

abw4hsg.gif


Entrance.gif
AVvXsEiZZDQxyxQHWNczhehpvKJt0mU3bT5L_BJVgw8ZvHzz_glltgXtqGDpFvp59D5wJA3-bG65zssM2f_nSYG0bIhufQ3fcVKSADE63SlXUfVfQd_OGvKwXlTTL8XMoH-eeAU3f5Bc2R-A_dL5Lp0RIu_yp_jHl2dx7zqycOYm1P2N7YtHp448bqIsU3_6Ag=s320


LOVE IS BLIND! Goldust'ın yönettiği bu filmin belki de en önemli sahnelerinden biri burası olacak çünkü bu ikili Tag Team Championship unvanlarını ciddi bir rakibe karşı savunacak!


OqMVtKI.jpeg
y3rYoDC.jpeg


O da The Lodge. Wes Lee çantasıyla yüzü asık şekilde girişte ve Drew ise onun hafif arkasından onu süzerek yürüyor. İkilinin arasının limoni olduğunu anlasak da ringe aynı anda giriyorlar. Hakem gerekli hazırlıkları yapıp bu maçın bir şampiyonluk maçı olduğunu duyuruyor ve... PGW TAG TEAM CHAMPIONSHIP BAŞLIYOR!

PGW Tag Team Championship
Joe Gacy & Goldust (c) vs. The Lodge (Drew McIntyre & Wes Lee)


Drew'la Goldust içeride başlıyor. Goldust, Gacy'e bakıyor ve bana güven dercesine özgüvenli bir şekilde kafasını sallıyor. Sonrasında arkasını dönüyor ve ikili birbirlerine kafa göz girişiyor. Bir Goldust bir Drew! İkili karşılıklı yumruklar sallıyor. Drew'un bir yumruğundan eğilen Goldust üst üste yumruklarla Drew'a üstünlük kuruyor ve irish whipe yolluyor. Gelişine bir Gut Kick ve Dropdown Punch! Drew hafif sendeliyor fakat kendine çabuk geliyor. Ardından Goldust iplerden hızla sekiyor. Drew gelişine bir shoulder blocku koyuyor! Sonrasında hızla tuşa gitse de Goldust aniden atıyor. Goldust gazlı bir şekilde kalkıyor. Gel gel diye işaret ediyor. Drew dalga geçerek bakıyor. Sonrasında iplerden sekiyor. Goldust Inverted Atomic Drop! Sonrasında bacağından tutuyor ve Jackknife Pin! 1.........2........ Drew atıyor! İkisi aynı anda kalkıyor. Drew şaşkınca Goldusta bakıyor. Goldust sinsi bir şekilde rakibini süzüyor. Gözlerinden bu maç için çok motive olduğu belli oluyor. Drew hızla Goldust'a koşuyor fakat Goldust bunu bir Spinebuster'la karşılıyor! Sonrasında Second Rope'a çıkıyor ve Bulldog'la Drew'un üzerine atlıyor. Ardından iplerden sekiyor ve bir Clothesline! Tuşa gidiyor. 1.........2... Drew atıyor. Goldust iplerden sekiyor ve kalkmaya çalışan Drew'a dizlerinin üstünde dururken bir Big Boot! Sonrasında tersten kaldırıyor ve School Boy Roll Up! 1.........2........ KICKOUT! Drew yine atıyor fakat şaşkınca köşesine geçiyor. Drew neye uğradığını şaşırıyor. Wes tag istiyor! Drew tagi veriyor.

intro-1712939887.jpg
KumyG8I.png


Wes hızla ringe dalıyor. İkili bir süre ringin etrafında dönüyorlar. Sonrasında Wes hızla Goldust'a koşuyor. Goldust, Judo Throw'la yatırıyor. Wes kip upla hızla kalkıyor ve Goldust'a koşuyor fakat Goldust bunu dodgelıyor ve arkasından tutarak School Boy Roll Up! 1.........2........ Kickout! Goldust ayaklanan Wes'e bir Clothesline sallıyor fakat Wes bundan eğiliyor ve SUPERKICK! Fakat Goldust bunu tutuyor ve arkasını çevirip German Suplex! Pin! 1.........2....... Kickout! Goldust hızla Wes'i tutuyor ve Snap Suplex! Ardından Wes'in bacağından tutarak köşesine sürüklüyor ve Gacy'e tag veriyor. Bacaklarından tutuyor ve Catapult'la kafasını köşeye çakıyor. Gacy'de oradan bir yumruk. Sonrasında Goldust, Wes'i köşeye sabitliyor ve Gacy koşarak bir Body Avalanche'ı gömüyor. Ardından tekrar Tag'i High Five yapar gibi keyif aldığını belli ederek Goldust'a veriyor. Goldust köşede Wes'i seri yumruklarla yumruk manyağı ediyor. Ardından geri geri çekiliyor ve köşeye doğru koşuyor. Wes taklalı ani bir manevrayla Goldust'tan sıyrılmayı başarıyor. Goldust kafasını ringpost demirlerine tosluyor! Wes bunu fırsat biliyor ve oradan TIGER FEINT! Sonrasında yanındaki Gacy'e bir SUPERKICK! Ardından Aprondan iplerin üstüne çıkıyor ve STANDING DRAGONRANA! TUŞ 1.........2...... KICKOUT! Wes hızla iplerden sekiyor ve Tilt A Whirl DDT ile Goldust'ı sersemliyor! Ardından hızla köşeye geçiyor! Hazırlığını yapıyor ve JACEY-LE!

Fakat Goldust bundan kaçıyor. Wes hızla üstüne koşuyor. Goldust Back Body Drop'la Wes'i yere çakıyor. Wes hızla Tag'i Drew'a veriyor. Drew girerek Gacy'e tag vermeye çalışan Goldust'ı arkasından tutuyor ve Overhead Belly to Belly Suplex! Goldust'ı kendi köşesine doğru fırlatıyor! Köşesine doğru taşıyor ve köşesinde yerde üst üste stomplar vuruyor. Ardından köşede Goldust'ın kafasını eziyor. Sonrasında geri geri çekiliyor ve Knee Strike! Ardından Tuşa gidiyor. 1.........2....... Kickout! Drew, Goldust'ın kafasına geliyor ve üst üste yumruklar! Ardından çenesinden tutarak kaldırıyor. "Bu ahmak için yeterince direndin. Gücün olduğunu gösterdin. Doğru yolu bulacağını biliyorum! Göbekli bir ahmağın kölesi olmaktan bıkmadın mı!?" diyor. Goldust ani bir tokat!!! Drew buna karşılık sağlam bir GLASGOW KISS! Ardından hızla köşeye geçiyor! CLAYMORE hazırlığı! Goldust sersemlemiş bir vaziyette kalkıyor... CLAYMOREEEE!!!

R7mN1f.gif


Fakat Goldust kalkar kalkmaz Gacy'e atlıyor ve tag veriyor! Ona koşan Drew'a boşa atlamış oluyor! Sırtını tutarak yerde kalktığında Gacy üst üste yumruklar! Drew hızla bir Glasgow Kiss sallasa da buna Headbuttla karşılık veriyor! İkilinin kafaları çarpışıyor! Sonrasında Gacy rakibini bacaklarından tutuyor ve yere yatırıyor! Yerde üst üste yumruklar savuruyor! Drew onu üstünden fırlatıyor. Hızla kalkıyor. İplerden sekiyor fakat Gacy gelişine kavrıyor ve URANAGE! Tuşa gidiyor! 1.........2...... KICKOUT! Gacy hızla Wes'e bir yumruğu geçiriyor! Ardından ayaklanan Drew'a bir HANDSPRING LARIAT! Fakat hayır! Drew bundan eğiliyor! Bir Big Boot! Fakat Gacy iplere çekiliyor oradan Tiger Feint şeklinde dönüyor ve bir LARIAT! Fakat o da ne!? ANGELICO HAKEMİ OYALIYOR! O sırada Carter ringe elindeki DIAMOND RING İLE ONA DALIYOR VE YÜZÜĞÜ GACY'NİN KAFASINA GEÇİRİYOR! Bunu fırsat bilen Drew GLASGOW KISS!! ŞİMDİ İPLERE FIRLIYOR VE...

54vzsv.gif



CLAYMOREEEEE! SERPENÇE TUŞA GİDİYOR! 1....... AMA GOLDUST KOŞARAK RİNGİ GİRİYOR VE TUŞA BOZMAYA GELİYOR 2.........

013_NXT_02282023BR_20239-5430376b9b38e197eeb0297dbdfb4213-e1690918452533-678x381.jpg


KARDIAK KICK, WES LEE DE AYNI ANDA KARŞIDAN FIRLIYOR VE GOLDUST'I ENGELLİYOR...

3!

Kazanan ve Yeni PGW Tag Team Şampiyonları: The Lodge

aHR0cHM6Ly9zMy5zdXBlcmx1Y2hhcy5jb20vMjAyMy8wMi9XZXMtTGVlLWVuLVdXRS1OWFQtMjgtZGUtZmVicmVyby0yMDIzLmpwZw


THE LODGE, TAG TEAM ŞAMPİYONLUĞUNU ELE GEÇİRİYOR! Ekipte herkes son derece keyifliyken Wes'in maç biter bitmez hemen kendini ringden attığını görüyoruz. Resmen galibiyeti getiren hareketi yapıp ringden iniyor!

Michael Cole: Sanki Wes'in kafası daha büyük bir şeyde... İyi ki kemer bu ekibin elinde Freebird olacak yoksa Wes'in bir Tag Team maçı daha kaldıracağını sanmıyorum.

