NJPW: G1 Climax 33 - 2. Gün
C Blok Maçı - Eddie Kingston vs. Shingo Takagi: Ulan ne maçtı be... Maç başlangıcından bitimine kadar 1 saniye bile durmadı herifler. Birbirlerini parçalamak için savaştılar bir ara maçı bırakıp. İnanılmaz keyif aldığım birkaç sekans vardı maç içinde. Takagi'nin Eddie'nin choplarında hep dumur oluşuna bayağı eğlendim bu arada puhahahahahah. Eddie Kingston, ALL IN'de de Takagi ile güreşmek istediğini belirtmiş sanırım şovdan sonra, bir kere daha alırım bu maçı ya. Tadı damağımda kaldı, birkaç dakika daha sürse güzel olurdu bu arada ama bu hali de gayet iyiydi maçın. | ****
D Blok Maçı - Hiroshi Tanahashi vs. Zack Sabre Jr.: Kim bilir kaçıncı maçları, iyiden iyiye ezberlemişler zaten birbirlerini. Ama ben maçı çok beğenmedim maalesef, sonlarda biraz adrenalin yükseldi, hatta bitişteki Armbar sekansı iyiydi ama bu ikilinin daha iyi maçları elbette oldu, Tanahashi yaşlandığını bayağı belli ediyor ama. İnsan böyle görünce üzülüyor dağ gibi adamı... ZSJ tam bir ZSJ galibiyeti aldı tabiri caizse, güzel bir başlangıç yapmış oldu. | ***
D Blok Maçı - Jeff Cobb vs. Tetsuya Naito: İki isim de tam olarak kendi ortalamalarında bir performans sergilediler. Cobb bir ara Naito'nun tauntla alay etme işinin cılkını çıkarınca hafiften cringe olduk ama performansı yine çok çok iyiydi. Bu adamın hala o vücutla bu kadar atletik olmasına şaşırmam şaka mı ya? Naito da tabii eski Naito değil ama bu haliyle bile beni üzmedi. Muhteşem bir maçtı diyemem ama keyif aldığım, main event düzeyinde bakıldığı zaman da çıtanın bir tık daha yüksekte olması gerektiğini düşündüğüm bir maçtı. | ***1/2