NJPW: G1 Climax - 8. Gün
C Blok Maçı - Eddie Kingston vs. Tomohiro Ishii: MANYAK bir maçtı kelimenin tam tabiriyle. Eddie'nin turnuva başında Takagi ile yaptığı maça benzer, ama bence 1 üst kademesinde olan bir savaştı. Ishii'yi herhangi biriyle sabaha kadar chop yarışına koysalar sıkılmadan sabaha kadar izlerim herhalde, ki bunu Eddie ile 1-2 dakika boyunca yapınca izlemekten keyif almamak da iyiden iyiye imkansız hale geliyor. Eddie'nin peş peşe Suplexlerden ayakta kaldığı/kalmaya çalıştığı an harikaydı. Maçın o kısmında rüzgarı alıp galip geleceğine inanmıştım ama olmadı. Ishii son bölümde Eddie'yi resmen kabristana yollayıp maçı koparmayı başardı. Kaliteli kategorisine rahatlıkla sokabileceğim bir maç, eğlendik... | ****
D Blok Maçı - Jeff Cobb vs. Zack Sabre Jr.: Çok kıyak bir maçtı ya, izlerken aşırı keyif aldım. Temposunu çok beğendim maçın özellikle. ZSJ yine teknik kapasitesiyle şovunu yaptı ama Cobb'u devirmeye yetmedi bu. Cobb'un performansı da muazzamdı zaten, galibiyeti kesinlikle hak etti. Bi ara vurduğu Lariatlar ile ZSJ'yi öteki tarafa yollayacak sandım, o derece yırtıp almak istedi maçı. Yanlış bilmiyorsam 4/4 ile gidiyor bloğunda, bu turnuvanın parlayan yıldızlarından birisi oldu. Nereye kadar gidecek bu seri merak ediyorum, performansıyla en azından bir yarı final hak ediyor bence. | ****1/4