JBL: Onu anlayabiliyorum Michael. Bu adam Mr. Money in the Bank! Ve şu geldiği hale bak. O çanta Wes'in elinde küflendi ve sırf "doğru zaman" safsatasından dolayı küflenmeye devam ediyor. Wes'i Tag Team Şampiyonluğu teselli edemez.

hJ3nvz8.jpeg
17606-angelico.png


Hakem kemerleri getirirken Drew ve ringin dışındaki EC3 & Angelico ikilisi Wes Lee'ye bakıyorlar. Wes Lee onları bakışlarıyla tebrik ediyor ve resmen "siz kutlayın" diyor. Bunun üstüne Angelico gaza gelip koşarak ringe giriyor ve Tag Team kemerinin tekini alıp Drew ile birlikte kaldırıyor. The Lodge kazanıyor!

Angelico: İŞTE BUNA THE LODGE DOMİNASYONU DERİZ!

EC3, Angelico'ya bakarken biraz utanıyor gibi. Drew ise ona bakmıyor bile. Angelico dans etmemek için zor dururken içindeki enerji patlamasına engel oluyor. Üçlü ringden inip Wes'in gittiği gibi arka alana gidiyorlar. Bu sırada ringdeki Gacy ve Goldust'ın kendilerine geldiğini görüyoruz. İkili birbirlerinden destek alarak ayağa kalkıyor. Gacy, maçı kaybettiği için üzgün bir ifadeyle Goldust'a, dostuna bakıyor. Şimdi Goldust ona yaklaşıyor...

aew-dustin-rhodes-fight-fallen-young-bucks-interviewjpeg.jpg


Ve onu çekip sarılıyor! Gacy ve Goldust birbilerine sarılıyorlar. Seyircilerden inanılmaz bir alkış kopuyor. Bu görüntülerle arka al-

4WBfVA.gif


DERP!

wLLqs2Qo_o.png


BRAY WYATT BURADA! GOLDUST VE GACY ŞOK İÇİNDE ONA BAKIYORLAR! WYATT KAHKAHA ATARAK ONLARA BAKIYOR! GACY VE GOLDUST ONA DOĞRU İLERLEYECEKLERİ ANDA KENDİLERİNİ YERDE BULUYORLAR!

3emwgro.jpg


STROWMAN VE ROWAN ARKADAN ONLARA SALDIRIYORLAR! BLACK SHEEP VE WHITE SHEEP YARIN YOKMUŞCASINA GACY VE GOLDUST'I TEKMELİYORLAR. GOLDUST VE GACY'NİN KARŞI KOYACAK HALLERİ KALMIYOR BİLE. WYATT KAHKAHALAR ATARAK OLANLARI İZLİYOR. ŞİMDİ STROWMAN, GOLDUST'I KALDIRIYOR VE POWERSLAM! GOLDUST ARTIK HAREKET ETMİYOR. GACY'NİN HAREKETLENDİĞİNİ GÖREN STROWMAN ŞİMDİ ONU DA KALDIRIP KENDİNE ÇEKİYOR VE ONA DA POWERSLAM! ŞİMDİ WYATT, ROWAN'A ÇELİK BASAMAKLARI İŞARET EDİYOR. ROWAN ÇELİK BASAMAKLARI GETİRİYOR... WYATT İŞARETİ VERİYOR VE GACY'İ GÖSTERİYOR!

d8tcbuy.jpg


ROWAN, ÇELİK BASAMAKLARI AYAĞA KALKMAYA ÇALIŞAN GACY'NİN KAFASINA İNDİRİYOR!

5989d7a71943ffb8aa45043a58165ab20afdae9a_00.gif
n36zblg.jpg


GACY'DEN DE ARTIK HAREKET YOK. WYATT ONUN HAREKETSİZ BEDENİNİ YAVAŞÇA KALDIRIYOR VE ONUNLA DANS EDİYOR... BU SIRADA STROWMAN VE ROWAN'IN YERDEKİ GOLDUST'I TUTUP KAFASINI KALDIRARAK OLANLARI İZLETTİKLERİNİ GÖRÜYORUZ. WYATT BİR SANİYE OLSUN GÖZÜNÜ GOLDUST'DAN AYIRMIYOR. GOLDUST AĞLIYOR, ÇIĞLIK ATIYOR! FAKAT NAFİLE ÇÜNKÜ WYATT'DAN GACY'E SISTER ABIGAIL- KAFASI ÇELİK BASAMAKLARA ÇARPTI!

Michael Cole: Bu... Bu bir katliam!

gm2172v.jpg
d9u0rvs.jpg


Gacy'nin nefes alıp almadığı bile belli değil! Wyatt diz çöküp onun yanına yaklaşıyor şimdi ve hareketsiz bedenine bakıyor. Şimdi gülerek Goldust'a bakıyor. Bu sırada Goldust'ın dostu için çığlıklar attığını görüyoruz. Strowman Ve Rowan onu yerde tutmaya devam ederlerken Wyatt sanki bunun sorumlusu Goldust'mışcasına ona bakmaya devam ediyor. Wyatt şimdi bakışlarını Goldust ve Gacy'den çekip yerdeki Television kemerine kitleniyor. Uzun bir süre kemere bakıyor ve en sonunda onu çekip eline alıyor...

i


Wyatt bir süre daha Television kemerini inceledikten sonra onu Goldust'a göstererek kaldırıyor. Bizler de onun yüzündeki korkunç gülümseyi izlerken minik bir reklam arasına gidiyoruz.

abw4hsg.gif

age5ai6.jpg


Royal Rumble galibi Velveteen Dream’i bu şova duyurulan basın toplantısında görüyoruz. Kendisi yerini almış ve tüm gazetecileri toplamış. Dream, her zamanki gibi süslenmiş şık bir halde bizleri karşılıyor. Masadaki suyunu yudumladıktan sonra konuşmasına giriş yapıyor.

Velveteen Dream: Bunu en son yaptığım zaman sanırım Television kemerini elime ilk aldığım zamandı… Şimdi ise karşınızda Wrestlemania Main Event’ine gidecek adam olarak duruyorum. Lafı çok dolandırmak istemiyorum... Bugün cevap verme işi bende, soru sorma işi sizde.

naymxt3.jpg


Gazeteci 1: SGM, Wrestling Observer. Sorum Chris Jericho’nun geçen şov söylediği şeyler hakkında olacak. Sanırım siz de katılıyorsunuz ki kendisi gerçekten dediğini yapıp Christopher Daniels’ı yenerse WHC’nin prestiji eskisi gibi olmayacak. Peki böyle bir durumda yine de Daniels’ı seçmeyi düşünüyor musunuz?

Velveteen Dream: Öncelikle muhabirliğe geçiş yaptığını bilmiyordum, kutlarım. Soruna gelecek olursam… Jericho’nun geçen şov söyledikleri mantıklı olmasa zaten şu an tercihim belli bir şekilde burada oturuyor olurdum. Gördüğün üzere onu haklı buldum. Dediklerinden sonra anladığım bir şey oldu

Dream masadaki suyu yudumlayıp devam ediyor

Velveteen Dream: Anladım ki Daniels eski Daniels değil. En azından benim bildiğim Daniels değil. Benim bildiğim Daniels, TVC’yi ondan söküp aldığım gün ölmüş. Şu an gördüğüm adam ise o olduğunu sanıyor. Bizim onunla olan kaderimizi, rüyamızı gerçekleştirmek istiyorsa yapması gereken belli. Jericho’nun dediklerinin tersini çıkarmalı. Aksi takdirde yapmam gerekeni yapıp rüyaları boş vereceğim ve büyük balığı seçeceğim. O maçın galibi kim olursa benim sayemde WrestleMania ana olayına gidecek. Sıradaki soru!

l313v6o.jpg


Gazeteci 2: Emin Cahit, TRT. Gimmick Değiştirmeyi Düşünüyor Musun?

Velveteen Dream: Bu ne salak bir sor-

VELVETEEN CÜMLESİNİ BİTİREMİYOR ÇÜNKÜ KAFASINA YEDİĞİ TEKME SONRASI MASAYA YIĞILIYOR!

puyhwz0.jpg


BLACK MASS! Malakai Black, sahne arkasından fırlayarak Dream'i hazırlıksız yakalıyor. Gazetecilerin çoğu korku içinde orayı terk ediyor. Tam bu sırada Black'in yanındaki Brodie King, Dream'in kafasını tutuyor ve masaya vurmaya başlıyor! Deli gibi vuruyor, durmuyor! Dream'in kafası kan içinde kalıyor. Dream bayılacak hale geldiğinde Black, Brodie'yi durduruyor. Şimdi kendisi Dream'e iyice yaklaşıyor ve masada duran mikrofonu aralarına koyup konuşmaya başlıyor.

s0d5d4c.jpg


Malakai Black: House of Black senin yüzünü hatırlıyor Velveteen. Mor renkli konfetileri ve rengarenk Royal Rumble gecesini hatırlıyor. Fakat kimse bizi hatırlamıyor. Bu çok talihsiz.

Black nefret dolu bakışlarıyla acı içinde kalan Dream'e bakıyor.

Malakai Black: Belki de No Way Out'da Jericho'yu ya da Daniels'ı düşünmeyi bırakıp kendi kariyerine odaklanmalısın. Çünkü karşıma çıkmayı kabul edecek kadar cesursan sana o Wrestlemania biletini hak etmediğini sonuna kadar kanıtlayabilirim. Senin gibi rengarenk birinin bile tüm renklerinin solabileceğini... İşte bunu sana gösterebilirim.

Black, ağır bir şekilde Dream'in başından geri geri çekiliyor. Şimdi King ile beraber orayı terk ediyorlar.

abw4hsg.gif


Entrance+1.gif


Seth Rollins girişte! O rampaya gelir gelmez seyircilerden kendisine karşık tepkiler geliyor. Aslında bunu görmek şaşırtıcı. Çünkü Cody'e yaptığı saldırıya rağmen olumlu tepkiler de alıyor olması çok rastlanan bir durum değil. Rollins son derece ciddi şekilde ringe ilerleyip ringdeki yerini alıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

JBL: Bu piç herif Cody’i kızının ve karısının önünde dayak manyağı etti. Exclusive’de gördüğümüz üzere de o gece yaptığı şey yüzünden adamın Chamber’a girme şansını sıfıra indirdi.

Michael Cole: Cody’nin bu maç için temize çıkamaması çok can sıkıyor… Kim gelirse gelsin en az Cody kadar Seth’i haşat edecek biri olmalı.


AVvXsEhTg1u7Wz8MEuLSaYOtXYZbo2H1epgKqgDh29srwthDBklvhOpMUgZU-fBxYdzL6PjJN6x7fltPfeuY8--YqeIGicibzDN6Jqj4iNloNRLgJT0YEQDtxlpqx07Hu4VZdiB-2yRIl9LorEsGDrqk6WX30dVH_oHOejyhT4TsebFvqH_9b7BkOvT8aFTl=s320


CM Punk? PGW’ya adım attığı günden beri herkesin bir tehdit unsuru olarak gördüğü adam girişte beliriyor. Seyirciler onu bu elemelerde gördüklerine sevinmiş gibi duruyorlar. Punk, fazlasıyla kendinden emin bir şekilde ringin yolunu tutuyor.

Michael Cole: Chamber eleme maçlarında hiç NOW’dan birilerinin olmaması garip gelmişti. Görülen o ki The Rock bu hatasından döndü.

JBL: Burada kilit nokta bana kalırsa Rock değil, Berto. Anlaşılan kendisi NOW güreşçilerine vebalı muamelesi yapmak istemiyor.

Punk ringe giriyor ve ringdeki yerini alıyor. Seth ve Punk birbirlerine bakarken zil çalıyor ve maç başlıyor.

Qualifying Match for PGW Championship Chamber Match
Seth Rollins vs. CM Punk


58omaev.jpg
oi6jrhd.jpg


İkili elbow and collar tie up'a girişiyor. Punk üstünlük kuruyor ve Seth'i kolundan çevirip Arm Wrench'e alıyor. Kolunu bir süre kitliyor fakat sonrasında Seth bunu tersine çeviriyor ve Punk'ın kolundan tutarak bir takla atıyor. Sonrasında bir Arm Dragle yatırıyor. Sonrasında bir Arm Drag daha. Ardından irish whipe yolluyor fakat Punk bunu tersine çeviriyor ve üstüne Hip Toss. Hayır Seth bunu tersine çeviriyor ve Punk'ı hip tossla yatırıyor. Sonrasında kolundan çeviriyor ve arkasından kolunu kitliyor. Fakat Punk boştaki eliyle bir dirsek vuruyor. Sonrasında headlocka alıyor. Seth üstünden fırlatıyor. Punk iplerden sekiyor ve bir shoulder block. Punk tekrar sekiyor. Seth üstünden Leapfrogla atlıyor. Punk iplerden tekrar sekiyor. Seth gelişine bir dropkick! Ardından back choplar vurarak Punk'ı köşeye taşıyor. Köşede üst üste back choplar vuruyor fakat Punk bunu tersine çeviriyor. Sethi köşeye sıkıştırıyor ve üst üste back choplar ve yumruklar karışık dalıyor. Sonrasında üst üste yumruklar ata ata Seth'i sersemletiyor ve karşı köşeye geçiyor. Hızla Seth'in üstüne koşuyor fakat Seth, Punk'ın tam suratına bootu koyuyor. Seth, Punk'ın üstüne koşuyor fakat Punk bir anda Seth'i Abdominal Stretch'e alıyor! Seth bundan bir süre sonra kurtuluyor ve ani bir dönüşle Enzuigiri! Punk sendeleyerek iplere çekiliyor. Seth, Punk'ı bir Clothesline ile ring dışına postalıyor.

Suicide+Dive+2.gif
Calf+Kick.gif
lPR_Fo.gif


Ardından Slingshot Crossbody'le Punk'ın üstüne uçuyor. Sonrasında ringe giriyor. İplerden sekiyor ve Suicide Dive! Ardından tekrar giriyor ve bir tane daha! Sonrasında tekrar giriyor ve Top Con Hilo! Fakat Punk bundan kaçıyor ve Seth boşa uçuyor! Seth acıyla yerde kıvranıyor. Punk hızla Seth'i ringe sokuyor. Kafasını apronda bırakıyor ve ensesine üst üste yumruklar. Apronun önünde sabitliyor. Ardından aprona çıkıyor ve kafasının arkasından Knee Drop'la atlıyor! Sonrasında Seth'i kaldırıyor ve ringe sokuyor. Peşinden kendisi de giriyor. Seth'i chinlockla kitliyor. Seth bir süre sonra kalkmayı başarıyor. Üst üste dirsekler vurduktan sonra Punk'ı irish whipe yolluyor fakat Punk bunu tersine çeviriyor ve gelişine bir Sleeper Hold! Seth pes mi edecek!? Seth bir süre direndikten sonra Punk'ın karnına karnına yumruklar atıp kurtulmayı başarıyor. Ardından iplerden sekiyor. Punk gelişine bir Calf Kick! Ardından da bir Clothesline! Seth sendeleyerek kalkıyor. Punk birde üstüne Roundhouse Kick'i oturtuyor. Seth sersemleyerek köşeye geçiyor. Punk karşı köşeye geçiyor ve koşuyor. High Knee! Sonrasında kolundan çekiyor ve Clothesline! Fakat hayır! Seth bunu Reverse STO ile karşılıyor! Punk'ın kafasını orta turnbuckle'a çarpıyor! Ardından ipleri tutarak kalkıyor ve Punk'ı kaldırıyor. Top Rope'a çıkartıyor. SUPERPLEX! SONRASINDA FALCON ARROW! TUŞ 1.........2.......

4cff7d66a7bf2393d390db3076141168953590f4_00.gif
Buckle+Bomb.gif


KICKOUT! Seth, Second Rope'a çıkıyor. PHOENIX SPLASH! Fakat hayır! Punk bundan kaçmayı başarıyor! Aprona geçiyor. Aprondan SPRINGBOARD CLOTHESLINE! Hayır! Seth SUPERKICK! Ardından hızla tutuyor ve RIPCORD KNEE! Hayır! Punk bunu blokluyor ve ANACONDA VICE'A ALIYOR! ANACONDA VICE! Seth pes mi edecek!? Seth dayanmaya çalışıyor! Seth kilidi çözüyor ve hızla kalkıyor. Punk'ta ayaklanırken hızla Enzuigiri! Ardından Running Shooting Star Press! Fakat Punk bunu dizleriyle engelliyor! Small Package'e alıyor! 1.........2........ Seth atıyor! İkili aynı anda kalkıyor! Seth, Punk'ı hızla Pedigree'ye alıyor. PEDIGREE! Hayır! Punk, Seth'i sırtlıyor! GTS! Hayır! Seth oradan Powerbomb pozisyonuna alıyor! Kaldırıyor ve BUCKLE BOMBBBB! Sonrasında iplerden sekiyor ve Curb Stomp mu???

Curb+Stomp+2.gif


CURB STOMP! CURB STOMP! BU İŞ BİTTİ! 1........................2...........................

intro-1676391396.jpg
seth-rollins-smile.gif


HAKEM AŞAĞI ÇEKİLİYOR! CODY RHODES! Ama tuhaf ki... Seth bunu biliyormuşçasına sadece gülümsüyor! Bunu bekliyordu belki de! Cody'i gördüğüne mutlu olmuşçasına ona bakıyor ve... Gülümseyip ellerini birleştirip uyku işareti yaparak arkasını dönüyor. Seth adeta Go to Sleep yiyeceğini biliyor! Çok tuhaf davranıyor!

AVvXsEgn7RBoRThC-XA5nwttPB0ZDEgPvF0KEVwSXNIqYh0NScVx4dNTOcvaWUUrEm76SnV-Ui8bHCKUqImV8TgOfywBvKHNt-RLmPZyBRuZymOL4YeeuLwhrx4fOBqUFEGwVm29Cy9Wp03gWw1iIj-yk8S8p0CGyUVV-S2qOqT0FFuNffNFATgaQdfVs_-O=s320


Seth döndüğü gibi Punk onu sırtlıyor ve Go to Sleep! Seth aşağı düştüğünde yere kapaklanmadan önce ringin kenarındaki Cody'e gülüyor! Çok tuhaf! Hakem şimdi tekrar içeri giriyor ve sayıyor! 1................................2....................................

3!

Kazanan: CM Punk

AVvXsEjWDr2MqsA36A6KZB9-M-Pv2KxiNEvw4SvGfi2fsy4Zg0-6CgnBH1ANaUXbKcQLzjjy3M6Y3WTavpmZTBVlHO0zpMBLJTXR08rOcmi_E3c8cSbO2jpyjGS8lBuiVKNUvhvm1KiNwHcc4YkURXW2YYOPU_5D9X_Puy9K6UXRfrnShz6geXlEN38HJGyc=s320
zsfPvrK.jpeg


Punk kendini çembere attığı gibi direkt olarak ringin dışına atıp, dışarıdaki Cody'e kısa bir süre baktıktan sonra arka alana gidiyor. Bu sırada Cody'nin ringin içine girdiğini görebiliyoruz! Yerde yatan Seth'in öylece başında bekliyor. Ona öylece bakıyor... Fakat saldırıya tenezzül bile etmeden kafasını iki yana sallayıp oradan ayrılıyor.

o9JqWff.jpeg


Hayır! Seth ayağından tutuyor! Cody'i ayağından tutuyor ve hemen dışarıdan kendisine bir mikrofon işaret ediyor! Mikrofon geldiğinde ise yerde Cody'e doğru bakıp bağırıyor.

maxresdefault.jpg


Seth Rollins: Ben... Ben senin... (yutkunuyor) Kurt...uluşunum. Kendini.. Serbest bırak. Bunu yapmayı istediğini... Bunu... Senin de istediğini... (nefesini veriyor) Biliyorum... Ve bu... Çok güzel hissettiriyor. Çok güzel. Hadi Cody! Senin yerinde ben olduğumda, kafanı bu ringin zeminiyle... Kafanın izi... Çık.. (artık kendini tutamayıp yükseliyor) NEYİ BEKLİYORSUN CODY! İÇİNDEKİNİ YAP! ARTIK MİMARINLA... YÜZL-

l-intro-1675061600.jpg
taFQxAv.jpeg


CODY ONU SIRTLAYIP KALDIRIYOR... BU OLDUĞU AN SETH GÜLÜMSÜYOR VE CROSS RHODES! CROSS RHODES!

intro-1680546160.jpg


AMA DURMUYOR! CODY ONU TEKRAR KALDIRIYOR VE... BİR CROSS RHODES DAHA! Seth yerde baygın şekilde öylece yatarken Cody tıpkı kendisine bulaşan bir virüs söz konusu gibi iğrenti ile Seth'e bakıyor.

YUQ89G0.jpeg


Cody artık Seth'e ayak uydurdu diyebiliriz. Seth bu zamana kadar bunu başaran ilk kişi olup Cody'e kafayı yedirtiyor! Seyircilerin desteği ile öylece arka alana giden Cody Rhodes ile kameralarımız kapanıyor.

abw4hsg.gif

h9jfva6.jpg


Açılışta yaptığı konuşmanın ardından bu kez PGW Champion Val Venis'i arka alanda görüyoruz. Omzunda kemeriyle birlikte keyifsiz bir yüz ifadesiyle bir kapının önünde duruyor. Kameralar kapının üstünü çekmeye başlayınca kapının üstünde "Mr. Berto" yazdığı gözüküyor. Venis kapıyı tıklatıyor. Kapı açılıyor ve Venis şaşkın bir ifadeyle karşısındaki bu beklemediği kişiye doğru bakıyor!

OTwNCsR.png


Tiffany Stratton: Mr. Berto şu an müsait değil.

Berto'nun odasındaki sarışın kadın Tiffany Stratton çıkıyor! Normalde Tiffy’i bu kadar yakın bir mesafede görse ağzının suyu akacak olan Venis şu an onunla göz teması bile kurmuyor, sanki umursamıyor...

Val Venis: Onunla konuşmam gere-

rGxPOum.png


Mr. Berto: Val mı? İçeri girebilirsin Val. Bizi yalnız bırakır mısın Tiff?

Tiffany odadan çıkarken Berto bir süre ona baktıktan sonra Venis'e doğru dönüyor. Venis bir süre ona bakıyor.

Val Venis: Mr. Berto... Sana bu şekilde hitap etmek hala biraz garip geliyor. Kim tahmin edebilirdi ki sadece ikimiz burada olmaya devam edeceğiz ve bu iki eski takım güreşçisinin yolu kronik sakat bir genel müdür ve hasar görmüş sakat bir dünya şampiyonu olmaya doğru ilerleyecek? Bundan 10 ay önce bunu tahmin et deseler sağlam bir kahkaha atardım. En azından benim hasarım geçici duruyor. Aslında bu yüzden seni görmek istedim. Şovun başında bundan bahsettim fakat... Gerçekten ucuz atlattım. Bu pek sık yaptığım bir şey değildir ama... Tüm bunlar için teşekkür ederim.

CIVJjKA.png


Berto geçmişe bir yolculuk yapar gibi bir süre durup gülümsüyor.

Mr. Berto: Önemli değil Val. Bay Johnson ile birlikte güreşçilerimizin sağlık durumu en çok önem verdiğimiz konulardan birisi. Özellikle de benim gibi sakatlık ile kariyerini sonlandırmak zorunda kalmış birisi için bu çok daha da önemli. Bu bir şampiyonun sağlık durumu olunca daha da büyük bir önem teşkil ediyor. No Way Out için iyi dinlenmeli ve hazır olmalısın.

Val Venis: No Way Out... Hazır olacağım. Fakat CM Punk? Gerçekten mi? Az önce olanları izledin mi? Karşıma bütün PGW kadrosunu çıkartın ses etmem fakat bu adam... Bu adam PGW için bir tehdit. Adamın tüm yaptıkları Dwayne'in söylediklerinin üstüne bir çarpı atıyor.

Mr. Berto: Az önce neler olduğunu gayet iyi izledim. Cody Rhodes'un maça çıkamayacağı belli olduğu andan itibaren bu maç için şans arka alanda bulunan herkes için eşitti ve o bu maça çıkma cesareti gösterip kendi hakkını çekip aldı. Birazdan da NOW’dan diğer bir güreşçi olan Tyler Breeze şansını deneyecek. Bak Val, izinsiz gerçekleşen Rumble baskını için ben de en az Bay Johnson kadar sinirliyim fakat her şeyden önce ben adil bir adamım. Bu konuda yapabileceğim bir şey yok. Bu soruyu Bay Johnson yöneltse bile cevabım aynı olurdu. Ayrıca unutma ki bu adamların hepsi artık birer kontratlı PGW güreşçisi.

ItdR3ai.png


Venis sabrı tükenir bir şekilde başını öne eğiyor.

Val Venis: Anlamıyorsun Humberto. Organize olacaklar. Çünkü hepsi Dwayne'den, senden, PGW'dan, hepimizden nefret ediyor. Buna fırsat vermeden yılanın başını ufakken ezmek lazım. Hayır. Punk gibi bir adamdan korkmuyorum. Fakat o adamı o maça koyarak yaptığın şey sadece Punk ile değil tüm NOW ile savaşmam anlamına geliyor. Bir çemberin içinde olmamızın hiçbir önemi yok. Hepsinin tek bir amacı var. Fakat PGW? Hepimiz kendi yolumuzdayız. Şimdi sana soruyorum "Mr. Berto". Eğer Punk ezkaza bu maçı kazanırsa ne olur? NOW Dünya Şampiyonluğu belki de tarihe karışacakken onlar için aynı gün yeni bir şampiyon, yeni bir lider nelere yol açabilir hiç düşündün mü? Bence bunu bir düşün.

Mr. Berto, Venis'in dediklerinin ardından düşünceli bir ifade ile birkaç saniye duraksıyor.

Mr. Berto: Bunun üzerine düşüneceğim. Çıkabilirsin.

Venis bir süre daha Berto'nun suratına baktıktan sonra kemerini omzuna tekrardan yerleştirip ayağa kalkıyor ve kapıya doğru ilerliyor. Venis oradan ayrılırken biz de ringe dönüyoruz.

abw4hsg.gif


Entrance+2.gif


LOOOK! LOOK EVERYONE! IT'S TYLER! Tyler Breeze, buradaki en önemli sınavına bu gece çıkıyor! Klasikleşmiş girişinden taviz vermiyor ve selfieler çekip ringe ilerliyor. Seyircilerden kendisine fazlasıyla olumsuz tepkiler gelse de Breeze kimseyi umursamıyor.

Michael Cole: CM Punk'dan sonra Chamber için bir NOW adayı daha! Bu maçı kazanırsa Venis'in biraz önce dediği gibi PGW Chamber'ında ciddi bir NOW sorunu ortaya çıkabilir. Umarım rakibi-


Entrance+4.gif


Breeze'in moraller düşüyor. Karşısında PGW'nin en dominant güreşçilerinden biri... Former 2x World Heavyweight Şampiyonu var! İşte geliyor... Alberto "El Patron" Del Rio. Daha önce WHC ile başardığı ana kemer şampiyonluğunu bu sefer PGW Championship ile yapmak için bu maçı kazanmak zorunda. Ricardo onun kulağına bir şeyler fısıldarken Alberto tüm odağıyla ringe doğru ilerliyor. Şimdi içeri giriyor ve Breeze'i süzüyor. İkili bir an önce maçın başlamasını beklerken zil çalıyor!

Qualifying Match for PGW Championship Chamber Match
Alberto "El Patron" Del Rio vs. Tyler Breeze


Dropkick.gif
Corner+Enzuigiri+Kick.gif


Breeze koşarak aradan hızla bir dropkick atıyor! Alberto neye uğradığını şaşırıyor. Breeze hızla Alberto'nun üstüne koşuyor ve Jumping Enzuigiri! Alberto iyice sersemleyerek köşeye geçiyor. Bir Jumping Enzuigiri daha! Sonrasında oradan tutuyor ve Tornado DDT! Fakat hayır! Alberto tam vuracakken üstünden fırlatıyor. Breeze üstüne koşuyor. Alberto bundan kaçıp Breeze'i hızla ringposta fırlatıyor. Breeze omzunu çok sert bir şekilde ringposta tosluyor. Breeze döner dönmez Alberto'dan Step Up Enzuigiri yiyor! Alberto onu oradan çekiyor. Hızlı bir tuş denemesi geliyor 1........2.........

