RPG Maskelerin Altında Yatan Acı Gerçekler


Kirumi Tojo

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
5
Mesajlar
194
Beğeni sayısı
74
PG Nakit
0
Konum
Tokyo
Favori Güreşçi
Daniel Bryan


RAW_1025_Photo_145-1-1213751.png

Big E, Dolph Ziggler ve AJ Lee Arenanın girişinde gözüküyor. Seyircilerin bir kısmı tezahürat verirken bir kısmı da yuhalıyordu. Üçlü ringe bu karışık tezahüratlar ile ilerleyip bir görevliden mikrofon aldıktan sonra ringe giriyorlar. Dolph mikrofonu eline alıp nazikçe AJ Lee'e uzatıyor ve AJ Lee konuşmaya başlayan ilk isim oluyor.

AJ Lee, mikrofonu alır almaz Karışık bir tezahürat ile karşılaşıyor. Konuşmaya başlamadan önce biraz duraksayıp konuşmasına başlıyor.

AJ, bir elini döndürerek sayıklamaya başlıyor. "New York... New York... New York..." AJ, sayıklaması bittikten sonra derin bir iç çekiyor ve konuşmasını sürdürüyor. "New York... Aklınızın karışık olduğunu biliyorum. Her şeyi idrak edememiş olmanız çok doğal bir şey. Sizi anlıyorum.... Gerçekten anlıyorum. Bizi veya John Morrison, Val Venis ve Tyler Reks'i desteklemek konusunda zorluk çektiğinizi anlıyorum."
AJ Lee, seyircilerin tepkisini merak edip mikrofonu ağzından çekiyor. Seyirciler anlam veremeyerek "WHAT?" Tezahüratlarıyla AJ'a daha meraklı bir şekilde kilitleniyorlar. AJ, derin bir nefes alıp konuşmasını sürdürüyor.

images_1_14.jpg


AJ Lee, konuşmadan önce sesi heyecandan istemsizce titremeye başlıyor. "B-Bakın... B-Biz doğruları konuşuruz. Biz sahtekar değiliz, Biz yalancı değiliz, En önemlisi kadınları dikizleyen tacizciler değiliz." AJ Lee, durumu hala anlatamamış gibi göründüğünü fark edip duraksıyor ve derin bir nefes alıp konuşmasını sürdürüyor. "Herkesin bu konuda bizim Masum rollerine girdiğimizi düşünebilir. Düşünün! Ne bekliyorsunuz? Gerçekleri görmek istemeyen kişilere bir önerim var. Hemen 15 Metre ötenizde çıkış kapısı var. Bizi izlemek istemiyorsanız sizi tutmayız. Biz doğruları konuşur ve insanları doğru yola teşvik ederiz. Şimdi... Gidecek misiniz, Gitmeyecek misiniz? Ama bilmenizi isterim ki... Karşımda duran adam kötü bir adam değil. Veya..." AJ, Big E'a doğru yaklaşıyor. Ve Big E'nin omzuna dostça vurup konuşmaya devam ediyor. "Önümde duran adam da kötü birisi değil. Bizi anlamak istemeyen insanlar Hala varsa... Hala duruyorsa... BURADAN ŞİMDİ 15 METRE ÖTEDEKİ KAPIDAN ÇIKIP GİDEBİLİR!"

AJ Lee, mikrofonu bırakıp kafasını yavaşça seyircilere doğru yöneltiyor. Seyircilerin kararını beklemeye başlıyor... Bir kısmı durmaya, Bir kısmı da gitmeye karar veriyor. AJ durumdan memnun bir şekilde gülümsüyor ve ringin ortasına geçip konuşmasını sürdürüyor.


images_1_17.jpg

"Hmmm..." AJ, kafasını memnun olmuşcasına sallıyor ve durumdan memnun olduğunu belirttikten sonra sayıklıyor. "Bu güzel... Bu güzel... Bu çok güzel. En azından bizi dinleyen kişilerin hala içimizde olması güzel. Pekala... Konuyu toparlamaya ne dersiniz New York?"

AJ Lee, seyircilerden olumlu bir tezahürat aldıktan sonra konuşmasını sürdürüyor.

"Bu reaksiyonu duymak güzel. Teşekkürler New York Halkı! Bu konuda güvenimi kırmadınız. Haklının yanında oldunuz. Tyler Reks Ve Val Venis çocuksu davranışlar sergileyen ve 'Reşit' olmayan insanlar. Beyin yaşları çok küçük. Aynısı da John Morrison için de geçerli. Hmm... John Morrison... Bu isim tanıdık geliyor." AJ, bir anlık duraksayıp Dudaklarını büzüyor ve kafasında bir ışık yanmış gibi göstererek konuşmasını sürdürüyor. "Doğru! John Morrison. O adamı tanıyorum. John Morrison'dan bahsetmişkeeenn...."

images_1_15.jpg

AJ Lee, bir anlık duraksıyor ve konuşmasını sürdürüyor. "Hey John... senden bahsetmişken... Söylesene Johnny, Bize laf ettiğin kadar Kariyerinde bir başarı var mı? Düşünelim.... Düşünelim.... Hmm... Bir dakika... Bulması biraz zor olacak gibi..."

AJ, alaycı bir ifadeyle seyircilere doğru "bir dakika lütfen" işareti yapıyor ve yalandan bir düşünceli hareketlerle beraber konuşmasını sürdürüyor.

images_1_18.jpg


AJ, konuşmadan önce alaycı ifadesini koruyarak sinsi bir gülümsemeyle konuşmaya devam ediyor.

"Tabii ki de Bomboş bir Kariyer. Gerçi... Kariyerinde kemer olsa bile..." Cilveli bir şekilde Dolph'a dönüyor. "Dolph Ziggler'ın seviyesine erişemeyecek kadar düşük seviyede bir güreşçisin Johnny. Bunu kabullenmen gerekiyor, Üzgünüm. Diğer ikisine gelirsek... Val Venis, çok çocuksu ve sevimli. Fakat bir o kadar da zekası küçük birisi. Onun için üzülüyorum doğrusu." AJ, iç çekiyor ve konuşmasını tam gaz sürdürüyor. "Pekala, New York. Umarım bize inanıyor ve güveniyorsunuzdur." AJ, duraksıyor ve kafasını Big E'e çeviriyor. "Biggy, Bizim tatlı ve güçlü korumamız. Onlara Bir şeyler söylemek ister misin?"

AJ Lee, tatlı bir gülümsemeyle Big E'e doğru soru soruyor. Sorusunu soran AJ, mikrofonu kendi ağzından çekiyor ve konuşmasını bitirdikten sonra Alkış sesleri Arena'da yoğun bir hal almaya başlıyor. "AJ! AJ! AJ!" Sesleri yükselirken gözler Big E'a doğru doğru dönüyor. Seyirciler Big E'e meraklı bir şekilde bakıyor. Big E, AJ'e doğru sinirli bir bakışla kafasını "Evet, Konuşacağım." Anlamında kafa sallıyor ve AJ'e işaret yapıyor. AJ, memnuniyetle mikrofonu Big E'e doğru uzatıyor.

images_1_19.jpg

Out: @Kirumi Tojo
In: @Elkeson
 

Elkeson

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
0
Mesajlar
233
Beğeni sayısı
30
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Christian Cage
Mikrofonu alan Big E, kaşlarını iyice çattıktan sonra iki adım önce çıkıp konuşmaya başlıyor.

"Kimseyi yalancı çıkarmak gibi bir amacım yok ama bu yüze iyi bak John. Tatlılık namına bir şey görüyor musun?"


Big E Duruş.jpg

Big E, duygusuz bir şekilde birkaç saniye boyunca kameraya kitlenir. Seyircilerin bir kısmından destek aldıktan sonra devam eder.

"Ben de öyle düşünmüştüm. Bilmen gerekir ki John, senin ne düşündüğünün aslında hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey benim ne düşündüğüm. Düşündüğüm şeyleri bilme hakkını sana vermek isterdim, ama o maça çıkmanı istiyorum. O maça çıkmana engel olacak her şeye engel olacağım. İşin aksi o ki, düşüncelerim maalesef bunlardan biri."

Kameradan uzaklaşıp Ziggler ve AJ'in yanına dönen Big E, duygusuz bir şekilde konuşmaya devam ediyor.

"Sana güvenmiyorum John Morrisson. Şu an tehlikedeysen bunun tek sebebi sana güvenmemem. Dostum Dolph Ziggler (Ziggler'a bakar), dostum AJ Lee (AJ'e bakar). Şu an PGW'nun en güvendeki iki ismi onlar. Bunun tek sebebi de onlara güvenmem. Ne yazık ki John, güven kazanılmaz. Güven vardır ya da yoktur. Senin için geriye kalan iki şans da var olman ya da yok olman. Ben yok eden biriyim John. Ama yok edeceğim kişilerin yok oluşunu dostlarıma izletecek kadar düşüncesiz de değilim. Seni o ringde mağlup ettikten sonra varolman için bir şans tanıyacağım."

Kendi ağzından çıkan bu cümleden rahatsız olan Big E, mikrofonu indirip derin ve hızlı nefesler alır. Ziggler'ın ona yaklaştığını görünce sakinleşir ve gerek olmadığını işaret eder. Mikrofonu ağzına iyice yaklaştırır.


"En azından şimdilik öyle düşünüyorum..."


Big E Promo.png

Çok öfkelenen Big E yanındaki Ziggler'a döner. Mikrofonu Ziggler'ın eline sıkıştırdıktan sonra biraz geri çekilir ve sahneyi Ziggler'a bırakır.


Out: @Elkeson
In: @Tolgamer
 

Tolga

Pepsi Konseyi
Katılım
2 Tem 2023
Konular
682
Mesajlar
4,349
Beğeni sayısı
792
PG Nakit
1,105
RPG Karakteri
Adam Copeland
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
1
resim_2023-07-18_155340050.png

Dolph Ziggler mikrofonu sakince alır ve konuşmasına başlar.

"John Morrison, Tyler Reks ve Val Venis... Size birkaç şey söylemek istiyorum, öncelikli olarak bu kafanızı çalıştırmanız. Sizlerin profesyonellikten uzak tavırlarını görmek, ve her gün geçtikçe de bu profesyonellik göstergesinin daha da kötüye gitmesi beni şaşırtıyor. Muhammed Hassan gibi daha kadınların bu sektörde özgürce bulunmasına bile karşı durmaya çalışıyorsunuz, özellikle Val Venis ve Tyler Reks onlara yaptığım uyarıdan pek haz almamış gibiler. Onların haddini de bu haftaki maçta Big E Langston, kendilerine benzettikleri dostları John Morrison'ı bozguna uğratarak bildirecek. Burada profesyonellik olmadıkça ne performansınız izleyicinin gözüne hoş gelir, ne de izleyiciye bir görsel şölen aktarabilirsiniz, yani siz üçünüzün acilen daha profesyonelleşmeniz lazım, yoksa bizim yaptığımız gibi gittikçe daha kötü kişiler tarafından da bozguna uğrayacaksınız. Şu an Muhammed Hassan bir profesyonel mi diye soruyorsunuz bana fakat Hassan zaten treni vaktinde kaçırmış, o artık profesyonel olmayan bir güreşçi bile değil, bir terörist! Neyse sizden fazlasıyla bahsettik, siz ne yaptınız da kendinizi profesyonel olarak adlandırıyorsunuz dediğinizi duyuyor gibiyim. Biz izleyicilere görsel bir şölen izletip onların iyi bir şov izlemesini sağlıyoruz ve onların takdirini kazanıyoruz."

Dolph Ziggler ciddiyetini bozmadan konuşmasına devam eder.

"Siz üçünüz hakkında biraz daha konuşacağım, aslında bu sizden çok benimle alakalı bir konu. Benim bu hikayede iyi adam olduğum ve sizi doğru yola getirmeye çalışmam hakkında konuşacağım. Sizi ben doğru yola çekmeye çalışıyorum, sizi profesyonelliğe davet ediyorum, benim için bu şirketteki her Amerikalı bir fırsattır, her ne kadar profesyonel olmasanız da ben sizi bu şirkete kazandırmaya çalışıyorum. Ben sizi kendinizi bu arenada daha iyi temsil etmenizi öğretmeye çalışıyorum, ama yolun diğer ucunda da bana karşı çıkıp profesyonelliği reddetme yolu var ve muhtemelen siz onu seçeceksiniz. Bu umurumda değil, benim umurumda olan şey benim kendi içimin rahatlaması. Ben sizin gibi herkesin umudunu kestiği bu 3 adamı tekrar canlandırmak istiyorum, ama bu teklifi reddettiğiniz halde de sizi mahvetmekten hiç çekinmeyeceğim. Aslında sizi savunmam da sizin için bir uyarı teşkil ediyor, siz profesyonelleşseniz bile sizinle gideceğimiz yolun sonuna kadar size cezanızı çektirmekten çekinmeyeceğim, yani eskiden yaptıklarınızın cezasını da ağır şekilde çekeceksiniz. Buna hemen bir sonraki şovda John Morrison ile başlayacağız, belki Reks ve Venis ikilisiyle işimiz bile olmaz ve hemen sonraki şov takım potasına gireriz. Bu şirketin en muhteşem 3 kişisi olarak kartlarımızı hiçbir zaman açık oynamıyoruz, her zaman her şeyi yapabiliriz."

Dolph Ziggler konuşmasını bitirir ve üçlü birbirine doğru bakarken kameralar yavaşça kapanır.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: