Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Maskelerin Altında Yatan Acı Gerçekler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Elkeson" data-source="post: 22647" data-attributes="member: 96"><p style="text-align: center"><em><strong>Mikrofonu alan Big E, kaşlarını iyice çattıktan sonra iki adım önce çıkıp konuşmaya başlıyor.</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Kimseyi yalancı çıkarmak gibi bir amacım yok ama bu yüze iyi bak John. Tatlılık namına bir şey görüyor musun?"</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]871[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Big E, duygusuz bir şekilde birkaç saniye boyunca kameraya kitlenir. Seyircilerin bir kısmından destek aldıktan sonra devam eder.</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"Ben de öyle düşünmüştüm. Bilmen gerekir ki John, senin ne düşündüğünün aslında hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey benim ne düşündüğüm. Düşündüğüm şeyleri bilme hakkını sana vermek isterdim, ama o maça çıkmanı istiyorum. O maça çıkmana engel olacak her şeye engel olacağım. İşin aksi o ki, düşüncelerim maalesef bunlardan biri."</em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><strong>Kameradan uzaklaşıp Ziggler ve AJ'in yanına dönen Big E, duygusuz bir şekilde konuşmaya devam ediyor.</strong></em> </em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em>"Sana güvenmiyorum John Morrisson. Şu an tehlikedeysen bunun tek sebebi sana güvenmemem. Dostum Dolph Ziggler <strong>(Ziggler'a bakar)</strong>, dostum AJ Lee <strong>(AJ'e bakar)</strong>. Şu an PGW'nun en güvendeki iki ismi onlar. Bunun tek sebebi de onlara güvenmem. Ne yazık ki John, güven kazanılmaz. Güven vardır ya da yoktur. Senin için geriye kalan iki şans da var olman ya da yok olman. Ben yok eden biriyim John. Ama yok edeceğim kişilerin yok oluşunu dostlarıma izletecek kadar düşüncesiz de değilim. Seni o ringde mağlup ettikten sonra varolman için bir şans tanıyacağım."</em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em></em></em></p> <p style="text-align: center"><em><em><em><strong>Kendi ağzından çıkan bu cümleden rahatsız olan Big E, mikrofonu indirip derin ve hızlı nefesler alır. Ziggler'ın ona yaklaştığını görünce sakinleşir ve gerek olmadığını işaret eder. Mikrofonu ağzına iyice yaklaştırır.</strong></em> </em></em></p> <p style="text-align: center"><em></em></p> <p style="text-align: center"><em>"En azından şimdilik öyle düşünüyorum..."</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]873[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em><strong>Çok öfkelenen Big E yanındaki Ziggler'a döner. Mikrofonu Ziggler'ın eline sıkıştırdıktan sonra biraz geri çekilir ve sahneyi Ziggler'a bırakır.</strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong></strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><em><strong>Out</strong></em>: [USER=96]@Elkeson[/USER] </strong></em></p> <p style="text-align: center"><em><strong><em><strong>In:</strong></em> <span class="uw_large_emoji">[USER=71]@Tolgamer[/USER] </span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elkeson, post: 22647, member: 96"] [CENTER][I][B]Mikrofonu alan Big E, kaşlarını iyice çattıktan sonra iki adım önce çıkıp konuşmaya başlıyor.[/B] "Kimseyi yalancı çıkarmak gibi bir amacım yok ama bu yüze iyi bak John. Tatlılık namına bir şey görüyor musun?"[/I] [ATTACH type="full" width="642px"]871[/ATTACH] [I][B]Big E, duygusuz bir şekilde birkaç saniye boyunca kameraya kitlenir. Seyircilerin bir kısmından destek aldıktan sonra devam eder.[/B] "Ben de öyle düşünmüştüm. Bilmen gerekir ki John, senin ne düşündüğünün aslında hiçbir önemi yok. Önemli olan tek şey benim ne düşündüğüm. Düşündüğüm şeyleri bilme hakkını sana vermek isterdim, ama o maça çıkmanı istiyorum. O maça çıkmana engel olacak her şeye engel olacağım. İşin aksi o ki, düşüncelerim maalesef bunlardan biri." [I][B]Kameradan uzaklaşıp Ziggler ve AJ'in yanına dönen Big E, duygusuz bir şekilde konuşmaya devam ediyor.[/B][/I] [I]"Sana güvenmiyorum John Morrisson. Şu an tehlikedeysen bunun tek sebebi sana güvenmemem. Dostum Dolph Ziggler [B](Ziggler'a bakar)[/B], dostum AJ Lee [B](AJ'e bakar)[/B]. Şu an PGW'nun en güvendeki iki ismi onlar. Bunun tek sebebi de onlara güvenmem. Ne yazık ki John, güven kazanılmaz. Güven vardır ya da yoktur. Senin için geriye kalan iki şans da var olman ya da yok olman. Ben yok eden biriyim John. Ama yok edeceğim kişilerin yok oluşunu dostlarıma izletecek kadar düşüncesiz de değilim. Seni o ringde mağlup ettikten sonra varolman için bir şans tanıyacağım." [I][B]Kendi ağzından çıkan bu cümleden rahatsız olan Big E, mikrofonu indirip derin ve hızlı nefesler alır. Ziggler'ın ona yaklaştığını görünce sakinleşir ve gerek olmadığını işaret eder. Mikrofonu ağzına iyice yaklaştırır.[/B][/I] [/I] "En azından şimdilik öyle düşünüyorum..."[/I] [ATTACH type="full" width="655px"]873[/ATTACH] [I][B]Çok öfkelenen Big E yanındaki Ziggler'a döner. Mikrofonu Ziggler'ın eline sıkıştırdıktan sonra biraz geri çekilir ve sahneyi Ziggler'a bırakır. [I][B]Out[/B][/I]: [USER=96]@Elkeson[/USER] [I][B]In:[/B][/I] [UWSL][USER=71]@Tolgamer[/USER] [/UWSL][/B][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Maskelerin Altında Yatan Acı Gerçekler
Menü
Giriş yap