Supermodel+Kick+1.gif


Son anda atmayı başarıyor. Alberto, Breeze'in kolundan kitliyor. Kolundan kitleyerek kaldırıyor. Arkadan kavrıyor ve sertçe köşeye çarpıyor! Sonrasında Double Knee Armbreaker! Breeze acıyla kolunu tutuyor. Ardından kolunu yere sabitliyor ve üst üste stomplar vurmaya başlıyor. Koluna omzuna karışık stomplar vuruyor! Breeze kolunu tutarak acı içinde kıvranıyor. Alberto, Breeze'in kolundan tutarak kaldırıyor. Kolunu çeviriyor ve iplerin arasına sıkıştırıyor. Hakem sayıyor. 1.. 2.. 3.. 4.. Alberto bırakıyor! Breeze kolunu tutarak acı içinde köşeye geçiyor. Alberto koşarak bir Step Up Enzuigiri! Ardından kaldırıyor ve Cross Armbreaker'a alıyor fakat hayır! Almaktan vazgeçiyor ve Breeze'i köşeye doğru taşıyor. Fakat Breeze! Hızla Alberto'yu itiyor ve SUPERMODEL KICK! Alberto sersemliyor! Breeze koşuyor...

33faa1520f4fa67bfcb08936ec7841cf.gif


BEAUTY SHOT! VURDU! CİDDEN VURDU! Kolunu tutarak acıyla Alberto'nun üstüne yatıyor! Hakem sayıyor 1.........2.......

KICKOUT! Alberto atıyor! Breeze acıyla kolunu tutuyor! İkili bir süre sonra aynı anda kalkıyorlar fakat Alberto iplere tutunarak kalkışını hızlandırıyor! Breeze kolunu tutarak acıyla kalktığı sırada karşısında Alberto'yu görüyor! Alberto bir SUPERKICK! Tam kafasına! Sonrasında kaldırıyor ve Top Rope'a çıkartıyor. AVALANCHE DOUBLE KNEE ARMBREAKER! Breeze acıyla yerde kolunu tutuyor! Alberto kaldırdı ve CROSS ARMBREAKERR!!!

1yqkAk.gif


BREEZE ACIYA HİÇ DAYANAMIYOR VE PES EDİYOR!

Kazanan: Alberto "El Patron" Del Rio

Celebration+1.gif


Alberto çembere kendini atan diğer bir isim oluyor! Doğrusu onsuz bir çember maçı eksik kalırdı fakat Tyler Breeze'in hatrı sayılır performansı da göz ardı edilmemeli. Alberto ringe son kez bakıp arka alana doğru giderken biz de reklamlara gidiyoruz.

abw4hsg.gif

maxresdefault.jpg


PGW denilince akla gelen emektar isimlerin başında gelen HIV Zeke'i odasına girerken görüyoruz. Fakat bir terslik var çünkü içerde sırtı dönük bir şekilde duran birisi var.

?: Hoş geldin. Ben de seni bekliyordum.

HIV Zeke: Sen de kimsin amına koyayım?

01-mansoor-wwe-monday-night-raw-debut-5-3-2021-backstage-behind-the-scenes.jpg


?: Mansoor Al Uzza. Sen bana kısaca öğretmenim diyebilirsin.

HIV Zeke: Odamdan çıkmak için son saniyelerin ucube.

Mansoor Al Uzza: Ucube? İlk defa bu lafı duymuyorum. Sanırım atalarımdan bana kalan en kötü miras da bu olsa gerek. Bunu duymaya ben fazlasıyla alışığım Zeke. Peki ya sen Zeke? İnsanlardan bu lafı duymaktan bıkmadın mı?

Zeke konuşacak gibi oluyor ama konuşamıyor.

Mansoor Al Uzza: Onlar ne derse desin... Senin de farklı olduğunu biliyorum. Beni takip et Zeke. Atalarımın bana bıraktığı intikamı almama yardım et. Benim gibi Hubal'ın yolunu takip et. Bir ucube olmaktan ileri git. Cennetin efendilerinden biri ol Zeke.

Mansoor sonunda arkasını dönüyor ve Zeke'in gözlerine bakıyor. Zeke, resmen hipnoz olmuşcasına etkileniyor bu sözlerden. Şimdi kameralar ringe dönmek yerine farklı bir koridorda açılıyor.

abw4hsg.gif

s5YsxRz.jpeg


Kameraların tekrardan açıldığı koridorda Zeke'den sonra şimdi de kendisini çember maçına atan Gunther'ı görüyoruz. Yanına röportaj ekibi geliyor fakat Gunther onları aşağılarcasına iterek kendisiyle röportaj yapılmasına izin vermiyor! Tüm ekip şok içinde ona bakarken Gunther odasının kapısını açıyor. İçeri gireceği sırada ona bağıran birisi var!

"Öyle çekip gidemezsin orospu çocuğu!"

Gunther, bunu röportaj ekibinden birisinin söylediğini sanarak arkasını dönüyor...

gzOe32m.jpeg


SPEAR! SPEAR! GUNTHER BUNUN NEREDEN GELDİĞİNİ ANLAMIYOR BİLE! SANİYELİK BİR HÖNKÜRMENİN ARDINDAN ROMAN İNSANLIKTAN ÇIKMIŞ BİR SPEAR İLE GUNTHER'IN BEDENİNİ ARKA ALANDAKİ MASAYLA BULUŞTURUYOR!

mPtHk2Z.jpeg


Roman Reigns: Geçen hafta için tebrikler. Bu ödülündü.

Roman adeta Royal Rumble 2024'deki The Lodge tarafından elenişinin ve çembere katılamayışının acısını GUNTHER'dan bu spear ile çıkarıyor! Bu sırada arka alandaki herkes buraya doğru bakıyor. Roman yerden kalkıp baygın halde yatan GUNTHER'a öylece bakarken saçlarını arkaya atıp yoluna devam ediyor.

abw4hsg.gif

Kameralar açıldığında ringimiz boş. Herkes şovun ne şekilde devam edeceğini bekliyor. İnsanlar daha fazla bekletilmiyor çünkü ışıklar kesiliyor. Arka alandan gelecek kişiyi herkes çok iyi bir şekilde biliyor, arenada pozitif reaksiyonlar hakim. O isim, buraya geliyor!


AVvXsEhm3mZ8B4r2eM1RHrzeejoLF7XI-cPd5iy14IiV-GiWNlmcn4NGqGmfZANGoNoLOIC8kSba4c9zXN3RelYxd9MTeEcp4_4AGAU5JwYF1LObRRjveV_aVLf-tulm6gjVVUYNfUBhj25Rh4o6J2NEx5M_ospdNY6L3wZIuBCvOI72Cn0Uvh5e1eDpyOuNeg=s619


BREAK THE WALLS DOWN! Chris Jericho renkli ceket şovunu yapıyor, herkes ayakta! Arenadaki ışıklar düzeliyor, öfkeli olsa da bunu bir şekilde gizlemeye çalışan Chris karşımızda. İçinde bir alev var, bunu çok rahat algılayabiliyoruz. Chris ringe doğru ilerliyor, ringe vardıktan ipleri tutarak apron'a tırmanıyor ve iplerin arasından geçerek ringe giriyor. Geçen hafta Christopher'ın kendisinin kemerine basmasından bir hayli rahatsız görünüyor. Her şeye rağmen kemerini gururla omzuna tutuyor. İplerin arasından kendisine bir mikrofon uzatılıyor, Chris mikrofonu aldıktan sonra ağzına doğru tutuyor ve konuşmasına başlıyor.

208mllm.jpg


Chris Jericho: Ah, omzunda taşıdığı o kemere yük olan o adamın; kemerini kaybetmemek için her şeyi deneyeceğinin farkındaydım ama bunu yaparken seviyeyi aşağıya çekeceğini zannetmiyordum. Sana acıyorum zavallı... Aylar önce vurgusunu yaptığın etik değerlere ne oldu? Ya Alberto’ya söylediklerin? Yalancısın sen! Senin için saygı da yok, etik de! (bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Dinle Christopher, ne amaçla bunu yaptığınla pek ilgilenmiyorum. Amacını anlamak yaptığına bir anlam katmayacak. Sadece şunu çok iyi biliyorum ki uyuyan devi uyandırdın, dolaşımını hızlandırdın. Chris Jericho'nun değerlerini bir hiç olarak görüp, sergilediğin tutumun ardından yapabileceğin en büyük hatayı yaptın. (agresifleşiyor) Ne kadar alçalacaksan alçal ve neyi deneyeceksen dene, No Way Out'ta sana çıkış yolu bırakmayacağım! Bu saatten sonra sen de, gözünü buraya dikmiş olan milyonlar da bilsin ki; karşıma çıkmandan sonra sana bunun hesabını soracağım! Bunun hesabını vereceksin! Bu kemerin (kemerini havaya kaldırıyor) önünde diz çöktüreceğim sana! Boyun eğeceksin bu hakimiyete!

Seyircilerin reaksiyonlarını bir süreliğine gözleyen Chris, fazla geçmeden konuşmasına kaldığı yerden devam ediyor.

omslsqf.jpg


Chris Jericho: Şimdi ise yaraları sarma zamanı. Val Venis'in cesareti üzerinde duran o adamın buraya gelemeyecek kadar korkak olduğunu biliyorum. Ona buradan kendisini nasıl bir sonun beklediğini göstermek istiyorum. Ayrıca yapacaklarımın ardından gerçek bir şampiyonun nasıl olacağını bir kez daha aklına sokmuş olacağım. Buraya iyi odaklan Christopher, birazdan sana gerçek bir dünya şampiyonu nasıl olurmuş, onu göstereceğim! Herkes bunu bekliyordu ve yapıyorum. Bu bir meydan okumadır ve ortaya kemerimi koyuyorum! Arka alandan bu meydan okumayı kabul edecek bir cesareti bekliyorum!

Chris çağrısını yaptıktan sonra önce mikrofonu yere atıyor, sonra da ceketini çıkartıyor. Gözünü stage'ye çeviriyor ve bu meydan okumayı kabul edecek birisini bekliyor. Fazla gecikmeden bütün arenayı etkisi altına alan bir şarkı duyulmaya başlıyor.


9vjhp5n.png


KENNY OMEGA! BU MEYDAN OKUMAYA YANIT VEREN KENNY OMEGA! PURIFICATION ERA'NIN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN OLABİLECEĞİNİ BİR NEVİ SÖYLEYEN KENNY BURADA! YOUNG BUCKS İLE BİRLİKTE BURADA! ARKA ALANDAN GELİYORLAR VE TAUNT'LARINI YAPIYORLAR! GÜLEREK CHRIS'E BAKIYORLAR, CHRIS İSE KAŞLARINI ÇATARAK ONLARA DOĞRU BAKIYOR. BU BAKIŞMALAR ESNASINDA KAMERALAR KAPANIYOR, REKLAMLAR GİRİYOR ARAYA.

Kısa süren reklam arasının ardından Kenny'i ring içinde, kendi köşesinde görüyoruz. Onun bulunduğu köşede Young Bucks da bulunuyor. Anonsör önce Kenny'nin taunt'unu yapıyor, bu esnada hep birlikte taunt'larını yapıyorlar. Sonrasında Chris'in taunt'u yapılıyor ve o da kemerini havaya kaldırıyor. Bunun sonrasında hakem kemeri devralıyor ve havaya kaldırıyor! Seyirciler çok heyecanlı! Bu PGW tarihinde bir ilk! NOW-PGW... Hakem kemeri anonsöre veriyor, anonsör kemerle birlikte ringi terk ediyor. Hakem sırasıyla güreşçilerin kontrollerini gerçekleştiriyor ve sonrasında ringin ortasına geçiyor. Elini havaya kaldırıyor ve işareti veriyor. Böylelikle maç başlıyor!

NOW World Championship
Chris Jericho (c) vs. Kenny Omega w/ Young Bucks


Dropkick+Mid+Air.gif


İki güreşçi de ringin ortasına doğru ilerliyor ve göz göze geliyorlar. Şu anda tam olarak karşı karşıyalar, bakışıyorlar. Bu bakışma halini, Kenny'nin rakibinin kafasını eliyle itmesi bölüyor. Chris gülerek bir adım geriye savruluyor, Kenny bir kez daha itiyor. Chris'ten rakibinin karnına bir tekme, Kenny eğilerek karnını tutuyor. Chris onu iplere kadar götürüyor ve iplerden destek alarak onu karşı tarafa doğru gönderiyor. Kenny'nin iplere doğru gittiği esnada, Chris ringin ortasına doğru geçiyor. Kenny iplerden sekiyor ve Chris'ten Big Boot geliyor! Hayır, Kenny yerden kayarak bundan kurtuluyor. Hızla ayağa kalkıyor ve arkasına dönen rakibine Dropkick yapıyor. Göğsüne aldığı darbenin etkisiyle iplere kadar Chris, iplerden sekiyor ve Kenny'den Pop-up Spinebuster geliyor! Kenny hızla ayağa kalkıyor ve sırtını tutarak ayağa kalkan rakibini bekliyor. Chris ayağa kalkıyor, Kenny onu köşeye göndermek üzere yelteniyor ki... Chris'ten beklenmedik bir Kick to Gut geliyor. Bunun sonrasında Chris hızla iplerin arasından apron'a, oradan da Top-rope'ye çıkıyor. Hiç vakit kaybetmeden rakibinin üstüne atlıyor, Diving Double Axe Handle! Ama o da ne? Kenny'den havada süzülen rakibini Dropkick geliyor! Matt ile Nick alkışlamaya başlıyorlar, bu esnada hemen bir tuş denemesi geliyor, hakem saymaya başlıyor. 1...

AVvXsEi4gVoTukHDx_2d9--O3EcsrEj5xqjtIJNatYjhI63WbK7wKL3x0Wf6thGWEA9ctkG6XBgkiMTM91vwMyb77QFZCJhATNcrLI83IIysV6ODuiz_JFuNc_1LPJ4jbz_AOlcvlQSXjPKun5yCX9ZNjJh0-GiOYAdmN2b5qLIKsfkvnyfNQkS4Q4C-j2tc8g=s619


2 olmadı, Kickout geldi. Kenny hızla ayağa kalkıyor, rakibini bekliyor. Chris ayağa kalktıktan sonra onu köşeye gönderiyor! Hayır, Chris buna izin vermiyor ve o rakibini köşeye gönderiyor. Kenny sırtını köşeye çarptıktan sonra sırtını yaslayarak orada dinleniyor. Chris ağır adımlarla oraya gittikten sonra rakibin göğsüne şiddetli bir Corner Chop yapıyor. Kenny göğsünü tutarak ringin ortasına gitmeye yelteniyor fakat bu kadar kolay kurtulacak gibi değil. Chris onu köşeye tekrardan yerleştiriyor ve bir Corner Chop daha! Bir daha, bir daha ve bir daha! Kenny'nin göğsünde iz çıkmış durumda! Chris eğilmiş pozisyonda olan Kenny'nin kafasını koluyla sardıktan sonra onun ringin merkezine doğru getiriyor ve DDT yapıyor. Üstüne tuşa gitmek yerine rakibini ayağa kaldırıyor, onun arkasına geçiyor ve Back Suplex yapıyor. Ama bu kadar da değil, bu pozisyonu hiç bozmadan kendisiyle birlikte onu da kaldırıyor ve üstüne bir de Release German Suplex yapıyor! Başarısız, Kenny ayaklarının üstüne düşüyor ve rakibinin ayağa kalkmasını bekliyor. Chris ayağa kalkıyor ve V-TRIGGGGGGER! İPLERE KADAR SAVRULUYOR, İPLERDEN SEKİYOR VE REBOUND CODEBREEEEEEEEAKEEEEEER! İkisi de yerde, ikisi de! Seyirciler ritimli bir şekilde alkışlamaya başlıyorlar, Young Bucks üyeleri de aynı ritimle apron'a vurmaya başlıyorlar.

AVvXsEjcfd4-5cHK9ml2qRfFG0NlkvL_kU5Me68eVkv7Hvbr5wSY_h6DgTv2fPnYSxf_JpETjEkU0up1LuAdan4iGhvvAGq7lMo-USwue-BqSRzN0drj7ErNaNO1m-RvKBy6VJaM2h1MRk_RAqNrWYQem2U0a4pTBuTVfYyBfDb6EGMoFghCHLs0LdqTAWEnGA=s619


Aradan kısa bir süre geçiyor, iki güreşçi de eş zamanlı olarak ayağa kalkıyor. Kenny'den Combo Punches geliyor fakat son yumruk Chris'in yaptığı bloğa takılıyor. Chris'ten çok sert bir tokat geliyor! Sonrasında rakibine Powerbomb yapıyor! Hayır, hayır! Kenny, Chris'e attığı yumruklar sayesinde rakibinin üstünden inmeyi başarıyor. Direkt iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve rakibine Slingblade yapıyor! Üstüne bir tuş denemesi görüyoruz, 1... 2... 3 olmuyor, Kickout geldi. Chris'i ayağa kaldırıyor ve onu köşeye gönderiyor. Sonrasında ona doğru koşmaya başlıyor ve Jumping Back Elbow yapıyor. Rakibini ensesininden biraz ileriye itiyor, kendisi de bu esnada Second-rope'ye çıkıyor. Chris arkasına döndüğünde Tornado DDT ile yüzle... Yok artık! Hareketini tamamlayamıyor, DDT'sini yapamadı. Chris'ten rakibinin karnına bir yumruk, koşullar değişiyor. Kenny'nin kolu, Chris'in omzunda. Rakibini havaya kaldırıyor ve Gourdbuster yapıyor, hem de iplere doğru! Kenny ipin üstünden ringin matına düşüyor. Bu kadar da değil, iplere koşuyor. İplerden sekiyor ve bunun üstüne bir de Senton Bomb yapıyor! Kenny acı içinde karnını tutuyor, Chris ise tuşa gidiyor ve hakem saymaya başlıyor. 1... 2...

V-Trigger+2.gif


KICKOUT! Chris şaşkın, herkes şaşkın. Chris ağır bir tempo ile ayağa kalkıyor ve Kenny'i bekliyor. Chris, fazla geçmeden ayağa kalkan rakibini köşeye gönderiyor ve ona doğru koşmaya başlıyor. Sonrasında bir Corner Clothesline geliyor! Gelemedi, Kenny çekiliyor ve Chris sert bir biçimde köşeye çarpıyor ve geriye doğru savruluyor. Kenny onun karnına bir tekme attıktan sonra Buckle Bomb yapıyor! Chris korkunç bir biçimde çarpıyor köşeye. Omega-Kenny! Chris'i saçından çekerek ringin ortasına kadar getirdikten sonra ayaklanmasını bekliyor. Uzun zaman geçiyor, Chris ayağa kalkıyor ve Kenny onun arkasında kalan iplere doğru koşuyor. İplerden sekiyor ve Kotaro Krusher! Chris'in tahtı sallanmaya başladı bile! Chris sürüklenerek iplere doğru gidiyor, Kenny buna müsaade ediyor. İplere varmasının ardından, iplerden destek alarak ayağa kalkan Chris... Kenny onun yanıbaşına gidiyor ve taunt'unu yapıyor! Sonrasında iplere doğru koşuyor, iplerden sekiyor ve V-TRIGGGGGGGGGGEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!! TUŞA GİTMİYOR BİLE! CHRIS'İ SAÇINDAN TUTARAK AYAĞA KALDIRIYOR VE... ONE WINGED ANGEEL!!

AVvXsEheq7db0e45OlmYhVIWIbyWQ9h-YrV0C-urrQIgQWqbR4szJ_rdfnDrxr73i4BzzuYaIyau_sbdMi-tpFSausI-wjuWNsbUkwwdhwOXQ76PwV2QMMZKFYgDECWJmvjak0zAn3bmwhelP5CZmuUzsACMa0wH35OJCJhT9JYsZRkXobgQIH6Buylufs3m2A=s619


HAYIRRR! BUNU DDT'YE ÇEVİRDİ!

JBL: YOK ARTIK DAHA NELER!

AVvXsEjn1G2gakmiej62ntxYIxgdRrjRPvKxATKTRAws7OWhhNXe-I3ley6yfDL_dzbJvy9cQ5quCkzAjc9QZ0JB6x3X4dzsCHr7EE40cL40Fq2MysZuTXCXA46miqNuKtYv3kxCSENufCM2s5pymFwcnNo3ULSQ6fOVzKu8vp0AS7PAUOYZ9R6QjwEAsBFSKg=s619


ŞİMDİ İSE RAKİBİNİN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR UZUN BİR SÜRE. KENNY AYAĞA KALKIYOR VE... CODEBREEEAKEEEEEER!!!!!!!!!!!

TUŞA GİDİYOR VE HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR, BÜTÜN ARENA EŞLİK EDİYOR. 1... 2...

3? NE?

YOUNG BUCKS! YOUNG BUCKS! BOZDULAR! TUŞ BOZULDU! HAKEM MAÇI HIZLA SONLANDIRIYOR!

DQ İle Kazanan: Chris Jericho

suhdjc4.png


ZİL ÇALIYOR! AMA ONLAR DURACAK GİBİ DEĞİLER. YERDEKİ CHRIS'İ ACIMASIZCA TEKMELİYORLAR! HAKEMİN UYARISI YA DA KENNY'NİN YERDE OLMASI ONLARIN UMRUNDA DEĞİL, ADETA İNTİKAM ALIYORLARMIŞÇASINA TEKMELİYOR, YUMRUKLUYORLAR ONU! ŞİMDİ MATT DURUYOR VE CHRIS'İN TEK ELİNİ TUTUYOR, NICK İSE DİĞER ELİNİ TUTUYOR VE BU SEFER DE BTE TRIGGER GELİYOR! BTE TRIGGGGGGERRR! CHRIS HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE ÖYLECE UZANIYOR. YOUNG BUCKS TAUNT'UNU YAPIYOR!

j86psyy.png


KENNY NİHAYET AYAKTA. BURADA OLANLAR ONUN GÖZÜNÜ DÖNDÜRMÜŞ DURUMDA! ÖNCE NICK'İ, SONRA DA MATT'İ GÖĞSÜNDEN İTİYOR.

Kenny Omega: Ne yaptığınızı zannediyorsunuz? Her şeyi mahvettiniz! Lanet olsun!

İpi tekmeliyor! İpi tekmeliyor! Çıldırıyor! Ne yapacak, duraksıyor... İki elini beline koyuyor ve uzun uzun düşünmeye başlıyor. Zamanla mimiklerini tutamıyor ve yüzündeki agresif ifade, yerini gülümsemeye bırakıyor. Sinsi bir biçimde gülmeye başlıyor Kenny! Sanırım bunun anlamını herkes çok iyi bir şekilde biliyor!

Superkick.gif


Chris Jericho'ya SUPERKICK! YERDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YATIYOR! Şimdi ise hep birlikte taunt'larını yapıyorlar! Arenada yoğun tepkiler söz konusu. Kenny ring dışındaki görevlilerden birisine NOW World Championship'i getirmesini söylüyor. Reddedildikten sonra da bunu bağırarak tekrarlıyor ve kemer ona doğru götürülüyor... Arenada kulaklarda yankılanan bir şarkı var, Kenny kemer ile ilgilenmek yerine o şarkıyı duyar duymaz stage'ye dönüyor. Young Bucks önde, Kenny arkada.


fwiukng.jpg
sdyj3id.jpg


Ospreay seyircilerin arasından atlıyor! Jeff de farklı bir taraftan geliyor! Ama onlar bunu gözden kaçırıyorlar! İkili ringe kayarak giriyorlar ve Kenny'e Double Chop Block! İki bacağını tutarak kendisini yere bırakıyor. Ringdeki hareketlilik üzerine Nick ve Matt arkasına dönüyor ve yumruklaşmalar başlıyor! Üst üste, art arda yumruklar geliyor! Birbirlerini yıpratmaya çalışıyorlar. Nick, Jeff'i saçından çekiyor! Ah, hadi ama! Onu Ospreay'in üstüne atıyor! İkili yere devriliyor. Matt, Ospreay'in üstüne geçiyor ve onu yumrukl... Ospreay bu durumu ters çeviriyor ve üst üste Forearm Smashler geliyor! Matt çaresiz, diğer taraftan Nick'in; Jeff'i kaldırdığını ve Ring-post'una attığını görüyoruz! Jeff çok sert bir şekilde tosluyor!

Storm+Breaker+5.gif


Matt ile Jeff yerde hareketsiz bir şekilde uzanıyorlar. Ospreay ile Nick... İkisi birbirine doğru koşuyor. Nick'den Clothesline! Hayır, Ospreay eğiliyor ve koşmayı sürdürüyor. OsCutter! Olmadı, Nick yere düşmedi. Rakibini kaldırıyor ve omzuna alıyor, Body Slam gelecek. Ospreay rakibinin arka tarafına doğru inmeyi başarıyor. Hook Kick geliyor! Nick tek dizinin üstüne geçiyor, Ospreay onu doğrultuyor ve Storm Breaker! Nick kendisini ringin dışına bırakıyor, hareketsiz bir şekilde yerde! Ama... Kenny...

X4TtYZ.gif


Kenny'den... One Winged Angel! Sinsice yaklaştı ve hareketini yaptı. Jeff'ten bir saldırı geliyor! Kenny'e yumruklar atıyor ve onu afallatıyor. Ama o da ne? Arkadan gelen Matt, ona bir Chop Block yapıyor. Matt onu ayağa kaldırıyor, Tombstone Piledriver yapmak üzere kaldırmaya yelteniyor ama... Twist of Fate geldi! Matt kendisini ringin dışına bırakıyor. Jeff hazırlıksız yakalanıyor ve Superkick! Bu hareketin etkisiyle yere düşüyor, sırtını ipe yaslıyor. Kenny iplere koşuyor, iplerden sekiyor ve V-TRIGGGER!

CODERBEAKER! CHRIS JERICHO ARAYA GİRİYOR VE CODEBREAKER'I VURUYOR! KENNY DE YERDE, CHRIS ONU AYAĞA KALDIRIYOR VE İPLERİN ÜSTÜNDEN RİNGİN DIŞINA FIRLATIYOR! KENNY KORKUNÇ BİR ŞİDDETLE ZEMİNE DÜŞÜYOR! BÜTÜN GÜREŞÇİLER RİNGİN DIŞINDA, RİNGİN İÇERİSİNDE BİR TEK CHRIS JERICHO KALDI. CHRIS İPLERİN ARASINDAN APRON'A, ORADAN DA TOP-ROPE'YE GEÇİYOR. RİNG DIŞINDAKİ HERKES AYAĞA KALKTIKTAN SONRA ATLIYOR, DIVING MOONSAULT!

hochltw.jpeg


Bu spot muazzam bir alkış alıyor. Chris kemerini almak üzere ringin diğer tarafına gidiyor. Bu esnada güreşçilerin ufak ufak toparlandığını görüyoruz. Ospreay, Nick ile Matt'i kaldırıyor ve onları aynı anda bariyerlerin üstünden atıyor. Kendisi de bariyerlerin üstünden atlıyor ve onlara yumruklar atıyor. Diğer taraftan benzer bir şeyi Jeff'in yaptığını görüyoruz. O da bariyerlerin üzerinden geçirdiği Kenny'e yumruklar atıyor. Hepsi birbirlerine dayak atarak ilerliyorlar. Zamanla gözden kayboluyorlar, sadece kemeri ile ringin ortasına geçen yorgun Chris Jericho var. Chris soluklanmaya bile fırsat bulamıyor. Soluklanmaya zaman bile bulamıyor. Neden mi?


7nfya19.png


Michael Cole: CHRISTOPHER DANIELS!

JBL: He is here!

Arka alandan gelen Christopher Daniels! Elinde bir mikrofon bulunmakta, kemeri ise omzunda. Christopher ağır adımlarla ringe doğru geliyor, aradan geçen zamanın ardından ringe varıyor. Çelik basamakları kullanarak apron'a çıkıyor, hiç vakit kaybetmeden iplerin arasından ringin içine giriyor. Chris'in tam karşısına geçtikten sonra mikrofonu havaya doğru kaldırıyor ve konuşmasına başlıyor.

Konuşmuyor, mikrofonu Chris'in kafası ile buluşturuyor. Chris kendisini yere bırakıyor, yerde hareketsiz bir şekilde kalıyor. Christopher'a yönelik karışık reaksiyonlar var. Christopher taunt'unu yapıyor Chris'in ayağa kalkmasını beklediği süreç içerisinde. Çok geçmeden Chris ayağa kalkıyor, önce karnına bir tekme ve sonra da Angel's Wings geliyor!

Codebreaker%2B2.gif


Bir saniye, havaya kaldıramadı! Christopher ısrarla onu kaldırmaya çalışıyor ama bunu başaramıyor. Chris rakibinin ayağına sert bir şekilde basıyor. Christopher bırakmak zorunda kalıyor, ayağını tutuyor sekerek. Chris'ten Codebreaker geliyor! Codebreaker geldi!

9ayg2gx.jpg


Chris yere eğiliyor, kemerini alıyor. Christopher'ın ayağa kalkmasını bekliyor bir süre. Christopher ayağa kalkıyor ve NOW World Championship'i yüzünde buluyor Christopher! Christopher yere yığılıyor, yorgunluktan bitmiş olan Chris onun ayağa kalkmasını bekliyor. Aradan epey bir süre geçiyor ve bir de Codebreaker! Codebreaker'ı vurdu! Bir Codebreaker daha vurdu! Christopher hareketsiz bir şekilde yerde yatıyor! Chris kemerini omzuna attıktan sonra, gözünü yerdeki World Heavyweight Championship'i gözüne kestiriyor. Kemerin yanına doğru gidiyor.

Ayağını kaldırıyor! Geçen hafta olanın intikamını alıyorlar! İntikamını alacak!


1WYqtNe.jpeg


Michael Cole: OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHHH MY!

JBL: HADİ WES! BU KAÇINCI FIRSAT! BİTİR BUNU!

fi3Stx.jpg


Mr. Money in the Bank eli̇nde "Kutsal Çanta" ile gi̇ri̇şte gözüküyor ve... Hızlı adımlarla ri̇ngdeki̇ World Heavyweight Şampi̇yonu Christopher Daniels'i süzerek i̇lerlemeye başlıyor! Bu sefer... Oluyor!

"WES!"

69ms0jS.jpeg


JBL: Olamaz. Bu iş artık tat vermemeye başladı.

Seyircilerin arasından koşarak bariyerlerden atlayan bir Angelico! Yine bir cash-in denemesi ve yine o! Wes Lee'nin önüne siper oluyor. Kameralar onların dibine giriyor.

Angelico: WES BAK, BU... BU ŞU ANDA OLAMAZ. BİLİYORUM BİLİYORUM BİLİYORUM! KENDİNE HAKİM OLMAN ZOR! AMA... ÇANTANI BİZE TESLİM ETTİN. THE LODGE'A. DOLAYISIYLA BU OLACAKSA, HEP BİRLİKTE OLACAK. VE EN ÖNEMLİSİ... DOĞRU ZAMANDA OLACAK! BUNU ARTIK ÖĞRENMELİSİN! BİZİ ZORA KOŞMAMALISIN WES! THE LODGE'DAN ELÇİN OLARAK, BURADAN İSE EN İYİ ARKADAŞIN OLARAK SANA BİLDİRİYORUM! SAKIN BUNU YAPMA!

0s1ZT8f.jpeg


Wes aynı şeyi tekrar yaşıyor! Angelico onu bir kez daha durduruyor! Seyircilerden Angelico'ya çok yoğun bir yuhalama var... Artık Wes ve Angelico'yu duymamaya başlıyoruz! Wes ona bir şeyler diyor ama Angelico önünden çekilmemekte ısrarcı! Wes kafasını sola doğru sallayıp gözlerini yere deviriyor.

VE BİRDEN ÇANTAYI ANGELICO'NUN SURATINA GEÇİRİYOR!

SRwyAfH.jpeg


*CHEER*

SEYİRCİLERDEN İNANILMAZ BİR REAKSİYON VAR! ANGELICO OLDUĞU GİBİ YERE YAPIŞIYOR VE WES... ÇANTASIYLA RİNGE GİRİYOR!

bhUQ6zO.jpeg
cWH963P.jpeg


İçeride Jericho öylece Wes'e bakıyor! Fakat Wes ona, Daniels'ı işaret ediyor! Royal Rumble 2024'de Bryan Danielson ile yaşadığı sekansı bu sefer Chris Jericho ile yaşıyor! Ama bu sefer söz konusu unvanlar farklı. Bir saniye... Jericho çekilmiyor? Bu sırada Daniels yavaş yavaş ayaklanıyor...

UIZ47hL.jpeg
3WxBiwu.jpeg


CODEBREAKER! DANIELS AYAĞA KALKACAK GİBİ OLURKEN JERICHO BUNA FIRSAT BİLE VERMEDEN DANIELS'I YIKIYOR VE İNANILMAZ BİR REAKSİYON EŞLİĞİNDE WES LEE'YE KISA BİR SÜRE BAKIP UNVANIYLA AŞAĞI İNİYOR! WES LEE'NİN GÖZÜ DÖNÜYOR VE ÇANTASINI SIKICA KAVRAYIP İPLERDEN EĞİLİYOR...

gJkiuYP.jpeg


"I'M CASHIN' IN RIGHT NOW!"

i15EDpz.jpeg


HAKEM ONA DEFALARCA EMİN OLUP OLMADIĞINI SORUYOR AMA WES'İN BU SEFER KARARI KESİN! ÇANTASINI VERİYOR VE HAKEM AŞAĞI İNİYOR...

Michael Cole: PGW TARİHİNE GEÇECEK BİR OLAYA TANIK EDİYORUZ, İLK CASH-IN GERÇEKLEŞİYOR JBL!

JBL: Zil çalana kadar inanmam.

GÖREVLİ ÇANTAYI TESLİM EDİYOR...

oUpF2rP.jpeg
qoPpmbn.jpeg


DREW MCINTYRE ÇANTAYI KILICIYLA ORTADAN İKİYE AYIRIYOR! WES LEE ADETA DONAKALIYOR VE AĞIR BİR ŞEKİLDE AŞAĞI İNİP DREW'A DOĞRU KOŞUYOR...

fi3DnC.jpg
9508d8ecbdf9be3c3a59c6049cd4b26a.gif


CLAYMORE! WES İNDİĞİ GİBİ BUNA TEPKİ VEREMEDEN, TAKIM ARKADAŞINDAN CLAYMORE YİYOR! RİNGDEKİ CHRISTOPHER DANIELS DIŞARIDAKİ BU DURUMA ŞAŞKINLIKLA BAKTIKTAN SONRA AYILDIĞI GİBİ UNVANINI DA ALIP DREW'A KISA BİR SÜRE BAKTIKTAN SONRA AĞIR AĞIR ARKA ALANA İLERLİYOR!

ff29a1347179a00f1aef0f91f8cc11c1


Wes öylece yatarken Drew ona hayal kırıklığı ile bakıp bunu bakışlarıyla bize de geçiriyor! Ardından onu saçlarından tutup kendine doğru çekip suratına doğru tükürükler saçarak bağırıyor! Bu sırada Ethan Carter III'nin girişte göründüğünü ve oraya doğru yerden Angelico'yu da alıp geldiğini görüyoruz.

fi3ZFk.jpg


Drew McIntyre: (Wes'in suratına doğru) Tek yapman gereken aptal Suhte, durmak! Anlıyor musun? Sadece durmak ve beklemek! O kutsal günün sana gelmesini sabırla beklemek! Ama anlaşılıyor ki, bu senin yapabileceğin tarzda bir şey değil.

YWZcRI3.jpeg


Ethan Carter III ve Angelico oraya doğru gelip yerde yatan Wes Lee'ye acınası şekilde bakıyorlar. Drew ise tam tersi, öfkeli durumda. Ve ona söyleyeceği son bir şey var gibi. Gözlerini yerde kılıçla ikiye ayrılıp pert olmuş Kutsal Çanta'ya bakıyor..

Drew McIntyre: Belli ki hiçbir zaman doğru şekilde kullanamayacağın bu şeyi, sabırsızlığının dersi olarak... Senden aldık. Sınavı geçemedin Wes. Çanta artık, The Lodge'a ait.

oQRMZot.jpeg
gQxV7tw.jpeg


Angelico'nun yanından sıyrılan EC3 yerden kutsallığı pek kalmamış halde olan bu çantayı alıyor.

JboVAtY.jpeg


Drew McIntyre: Senin olan, artık The Lodge'ın.

Yavaş yavaş ayağa kalkan Drew, etrafa bakıp yuhalamaları işittikten sonra yanındaki The Lodge ekibinin diğer üyelerine bakıyor. Ethan Carter III'nin elinde duran perte ayrılıp iki parça çantayı görüyor. Kamera onlara doğru yakın çekime girdiğinde Angelico'nun bunu alaya alarak yerde yatan Wes'e doğru "senin çanta doğurdu" diyerek güldüğünü görsek de Drew'un bakışı altında biraz ezilip gülmeyi kesiyor.

InhD5AK.jpeg
6kmXVMc.jpeg
7nqvcYN.jpeg


The Lodge, Wes Lee'nin çantasını alıp onu öylece yerde yatar halde bıraktıktan sonra ağır ağır arka alana gidiyor. Sonunda bu da oluyor. Wes Lee bunu da yaşıyor. Artık çantası alıkoyulmuş bir Mr. MITB'miz var. Ekrana credit yazısı çıkıyor ve seyircilerin bu sessiz, buz tutmuş misali arenada birbirleriyle homurdanmaları eşliğinde şovun sonuna geliyoruz.

PGW PAYBACK #34
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2024

All Rights Reserved ©
 
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: