Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Maskelerin Altında Yatan Acı Gerçekler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Tolga" data-source="post: 24949" data-attributes="member: 71"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]970[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><em>Dolph Ziggler mikrofonu sakince alır ve konuşmasına başlar.</em></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>"John Morrison, Tyler Reks ve Val Venis... Size birkaç şey söylemek istiyorum, öncelikli olarak bu kafanızı çalıştırmanız. Sizlerin profesyonellikten uzak tavırlarını görmek, ve her gün geçtikçe de bu profesyonellik göstergesinin daha da kötüye gitmesi beni şaşırtıyor. Muhammed Hassan gibi daha kadınların bu sektörde özgürce bulunmasına bile karşı durmaya çalışıyorsunuz, özellikle Val Venis ve Tyler Reks onlara yaptığım uyarıdan pek haz almamış gibiler. Onların haddini de bu haftaki maçta Big E Langston, kendilerine benzettikleri dostları John Morrison'ı bozguna uğratarak bildirecek. Burada profesyonellik olmadıkça ne performansınız izleyicinin gözüne hoş gelir, ne de izleyiciye bir görsel şölen aktarabilirsiniz, yani siz üçünüzün acilen daha profesyonelleşmeniz lazım, yoksa bizim yaptığımız gibi gittikçe daha kötü kişiler tarafından da bozguna uğrayacaksınız. Şu an Muhammed Hassan bir profesyonel mi diye soruyorsunuz bana fakat Hassan zaten treni vaktinde kaçırmış, o artık profesyonel olmayan bir güreşçi bile değil, bir terörist! Neyse sizden fazlasıyla bahsettik, siz ne yaptınız da kendinizi profesyonel olarak adlandırıyorsunuz dediğinizi duyuyor gibiyim. Biz izleyicilere görsel bir şölen izletip onların iyi bir şov izlemesini sağlıyoruz ve onların takdirini kazanıyoruz."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Dolph Ziggler ciddiyetini bozmadan konuşmasına devam eder.</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Siz üçünüz hakkında biraz daha konuşacağım, aslında bu sizden çok benimle alakalı bir konu. Benim bu hikayede iyi adam olduğum ve sizi doğru yola getirmeye çalışmam hakkında konuşacağım. Sizi ben doğru yola çekmeye çalışıyorum, sizi profesyonelliğe davet ediyorum, benim için bu şirketteki her Amerikalı bir fırsattır, her ne kadar profesyonel olmasanız da ben sizi bu şirkete kazandırmaya çalışıyorum. Ben sizi kendinizi bu arenada daha iyi temsil etmenizi öğretmeye çalışıyorum, ama yolun diğer ucunda da bana karşı çıkıp profesyonelliği reddetme yolu var ve muhtemelen siz onu seçeceksiniz. Bu umurumda değil, benim umurumda olan şey benim kendi içimin rahatlaması. Ben sizin gibi herkesin umudunu kestiği bu 3 adamı tekrar canlandırmak istiyorum, ama bu teklifi reddettiğiniz halde de sizi mahvetmekten hiç çekinmeyeceğim. Aslında sizi savunmam da sizin için bir uyarı teşkil ediyor, siz profesyonelleşseniz bile sizinle gideceğimiz yolun sonuna kadar size cezanızı çektirmekten çekinmeyeceğim, yani eskiden yaptıklarınızın cezasını da ağır şekilde çekeceksiniz. Buna hemen bir sonraki şovda John Morrison ile başlayacağız, belki Reks ve Venis ikilisiyle işimiz bile olmaz ve hemen sonraki şov takım potasına gireriz. Bu şirketin en muhteşem 3 kişisi olarak kartlarımızı hiçbir zaman açık oynamıyoruz, her zaman her şeyi yapabiliriz."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Dolph Ziggler konuşmasını bitirir ve üçlü birbirine doğru bakarken kameralar yavaşça kapanır.</strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tolga, post: 24949, member: 71"] [CENTER][ATTACH type="full"]970[/ATTACH] [B][I]Dolph Ziggler mikrofonu sakince alır ve konuşmasına başlar.[/I][/B] [I]"John Morrison, Tyler Reks ve Val Venis... Size birkaç şey söylemek istiyorum, öncelikli olarak bu kafanızı çalıştırmanız. Sizlerin profesyonellikten uzak tavırlarını görmek, ve her gün geçtikçe de bu profesyonellik göstergesinin daha da kötüye gitmesi beni şaşırtıyor. Muhammed Hassan gibi daha kadınların bu sektörde özgürce bulunmasına bile karşı durmaya çalışıyorsunuz, özellikle Val Venis ve Tyler Reks onlara yaptığım uyarıdan pek haz almamış gibiler. Onların haddini de bu haftaki maçta Big E Langston, kendilerine benzettikleri dostları John Morrison'ı bozguna uğratarak bildirecek. Burada profesyonellik olmadıkça ne performansınız izleyicinin gözüne hoş gelir, ne de izleyiciye bir görsel şölen aktarabilirsiniz, yani siz üçünüzün acilen daha profesyonelleşmeniz lazım, yoksa bizim yaptığımız gibi gittikçe daha kötü kişiler tarafından da bozguna uğrayacaksınız. Şu an Muhammed Hassan bir profesyonel mi diye soruyorsunuz bana fakat Hassan zaten treni vaktinde kaçırmış, o artık profesyonel olmayan bir güreşçi bile değil, bir terörist! Neyse sizden fazlasıyla bahsettik, siz ne yaptınız da kendinizi profesyonel olarak adlandırıyorsunuz dediğinizi duyuyor gibiyim. Biz izleyicilere görsel bir şölen izletip onların iyi bir şov izlemesini sağlıyoruz ve onların takdirini kazanıyoruz." [B]Dolph Ziggler ciddiyetini bozmadan konuşmasına devam eder.[/B] "Siz üçünüz hakkında biraz daha konuşacağım, aslında bu sizden çok benimle alakalı bir konu. Benim bu hikayede iyi adam olduğum ve sizi doğru yola getirmeye çalışmam hakkında konuşacağım. Sizi ben doğru yola çekmeye çalışıyorum, sizi profesyonelliğe davet ediyorum, benim için bu şirketteki her Amerikalı bir fırsattır, her ne kadar profesyonel olmasanız da ben sizi bu şirkete kazandırmaya çalışıyorum. Ben sizi kendinizi bu arenada daha iyi temsil etmenizi öğretmeye çalışıyorum, ama yolun diğer ucunda da bana karşı çıkıp profesyonelliği reddetme yolu var ve muhtemelen siz onu seçeceksiniz. Bu umurumda değil, benim umurumda olan şey benim kendi içimin rahatlaması. Ben sizin gibi herkesin umudunu kestiği bu 3 adamı tekrar canlandırmak istiyorum, ama bu teklifi reddettiğiniz halde de sizi mahvetmekten hiç çekinmeyeceğim. Aslında sizi savunmam da sizin için bir uyarı teşkil ediyor, siz profesyonelleşseniz bile sizinle gideceğimiz yolun sonuna kadar size cezanızı çektirmekten çekinmeyeceğim, yani eskiden yaptıklarınızın cezasını da ağır şekilde çekeceksiniz. Buna hemen bir sonraki şovda John Morrison ile başlayacağız, belki Reks ve Venis ikilisiyle işimiz bile olmaz ve hemen sonraki şov takım potasına gireriz. Bu şirketin en muhteşem 3 kişisi olarak kartlarımızı hiçbir zaman açık oynamıyoruz, her zaman her şeyi yapabiliriz." [B]Dolph Ziggler konuşmasını bitirir ve üçlü birbirine doğru bakarken kameralar yavaşça kapanır.[/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Maskelerin Altında Yatan Acı Gerçekler
Menü
Giriş yap